- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.941
Teşekkürler bugün hemşireyle mesajlaştık bana da ispanya dediler. 15-20 gün süre dediler. Aradaki farklı anlamamıştım. Kapsamlı olması tabiiki daha iyi.Bahçeci yapıyor,Bebegimhadi ve iki prensesin annesi yurtdışına gönderiyorlar. Yaklaşık 1 ayda geliyor sonucu. Embriyo donduruluyor, sonra embriyodan bir parça alınıyor ve İspanya'ya gönderiliyor. Neden İspanya, bilmiyorum, çocuklar Akdeniz havası alsin diye olabilir Bahceci'nin anlaşması orayladir.
Bir diğer genetik test daha var ama o daha basit, birkaç kromozoma bakılıyor, onun sonucu hemen çıkıyor. Kafana takılan birşey varsa bildiğim kadarıyla cevaplarim.
waaooww harikasın, daha iyi anlatılamazdıBahçeci yapıyor,Bebegimhadi ve iki prensesin annesi yurtdışına gönderiyorlar. Yaklaşık 1 ayda geliyor sonucu. Embriyo donduruluyor, sonra embriyodan bir parça alınıyor ve İspanya'ya gönderiliyor. Neden İspanya, bilmiyorum, çocuklar Akdeniz havası alsin diye olabilir Bahceci'nin anlaşması orayladir.
Bir diğer genetik test daha var ama o daha basit, birkaç kromozoma bakılıyor, onun sonucu hemen çıkıyor. Kafana takılan birşey varsa bildiğim kadarıyla cevaplarim.
çokmu soru sordum.
Senin merkez neresiydi?Teşekkürler bugün hemşireyle mesajlaştık bana da ispanya dediler. 15-20 gün süre dediler. Aradaki farklı anlamamıştım. Kapsamlı olması tabiiki daha iyi.
İşin ustası oçokmu soru sordum.
Merkez değil özel muayenesine gittim geçen pazartesi ilk kez gittim.Senin merkez neresiydi?
Evet onlara uygulanıyor ki zatenAa bak genetikle ilgili yeni bir sonuca ulaştım.Bence genetik seçeneği daha önce düşük yaşamış ya da 2-3 kez deneyip de tutmamış kisilere uygulanabilir bence. Havuz sistemi de iyi tabi, yumurtalarimiz az olunca:)
Doktorlar da bizden ogreniyor deeeerrrmişiiimmmMerkez değil özel muayenesine gittim geçen pazartesi ilk kez gittim.
Geçen sene medicana da yaptırdım ama bu kadar ayrıntılı benle hiç konuşulmamıştı. Bir çok şeyi burdan ve şimdiki doktordan öğrendim.
Herkesde farkli olsa gerek nazlicim.Cunku benim fsh 17, e2 44.ikiside yuksek.e2 cok mu yuksek sizce.Deger araligi en yuksegi 166 .En dusugunu hatirlyamadimtşk ederim canım sorarsan çok sevinirim....ne zaman gidiceksin doktora...ama şöyle bişi varmış...fsh yüksek olunca E2 düşermiş...E2 yüksekse Fsh düşermiş...
Hoşbuldum canım , bugün doktorumla görüştük reglinin ikinci günü kontrole gidicem tekrar , ve yumurtlama gününe kadar ilaçlar devam ve reglinin ikinci günü göbekten iğneye başlıcaz . Arî sütünü sordum kullan iyi olur tedavini destekler dedi , benden habersiz kimyasal ağrı kesici ilaç dahi kullanman yasak dedi . Hadi hayırlîsî bakalîm.Günaydın evet ne soyleyecek bakalım hosgeldin memleketine
Demiştim ben arı sütü çarptı diye de, inanmamıştınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?