Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Teşekkürler bugün hemşireyle mesajlaştık bana da ispanya dediler. 15-20 gün süre dediler. Aradaki farklı anlamamıştım. Kapsamlı olması tabiiki daha iyi.

waaooww harikasın, daha iyi anlatılamazdı

tşk ederim canım sorarsan çok sevinirim....ne zaman gidiceksin doktora...ama şöyle bişi varmış...fsh yüksek olunca E2 düşermiş...E2 yüksekse Fsh düşermiş...
Herkesde farkli olsa gerek nazlicim.Cunku benim fsh 17, e2 44.ikiside yuksek.e2 cok mu yuksek sizce.Deger araligi en yuksegi 166 .En dusugunu hatirlyamadim

Günaydın evet ne soyleyecek bakalım hosgeldin memleketine
Hoşbuldum canım , bugün doktorumla görüştük reglinin ikinci günü kontrole gidicem tekrar , ve yumurtlama gününe kadar ilaçlar devam ve reglinin ikinci günü göbekten iğneye başlıcaz . Arî sütünü sordum kullan iyi olur tedavini destekler dedi , benden habersiz kimyasal ağrı kesici ilaç dahi kullanman yasak dedi . Hadi hayırlîsî bakalîm.

Sen ne durumdasïn ??

Ben sabah 4-6 nöbetini alıyorum da ondan sesim cıkmadı. havuz yöntemi tek seferde 8 10 embriyo oluşturamayanlara uygulanan yöntem.ben daha hiç 8 10 embriyosu olanıda görmedim.8 10 yumurtasi olanında kala kala 2 kalıyor yumurtası boş olan vs. Bu kızlarda 3 kez opu yapılarak embriyolar elde ediliyor.şanslıysan sahi 9 10 embriyo ediyor bunlar.opu en az 3 yumurtan varsa yapılıyor.tüp bebekte en az 3 yum. Olmasını istiyor doktorlar.o ay yoksa dinleniyorsun.bir sonraki ay kontrolde bakılıyor.her bir opuda 3. Gun ve sonra 5. Gune embriyo bekletilip (herkesin anca 1 kalıyor) 1 hücre genetige gonderiliyor.embriyo donduruluyor.
Böyle bòyle 3 ayda hadi bir ay beklesen 4 ayda benimde öyle oldu islem bitiyor.ha korkuzuzsan tüp bebek denersin.42 yaşında bir kızın 4 yaşındaki cocugu vefat etmis.bu cocukta tedaviyle olmuş.3. Ay vefattan sonra anne 42 yaßında ilk denemeyle hamile.bir sıkıntısı var mı sorayım yarın
Is yerimden arkadaşim anlattı.izmirde ermeni ismi dr.u da sorayım.bana gider misin babında ve ortays da hepimize anlatıldı.isyerinde soylemiyorum.tupe baslayacağım yazın diyorum cok sıkışırsam havuz bu kadardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…