Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Anlamadim, senin yumurtalar da parti parti mi çatlıyor?
Ne biliim ben de anlamadım. Topu topu 3 yumurtam vardı. Gün aşırı sırayla mı çatlıyolar acep. Yada daha ilki mi çatlıyor
Balla onu bunu bilmem de geçengünneşime dedim. Bu evlilik hiç hayal ettiğim gibi değilmiş. Arzu şehvet sıfır. Sırf hare için ödev yapıyoruz resmen ya. Nerdeyse kocamdan soğuyacağım

Ne biliim ben de anlamadım. Topu topu 3 yumurtam vardı. Gün aşırı sırayla mı çatlıyolar acep. Yada daha ilki mi çatlıyor
Kız sen hamile olmayasın mı? O ovalasyon testleri varya o testlerin bazıları gebelik halinde de çift çizgi çıkarıyor, öyle okumuştum valla. Araştır bak görürsün.

Son düzenleme:
Cok güzel anlatmışsın.buralarda biri yazmıştı tüp bebekte çok deneyen kazanır diye doktoru söylemiş.havuz yöntemiyle 3 kez opu olarak embriyo olusturduk.bunlar genetiğe gitti ilk sağlıklıyı yeni bulduk.ilk 6 embriyoda 1 tane saglıklı !! Bu 3 opu 4 5 veya 6 tüp bebek tedavisine eşittir..bana bu 6 embriyoyu cok güzel cok güzel 1. Kalite diye koysalar ahan da 1 i sagliklı. E yaşta 43.ben kac kez tup yap transfer sonucu bekle.negatif al.2 ay sonra yeni tup dene yapabilirim.yaşım yumurtalarım buna yetmez.havuz yontemi siz nasıl diyorsunuz :) perfect yöntem.
3. Yü denediler arkadaslar negatif aldi buralarda.aslinda 4. Denemede hamile kalacak.ama zaman maddi manevi havuz yöntemi uygulanmalı coģu kisiye.ünlüler 40 da hamile kalır cünkü 40 halen altin cağı degerler hormonlar sayılar açısından.41 de azalıyor bence.rezerv mesela.bu konuya henüz yorum gelmedi arkadaslardan dünde yazdım.zaman ^ havuz yöntemi dengesi

Son düzenleme:
Hahaha ilahi Haremiz

Bu işin kuralı yok ki, hangi yöntem iyi hangisi hangimiz için daha iyi, bilemiyoruz. Biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisini Tanrı'ya bırakıyoruz. Kimi 3. Gün, kimi 5. Gün, kimi seninki gibi havuz+genetik, kimi doğal yoldan bir şekilde muradına eriyor. Kimi de eremiyor. Herkes için en hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Beni biliyorsun zaten, ben genetiği şimdilik es geçiyorum. Aret Hoca'nın yaklaşımına sıcak bakıyorum. İnşallah da ihtiyacım kalmaz:)). Kendimi onun ellerine bıraktım. Normalde kontrolcu bir tipimdir ama bu sefer bırakayım dedim:).

Evet genetiksiz olmaz diye düşünmüyorum zaten.ammaa havuz iyi birsey genetige gitmesede bir 9 tane biriktirmenin kime zararı olur.cok kez tüp denemekten iyidir

insülin direncimde problem var geçen sene doktor diyet verdi yapıyorumda ama hala veremiyorum hareket desen oda var anlamadım.
Bu arada bir sorum var genetik testiyle ilgili yurtdışına gönderilenlerin farkı ne. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 2 tip var demişti bir arkadaş farkı ne yurtdışında yapılanla türkiyedeki farklımı.
Ben bu zamana kadar hiç bu vitaminleri kullanmamıştık. Şimdi vitamin desteklerinden dolayı cin çarpmışa döndüm. Şantiyedeki herkes (erkekler) benden kaçıyor kocam bile telde herşeye evet demeye başladı. Geçen sene ilk tüpte iğneleri yerken de öyleydi. Yumurtalıklarımda ara ara ağrı oluyor. Ben çok cahilim bu konularda uzun zaman forumları hep okudum. O sebeplede doktorlara gittiğimde doğru soruları soramıyorum.
Sayfa 5081 de kaldım ordan okumaya devam 1 günde bayağı yazılmış

Acaba ilaçlar şekerini mü yükseltiyor o yğzden mi sinirli oldun acaba

Bilmiyorum ki çok sinirli değilim aslında daha çok fiziken hiperaktifleşiyorum bir an tavan yapıyor sonrada vücut düşüyor yürürken bile zorlanıyorum. Gün içinde sürekli değişiyor. Ruh halimde çok değişkenleşiyor gün içinde. Geçen sene düşüğümde şantiyedeki ekibim bildiğinden ilaçlarımı görünce kaçmaya başladılar Sağolsunlar sürekli moral veriyorlar destek oluyorlar

Genetik testini yurtdışında yaptırmış olan varmı daha doğrusu yurtdışına gönderilmiş. Şu an nette okuyorum ama aradaki farkı hala anlatana rastlamadım.

Evet genetiksiz olmaz diye düşünmüyorum zaten.ammaa havuz iyi birsey genetige gitmesede bir 9 tane biriktirmenin kime zararı olur.cok kez tüp denemekten iyidir
Aa bak genetikle ilgili yeni bir sonuca ulaştım. Bence genetik seçeneği daha önce düşük yaşamış ya da 2-3 kez deneyip de tutmamış kisilere uygulanabilir bence. Havuz sistemi de iyi tabi, yumurtalarimiz az olunca:)

Bahçeci yapıyor, Bebegimhadi ve iki prensesin annesi yurtdışına gönderiyorlar. Yaklaşık 1 ayda geliyor sonucu. Embriyo donduruluyor, sonra embriyodan bir parça alınıyor ve İspanya'ya gönderiliyor. Neden İspanya, bilmiyorum, çocuklar Akdeniz havası alsin diye olabilir Bahceci'nin anlaşması orayladir.
Bir diğer genetik test daha var ama o daha basit, birkaç kromozoma bakılıyor, onun sonucu hemen çıkıyor. Kafana takılan birşey varsa bildiğim kadarıyla cevaplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…