Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Melatoninin degerini bilen bir arkadaş cıktı sonunda.doktorumda melatonin icin cook iyi bir ilaç dedi.bende 3 yıldır ićiyorum.etkilesim olabilir ilac agnucaston icmesen daha iyi.eczaneden sordum kızlar agnucaston icin bu hormon ilacı doktor vermeden almayın dedi.bende almadım

Yeeesssss bakuye git isteee.bu arada profil resmindeki kizlari minnaklarıı bende istiyorum.Rabbim ol desin ve olsun da yazmışsııınn.renkli gözlü fıstik gibi kızlar.Allah gönlüne göre versin

yaş 40 canım, doktor şaşırdı birden, sol yumurtalıkta yumurta sayısı fazla olunca
hiç o kadar beklemiyordu sanırım,
birden recep ivedik gibi diyesim geldi ,,, vay vay vayyyy, fiyatlara bak
Gencsin sen, bir iki yıl normal yoldan hamilelik deneyebilirsin başka probleminiz yoksa eşinin ve senin.

Sen cevabı bulmuşsun işte:). Bakü:). Yeteri kadar istersen bir yolunu bulursun.

Gencsin sen, bir iki yıl normal yoldan hamilelik deneyebilirsin başka probleminiz yoksa eşinin ve senin.
eşimin morfoloji problemi vardı %2 ydi , ileri hızda geçen sene %15 ti, ama hamile kalmıştım
bu sene yaptırdık, morfoloji %5 olmuş , ileri hızda %39 du
ben değerleri daha da iyi olsun diye morfoloji bakımından
emodex kapsül e vitamini takviyesi aldım, birde keçi boynuzu pekmezi yiyor
bende de kan pıhtılaşması var, onun için coraspin kullanıyorum
tansiyon düşüklüğü olduğu için limon içemiyorum , işte böyle,
teşekkür ederim canım, Allah razı olsun

bu işler hem Allahın nasip etmesi hemde biraz genetiklede alakalı mesela belli bi yaştan sonra hamile kalmak gerçekten zorlaşıyor etrafımızda olsun burada yazan arkadaşlardan bunu anlayabiliyoruz benim çevremde çok yakın bi tanıdıgım 47 yaşında normal yolla hamile kalmıştı ama o çocugu doğurmadı çünkü kocaman 3 tane evladı vardı doğurmak istemedi kendisi şuan 55 yaşında ve hala menapoza girmedi adet görüyor ama böyle insanlar işte istisna doktorlarda hep bunu söylüyor istisna olanlara bakıpta ha 40 yaşından sonra herkesin çocugu oluyor diye düşünmemek lazım olanda var ama olmayanda çok riskli yaşlar aslında bu yaşlara bu işleri bırakmamak lazım hayat şartları sağlık problemleri vs.. yoksa erken yaşta anne olmak bence en güzeli bazı insanlarda kariyer bilmem ne diyerek bilerekte bu yaşlara bırakıyor herzaman umutlu olmak lazım ama hayatın gerçeklerininde farkında olmak gerekiyor sonradan üzülmemek için
bazen görüyoruz yıllarca emek verip yine çocuk sahibi olamayan insanlar var gerçekten üzücü birde bizler eskiler gibi degiliz yedigimiz içtigimiz herşey etkili sigara alkol bilmem ne bizim anne ve babalarımız daha sağlıklı besleniyorlarmış düşünün 20 li 30 lu yaşların başında normal yolla hamile kalması gereken insanlar bile tüp bebek tedavisi görüyor eskiden böylemiydi bu yüzden de 35 yaşında sonra tüp bebekle hamile kalmak gerçekten zorlaştı burada bile okuyorum birsürü arkadaş deniyor hemde kaçıncı denemesi tek tük görüyorum hamile oldugunu yazanları çok büyük emekler veriyorsunuz gerçekten sabır işi bu işin hem maddi hemde manevi yönü yok yıllarca yıpranan insanlar var
yalnız merak ettigim bu ünlülerin hemen hemen çoğu 40 yaşından sonra hamile kalıyor bunlar nasıl bukadar kolay hamile kalıyor yada bize yansıtılan mı böyle
birde gerçekten doktorların vs.. söyledigi gibi 40 yaşından sonra hamile kalmak bukadar zor mu mucizemi yada şans mı

Son düzenleme:
Doktora da danış tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…