Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet onlara uygulanıyor ki zaten Haremiz
Gördüğün gibi Haremiz cim sen poppy73 degilsin ki doğru diyorsun.uyku sersemi uyanir uyanmaz telefonu elime alıncaaaaaa gece 22:55'de benden sağlıklı bir cevap beklenemez O zaman poppy73 ü tebrik ediyorum konuya cok güzel parmak bastı.genetik özellikle 2 3 negatifi olanlara uygulaniyor.sizleri öpüyorum.arı sütü degilde ne bileyim bu konuyla alakasız ama cok tatlı resim.
niye böyle yapmaya başladım hep uzun tedaviden şaşı beş görmeye başladım

Ah bebeğimhadiciğim ah

Ya benim bugün de sancım var. Doktoruma muayenedeyken sordum artık çok sancım oluyor diye. O da: Klomen yumurtalıkları uyardığı için ağrı yapabilir demişti Evdeyken ağrım olmuyor. Sanırım pijama beli bol olduğu için sıkmıyor. Ama ofiste pantolonlar belimi artık sıkıyor kilo alınca. Acaba o da mı sancı yapıyor?

Yanarım yanarım da Bebegimhadi nin beni kaale almamasına yanarım

Doktor değilim tabi de:)) ama diyorum fazla ardarda klomen kullanmasan mı acaba?

Anlamadım, kızın çocuğu niye vefat etmiş?

Doktor değilim tabi de:)) ama diyorum fazla ardarda klomen kullanmasan mı acaba?
Klomen tedavisi en fazla 6 aymış canım. İlaç kullanımı bittikten sonra da etkisi bir süre devam ediyormuş. Bıraktıkları ertesi ay gebe kalan çok olmuş. Doktoruma emanet ettim kendimi napim

Klomen tedavisi en fazla 6 aymış canım. İlaç kullanımı bittikten sonra da etkisi bir süre devam ediyormuş. Bıraktıkları ertesi ay gebe kalan çok olmuş. Doktoruma emanet ettim kendimi napim
Kaç ay oldu? Aret Hoca'ya sordun mu, tüp bebekte de klomen veriyor o çünkü

Anladığım kadarıyla o çocuğun da tedavi ile olduğunu, çocuk öldükten sonra annesinin 42 yaşında 3 aylık tedavi sonrası tekrar hamile kaldığını anlatmak istemiş.
Sanki genetik yapılmadığı için çocuk öldü gibi sacmasapan bir sonuca ulaştı da zihnim

Sanki genetik yapılmadığı için çocuk öldü gibi sacmasapan bir sonuca ulaştı da zihnim
Genetikten girip çocuktan çıkınca karışmış tabi herşey Ah bebeğimhadi, diğer forumların da sıkı takipçisi ya, her şeyi birbirine karıştırmaya başladı. Bize odaklanamıyor artık:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…