- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.901
ocak ayında 10 du fsh...nisanda 20 olmuş bu belirleyici bişey değilsaraçoğlu hoca E2: 5 ve civarı ise yumurta bitmiş demektir demişti. FSH 17 üstü ise erken menepoz demekmiş. Bildiklerim bunlar valla.
işte normal değerinde tutmak gerekocak ayında 10 du fsh...nisanda 20 olmuş bu belirleyici bişey değil
Melatoninin degerini bilen bir arkadaş cıktı sonunda.doktorumda melatonin icin cook iyi bir ilaç dedi.bende 3 yıldır ićiyorum.etkilesim olabilir ilac agnucaston icmesen daha iyi.eczaneden sordum kızlar agnucaston icin bu hormon ilacı doktor vermeden almayın dedi.bende almadımHosbuldummm cokcacanimcim ben valla ya tutarsa diye yapiyorum resmen, bu arada melatonine de gonulden inaniyorum, cunku anti aging etkisi var, burada bulsam kesin kullanirim,esimede kullandirtirim, cunku onu normaldede kullanmak lazim, benim dr umda kullanirdi, su anda ot falan iciyorum ya onun icinde var hayit tohumu ayirt edebiliyorum artik otlari, aslinda agnucaston var yanimda yarim kutu kadar,ama bu otlarla etkilesimi nasil olur bilemedigimden icemiyorum...bodoslama gidiyorum su an
Yeeesssss bakuye git isteee.bu arada profil resmindeki kizlari minnaklarıı bende istiyorum.Rabbim ol desin ve olsun da yazmışsııınn.renkli gözlü fıstik gibi kızlar.Allah gönlüne göre versinhosbulduummmmtik tak tik tak hep beynimde ohhh masallah o arkadasa :) Rabbim hepimize nasip etse oyle bir mucize, ancak gorunen koy kilavuz istemiyor ne yazik ki, ben gelseemm esim gelemez,tedaviye hemen baslanir mi bilmiyorum, baku de bahceci klinigi varmis aslinda izin alabilirsem oraya giderim belki..kismet nasip diyorum
Gencsin sen, bir iki yıl normal yoldan hamilelik deneyebilirsin başka probleminiz yoksa eşinin ve senin.yaş 40 canım, doktor şaşırdı birden, sol yumurtalıkta yumurta sayısı fazla olunca
hiç o kadar beklemiyordu sanırım,
birden recep ivedik gibi diyesim geldi ,,, vay vay vayyyy, fiyatlara bak
Sen cevabı bulmuşsun işte:). Bakü:). Yeteri kadar istersen bir yolunu bulursun.hosbulduummmmtik tak tik tak hep beynimde ohhh masallah o arkadasa :) Rabbim hepimize nasip etse oyle bir mucize, ancak gorunen koy kilavuz istemiyor ne yazik ki, ben gelseemm esim gelemez,tedaviye hemen baslanir mi bilmiyorum, baku de bahceci klinigi varmis aslinda izin alabilirsem oraya giderim belki..kismet nasip diyorum
eşimin morfoloji problemi vardı %2 ydi , ileri hızda geçen sene %15 ti, ama hamile kalmıştımGencsin sen, bir iki yıl normal yoldan hamilelik deneyebilirsin başka probleminiz yoksa eşinin ve senin.
Ben yanlış görüyorum popp73 ü nasıliki prensesin annesi gördüm ben denizkaplan sanıyorum
İnternetten de bakabilirsin, google amca herseyi bilir:)yani hepsi aynı dengede olmayabiliyormuş....ama bu konuda lütfen herkes fikrini söyleyebilirmisin...
Doğru bir kararTamam canım bida dikkat ederim arı sütü konusunda her şeyi sana sorucam :)
Ama haksız mıyım canım yaa?
Doktora da danış tabieşimin morfoloji problemi vardı %2 ydi , ileri hızda geçen sene %15 ti, ama hamile kalmıştım
bu sene yaptırdık, morfoloji %5 olmuş , ileri hızda %39 du
ben değerleri daha da iyi olsun diye morfoloji bakımından
emodex kapsül e vitamini takviyesi aldım, birde keçi boynuzu pekmezi yiyor
bende de kan pıhtılaşması var, onun için coraspin kullanıyorum
tansiyon düşüklüğü olduğu için limon içemiyorum , işte böyle,
teşekkür ederim canım, Allah razı olsun
Çok güldüm yaaAma haksız mıyım canım yaa?Bebegimhadi arı sütü ile yatıp arı sütü ile kalkıyor. O çarpılmasın da ben mi çarpılayım
Bugün bakan doktor geçen seneye bakarak düzelme var dedi. Sağol canım. Bir sıkıntı olmaz diye.Doktora da danış tabi
Hadi hayırlısı canımBen az önceki ovülasyon testinde tombul bir ikinci çizgi gördüm. Çalışayım bari
Anlamadim, senin yumurtalar da parti parti mi çatlıyor?Ben az önceki ovülasyon testinde tombul bir ikinci çizgi gördüm. Çalışayım bari
hahahahha bende anlamadım o kadar eminim ki denizkaplan yazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?