- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #50.961
fsh tam sınırda, e2 normal bence.Herkesde farkli olsa gerek nazlicim.Cunku benim fsh 17, e2 44.ikiside yuksek.e2 cok mu yuksek sizce.Deger araligi en yuksegi 166 .En dusugunu hatirlyamadim
Aynen. Aret hoca da aynen böyle söylüyor.Aa bak genetikle ilgili yeni bir sonuca ulaştım.Bence genetik seçeneği daha önce düşük yaşamış ya da 2-3 kez deneyip de tutmamış kisilere uygulanabilir bence. Havuz sistemi de iyi tabi, yumurtalarimiz az olunca:)
Gördüğün gibiEvet onlara uygulanıyor ki zatenHaremiz
BakAa bak genetikle ilgili yeni bir sonuca ulaştım.Bence genetik seçeneği daha önce düşük yaşamış ya da 2-3 kez deneyip de tutmamış kisilere uygulanabilir bence. Havuz sistemi de iyi tabi, yumurtalarimiz az olunca:)
Ah bebeğimhadiciğim ahGördüğün gibiHaremiz cim sen poppy73 degilsin ki doğru diyorsun.uyku sersemi uyanir uyanmaz telefonu elime alıncaaaaaa gece 22:55'de benden sağlıklı bir cevap beklenemez O zaman poppy73 ü tebrik ediyorum konuya cok güzel parmak bastı.genetik özellikle 2 3 negatifi olanlara uygulaniyor.sizleri öpüyorum.arı sütü degilde ne bileyim bu konuyla alakasız ama cok tatlı resim.
niye böyle yapmaya başladım hep uzun tedaviden şaşı beş görmeye başladım
Yok inanmıştık, inanmıştık daDemiştim ben arı sütü çarptı diye de, inanmamıştınız.poppy73 yakında sana bana da sarar bu bak görürsün. Bebegimhadi yi kaybediyoruz. Olacağı buydu, onca arı sütünden sonra
Yanarım yanarım daGördüğün gibiHaremiz cim sen poppy73 degilsin ki doğru diyorsun.uyku sersemi uyanir uyanmaz telefonu elime alıncaaaaaa gece 22:55'de benden sağlıklı bir cevap beklenemez O zaman poppy73 ü tebrik ediyorum konuya cok güzel parmak bastı.genetik özellikle 2 3 negatifi olanlara uygulaniyor.sizleri öpüyorum.arı sütü degilde ne bileyim bu konuyla alakasız ama cok tatlı resim.
niye böyle yapmaya başladım hep uzun tedaviden şaşı beş görmeye başladım
Doktor değilim tabi de:)) ama diyorum fazla ardarda klomen kullanmasan mı acaba?Ya benim bugün de sancım var. Doktoruma muayenedeyken sordum artık çok sancım oluyor diye. O da: Klomen yumurtalıkları uyardığı için ağrı yapabilir demiştiEvdeyken ağrım olmuyor. Sanırım pijama beli bol olduğu için sıkmıyor. Ama ofiste pantolonlar belimi artık sıkıyor kilo alınca. Acaba o da mı sancı yapıyor?
Anlamadım, kızın çocuğu niye vefat etmiş?Ben sabah 4-6 nöbetini alıyorum da ondan sesim cıkmadı.havuz yöntemi tek seferde 8 10 embriyo oluşturamayanlara uygulanan yöntem.ben daha hiç 8 10 embriyosu olanıda görmedim.8 10 yumurtasi olanında kala kala 2 kalıyor yumurtası boş olan vs. Bu kızlarda 3 kez opu yapılarak embriyolar elde ediliyor.şanslıysan sahi 9 10 embriyo ediyor bunlar.opu en az 3 yumurtan varsa yapılıyor.tüp bebekte en az 3 yum. Olmasını istiyor doktorlar.o ay yoksa dinleniyorsun.bir sonraki ay kontrolde bakılıyor.her bir opuda 3. Gun ve sonra 5. Gune embriyo bekletilip (herkesin anca 1 kalıyor) 1 hücre genetige gonderiliyor.embriyo donduruluyor.
Böyle bòyle 3 ayda hadi bir ay beklesen 4 ayda benimde öyle oldu islem bitiyor.ha korkuzuzsan tüp bebek denersin.42 yaşında bir kızın 4 yaşındaki cocugu vefat etmis.bu cocukta tedaviyle olmuş.3. Ay vefattan sonra anne 42 yaßında ilk denemeyle hamile.bir sıkıntısı var mı sorayım yarın
Is yerimden arkadaşim anlattı.izmirde ermeni ismi dr.u da sorayım.bana gider misin babında ve ortays da hepimize anlatıldı.isyerinde soylemiyorum.tupe baslayacağım yazın diyorum cok sıkışırsamhavuz bu kadardı
Klomen tedavisi en fazla 6 aymış canım. İlaç kullanımı bittikten sonra da etkisi bir süre devam ediyormuş. Bıraktıkları ertesi ay gebe kalan çok olmuş. Doktoruma emanet ettim kendimi napimDoktor değilim tabi de:)) ama diyorum fazla ardarda klomen kullanmasan mı acaba?
Anladığım kadarıyla o çocuğun da tedavi ile olduğunu, çocuk öldükten sonra annesinin 42 yaşında 3 aylık tedavi sonrası tekrar hamile kaldığını anlatmak istemiş.Anlamadım, kızın çocuğu niye vefat etmiş?
Kaç ay oldu? Aret Hoca'ya sordun mu, tüp bebekte de klomen veriyor o çünküKlomen tedavisi en fazla 6 aymış canım. İlaç kullanımı bittikten sonra da etkisi bir süre devam ediyormuş. Bıraktıkları ertesi ay gebe kalan çok olmuş. Doktoruma emanet ettim kendimi napim
2. kullanışım daha. Aret'e sormadım. Sorsam kızar belki. Bunlarla vakit kaybediyorsun diyeKaç ay oldu? Aret Hoca'ya sordun mu, tüp bebekte de klomen veriyor o çünkü
Sanki genetik yapılmadığı için çocuk öldü gibi sacmasapan bir sonuca ulaştı da zihnimAnladığım kadarıyla o çocuğun da tedavi ile olduğunu, çocuk öldükten sonra annesinin 42 yaşında 3 aylık tedavi sonrası tekrar hamile kaldığını anlatmak istemiş.
Olabilir:)2. kullanışım daha. Aret'e sormadım. Sorsam kızar belki. Bunlarla vakit kaybediyorsun diye
Genetikten girip çocuktan çıkınca karışmış tabi herşeySanki genetik yapılmadığı için çocuk öldü gibi sacmasapan bir sonuca ulaştı da zihnim
Ne diyorsun yaa, ciddi mi? Teessüf ettik @BebegimhadiGenetikten girip çocuktan çıkınca karışmış tabi herşeyAh bebeğimhadi, diğer forumların da sıkı takipçisi ya, her şeyi birbirine karıştırmaya başladı. Bize odaklanamıyor artık:))
Yok canım ben mesaja döndüğümde yine haremiz görüyorum.sorunum mesajı yazanla beğenen kişiyi karıstırmak.
Artık ne olduysa cocuğu aniden kaybetmisler.bugün sorarım konularıAnlamadım, kızın çocuğu niye vefat etmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?