Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaman tamam arı sütü bitince bu kürü yapayım bide çok teşekkür ederim canım
canım saf arı sütü çok faydalı bitince ara verme derim ben. hatta ben kürden daha etkili olduğunu düşünüyorum. çünkü arı sütünün hücre yenileyici etkisi var bikerem

canım saf arı sütü çok faydalı bitince ara verme derim ben. hatta ben kürden daha etkili olduğunu düşünüyorum. çünkü arı sütünün hücre yenileyici etkisi var bikerem
Aynen öyle. Bence de ara vermesin. o kürlerin 3 ayda yaptığını arı sütü tek başına 1 ayda fazlasıyla yapar.

Çok teşekkür ederim buda yumurta kalitesi için değil mi? Bidee ebru destanın kürlerini deneyen var mı süt buharına oturma falan her duyduğuma kaptırıyorum kendimi :)
bende cok duydum onu ama yapmadim benim gittigim aktar bide demistiki Arpa var ya bildigimiz onu haslayip kendimizi yakmayacak sekilde ona gomucekmisiz legende yada iste herhangi baska bir seyde, ben yapmadim onu ama...

Direkt yaslanma karsiti,surekli kullanilmali,cok cok sifali,arilardan gelen mucize resmen

bende cok duydum onu ama yapmadim benim gittigim aktar bide demistiki Arpa var ya bildigimiz onu haslayip kendimizi yakmayacak sekilde ona gomucekmisiz legende yada iste herhangi baska bir seyde, ben yapmadim onu ama...
Bende bu süt buharını yapmak istedim ama emin olamadım kistim var bi şey olur diye korktum

Ayyyy ilk reglimde hemen başlayayım. Saf arı sütü içiyorum polen ve bal karıştırmadan sadece arı sütü. Bide bu kürü yapsam bi şey olur mu
bu küre arı sütünü de dahil edip karıştırabilirsin. Babam bana bir de o şekilde hazırlayıp yollamış yarım kilo kadar. Bal, polen, arı sütü, tarçın, çörek otu, zerdeçal, zencefil vs. ama polen bana alerji yaptığı için devam edemedim şimdi sadece arı sütü kullanıyorum.

Benimde polene alerjim var

acaba fsh yüksek olunca yumurta kalitesi düşüyormu...yoksa fsh sadece yumurta üretim sayısınımı gösteriyor
Bu soruyu geçenlerde biri daha sormuştu adını hatırlayamadım şimdi. Ben de tam o anda doktorumdaydım sorayım dedim unutmuşum yaa.bence düşer çünkü hormonlarının hepsinin dengede olması gerek. Ama doktoruma soracağım muhakkak.

tşk ederim canım sorarsan çok sevinirim....ne zaman gidiceksin doktora...ama şöyle bişi varmış...fsh yüksek olunca E2 düşermiş...E2 yüksekse Fsh düşermiş...

tşk ederim canım sorarsan çok sevinirim....ne zaman gidiceksin doktora...ama şöyle bişi varmış...fsh yüksek olunca E2 düşermiş...E2 yüksekse Fsh düşermiş...
saraçoğlu hoca E2: 5 ve civarı ise yumurta bitmiş demektir demişti. FSH 17 üstü ise erken menepoz demekmiş. Bildiklerim bunlar valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…