- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.861
hımmmm, o zamannn ben dediğim gibi bal tarçın ve çörek otu kürünüde yapıcam bir yandan, geçen sene yaptığım ay hamile kalmıştımO gördükleri sanırım folikül. yani yumurtayı yumurtlayacak olan tavuklar. bana doktorum böyle anlatmıştı:) Tüm tavuklar dileyelim ki kaliteli yumurta yumurtlasın. İşte arı sütü ve vitaminler burada önemli.
masallah diyorum degerlere masallahhhKızçeler taze taze test sonucum. Bence değerlerim gayet normal. Sizce nasıl
Tabii yaşımı da bildiği içindir yönlendirmesiDegerler kötü değil ki. Belki başka sebepten demiştir tüp. Yas ya da farklı faktörler.
yaş 40 canım, doktor şaşırdı birden, sol yumurtalıkta yumurta sayısı fazla olunca
hiç o kadar beklemiyordu sanırım,
birden recep ivedik gibi diyesim geldi ,,, vay vay vayyyy, fiyatlara bak
2-3 ay bu sekilde deneyebilirsiniz bence,ondan asilama ve tup bebek dusunulebilir, ama gayet iyi sonuclar,usg de cok iyi,is kaliteli 1 tanecik yumurta ve kaliteli sperme kalmis, hepimiz tek yumurta tek spermiz sonucta :)çoook teşekkür ederim canım, bugün adetimin ikinci günü
doktor vajinal ultrason yaptı birde
sağ yumurtalıkta 4 tane , sol yumurtalıkta 7-8 tane yumurta gördü
geçen sene normal yolla hamile kalmıştım
bu sene tekrar denicem, olmazsa eğer 1 yada 2 ay sonra başka yollara başvururum diyorum
görüştüğüm doktor, tüm değerlerim iyi çıkmasına rağmen hemen tüp bebek
hadi yaptırayım da , tüp bebeğe bile %20 şans veriyor
bir de 8.000 tl civarı tutuyor,
siz olsanız yaptırır mıydınız kızlar
bugün akşam başlıcam , bal tarçın çörek otu kürüne
geçen senede yapmıştım, o ay hamile kalmıştım
sağol canım Allah razı olsun, cümleten hepinizin değerleri çok çok iyi olsun, kucaklarınız boş kalmasın, her zaman dua ediyorum sizleremasallah diyorum degerlere masallahhh
Bal tarçın çörek otu nasıl oluyor bende yapmak isterimhımmmm, o zamannn ben dediğim gibi bal tarçın ve çörek otu kürünüde yapıcam bir yandan, geçen sene yaptığım ay hamile kalmıştım
2-3 ay bu sekilde deneyebilirsiniz bence,ondan asilama ve tup bebek dusunulebilir, ama gayet iyi sonuclar,usg de cok iyi,is kaliteli 1 tanecik yumurta ve kaliteli sperme kalmis, hepimiz tek yumurta tek spermiz sonucta :)
bazi dr lar fsh a degil usg deki antral folikul sayisina onem veriyor, ancak benim usg de folikul varken bile ortalama sagda 3-4 solda 3-4 gibiydi hemde igneye cevap vermediler ve dollenme kabiliyetide dustubenim fsh 20 iken tedavi başlandı...bende şaşırdım
Bildiğim kadarıyla o küre adetin 2 . günü başlanıyor ve 10 gün devam ediyor doğru mu ? ben de bu ay yapacaktım ama arı sütü polen bal karışımına başladığım için diğer küre gerek görmedim.hımmmm, o zamannn ben dediğim gibi bal tarçın ve çörek otu kürünüde yapıcam bir yandan, geçen sene yaptığım ay hamile kalmıştım
işte yaşımız itibariyle yumurtalarımız zayıf ve kalitesiz. Güçlendirme yönünde çalışmalıyız.bazi dr lar fsh a degil usg deki antral folikul sayisina onem veriyor, ancak benim usg de folikul varken bile ortalama sagda 3-4 solda 3-4 gibiydi hemde igneye cevap vermediler ve dollenme kabiliyetide dustu
2 yemek kaşığı bala, 1 çay kaşığı çörekotu, bir çay kaşığı silme tarçın koyup karıştır,Bal tarçın çörek otu nasıl oluyor bende yapmak isterim
iki kürü aynı anda yapma canımBildiğim kadarıyla o küre adetin 2 . günü başlanıyor ve 10 gün devam ediyor doğru mu ? ben de bu ay yapacaktım ama arı sütü polen bal karışımına başladığım için diğer küre gerek görmedim.
Allah razi olsun, tanidigim tanimadigim tum kadinlar aynen her zaman duamda...sağol canım Allah razı olsun, cümleten hepinizin değerleri çok çok iyi olsun, kucaklarınız boş kalmasın, her zaman dua ediyorum sizlere
Çok teşekkür ederim buda yumurta kalitesi için değil mi? Bidee ebru destanın kürlerini deneyen var mı süt buharına oturma falan her duyduğuma kaptırıyorum kendimi :)2 yemek kaşığı bala, 1 çay kaşığı çörekotu, bir çay kaşığı silme tarçın koyup karıştır,
adetin 2. günü başlayıp 10 yada 12. günü bitiyorsun
sabah akşam 1 er talı kaşığı ye, bitince bu ölçülerde tekrar yaparsın
evet canım, istersen buradaki forumlarda arat yapan bir çok kişi var,Çok teşekkür ederim buda yumurta kalitesi için değil mi? Bidee ebru destanın kürlerini deneyen var mı süt buharına oturma falan her duyduğuma kaptırıyorum kendimi :)
Ayyyy ilk reglimde hemen başlayayım. Saf arı sütü içiyorum polen ve bal karıştırmadan sadece arı sütü. Bide bu kürü yapsam bi şey olur muevet canım, istersen buradaki forumlarda arat yapan bir çok kişi var,
yumurta kalitesi ve büyütmesi için,
klomen gibi bir kür maşallah bu
bence yapma arkadaşım, ikisini birden ters teper bakarsın, ilk yaptığına devam et şimdilikAyyyy ilk reglimde hemen başlayayım. Saf arı sütü içiyorum polen ve bal karıştırmadan sadece arı sütü. Bide bu kürü yapsam bi şey olur mu
O zaman tamam arı sütü bitince bu kürü yapayım bide çok teşekkür ederim canımbence yapma arkadaşım, ikisini birden ters teper bakarsın, ilk yaptığına devam et şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?