Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hımmmm, o zamannn ben dediğim gibi bal tarçın ve çörek otu kürünüde yapıcam bir yandan, geçen sene yaptığım ay hamile kalmıştım

2-3 ay bu sekilde deneyebilirsiniz bence,ondan asilama ve tup bebek dusunulebilir, ama gayet iyi sonuclar,usg de cok iyi,is kaliteli 1 tanecik yumurta ve kaliteli sperme kalmis, hepimiz tek yumurta tek spermiz sonucta :)

2-3 ay bu sekilde deneyebilirsiniz bence,ondan asilama ve tup bebek dusunulebilir, ama gayet iyi sonuclar,usg de cok iyi,is kaliteli 1 tanecik yumurta ve kaliteli sperme kalmis, hepimiz tek yumurta tek spermiz sonucta :)

aynen arkadaşım bende öyle düşündüm, vala haklısın

hımmmm, o zamannn ben dediğim gibi bal tarçın ve çörek otu kürünüde yapıcam bir yandan, geçen sene yaptığım ay hamile kalmıştım
Bildiğim kadarıyla o küre adetin 2 . günü başlanıyor ve 10 gün devam ediyor doğru mu ? ben de bu ay yapacaktım ama arı sütü polen bal karışımına başladığım için diğer küre gerek görmedim.

bazi dr lar fsh a degil usg deki antral folikul sayisina onem veriyor, ancak benim usg de folikul varken bile ortalama sagda 3-4 solda 3-4 gibiydi hemde igneye cevap vermediler ve dollenme kabiliyetide dustu
işte yaşımız itibariyle yumurtalarımız zayıf ve kalitesiz. Güçlendirme yönünde çalışmalıyız.

Bal tarçın çörek otu nasıl oluyor bende yapmak isterim
2 yemek kaşığı bala, 1 çay kaşığı çörekotu, bir çay kaşığı silme tarçın koyup karıştır,
adetin 2. günü başlayıp 10 yada 12. günü bitiyorsun
sabah akşam 1 er talı kaşığı ye, bitince bu ölçülerde tekrar yaparsın

iki kürü aynı anda yapma canım
ters tepki olur sonra

Çok teşekkür ederim buda yumurta kalitesi için değil mi? Bidee ebru destanın kürlerini deneyen var mı süt buharına oturma falan her duyduğuma kaptırıyorum kendimi :)

Çok teşekkür ederim buda yumurta kalitesi için değil mi? Bidee ebru destanın kürlerini deneyen var mı süt buharına oturma falan her duyduğuma kaptırıyorum kendimi :)
evet canım, istersen buradaki forumlarda arat yapan bir çok kişi var,
yumurta kalitesi ve büyütmesi için,
klomen gibi bir kür maşallah bu

evet canım, istersen buradaki forumlarda arat yapan bir çok kişi var,
yumurta kalitesi ve büyütmesi için,
klomen gibi bir kür maşallah bu
Ayyyy ilk reglimde hemen başlayayım. Saf arı sütü içiyorum polen ve bal karıştırmadan sadece arı sütü. Bide bu kürü yapsam bi şey olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…