Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hanımlar kahve içiyor muunuz, Yada günde kaç tane? Bir arkadaşıma doktoru haftada 1-2 fincan iç, kahve yumurtayı çürütüür demiş

Hanımlar kahve içiyor muunuz, Yada günde kaç tane? Bir arkadaşıma doktoru haftada 1-2 fincan iç, kahve yumurtayı çürütüür demiş
Günde bir fincan türk kahvesi içiyorum dikkat edelim ama bu kadar kafaya takmaya gerek yok stres adamı öldürür kızkardeşim sürekli kahve içer sayısına bile bakmaz ikinci çocuğuna istemeden hamile kaldı ne ovulasyon gününü bilir ne de doktora gitti 35 yaşındaydı

Bahçeci opu sürecinde kesinlikle kahve icmeyin diyor. Verdikleri ilaç cizelgesinin arkasında yazıyormuş, ben de sonradan fark etmiştim. İlk denememiz olumsuz sonuçlanınca daha sağlıklı beslenmek ve yaşamak için plan yapmıştık eşimle. O planla da kahveyi azalttim. Günde bir Türk kahvesi içiyorum. Nescafe'yi bıraktım sayılır. Opu sürecinde hiç icmem.
Sen onu bırak da ben sigara içiyorum(. Haftaya birakiyorum onu da

İçiyorum her gün bir tane.tedavidede ictim.stresimi alıyor kahve.eskilerden bir doktor abartmamak koşuluyla ic demisti.gunde zaten 2 den fazla içemezsin degil mi demisti.gunde 1 ictim.ammaaaa transferden sonra pek icmeyecegim zararlı

Kızlaarrr şimdi bitti opu. 4 yumurta toplandı. Yani Bebegimhadi kazandı bahsi. Yarın arayacaklar, kaçı döllendi kaçı kaldı diye. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah artık.
Hayırlı olsun canım. Ben de neden sesi çıkmıyor diyordum. İnşallah hepsi de 5. güne gider ve sapasağlam döner genetikten. Bu arada 4 tane diye poppy73 söylemişti sanki.

Ben de günde 1 tane sigara içiyorum. Eşim 4 tane. Ama o da ben de geçen hafta bıraktık tamamen. Korkumdan da bugün kahve içemedim

birinciyi doğuran ikinciye kolay gebe kalıyor. Kızkardeşim de 38 yaşında. 5 yıl korunduktan sonra korunmayı bıraktığı ilk ay 3. ye hamile kaldı. İlk çocuk için 1 yıl uğraşmıştı. Yaşı daha da gençti o zaman.

Kızlaarrr şimdi bitti opu. 4 yumurta toplandı. Yani Bebegimhadi kazandı bahsi. Yarın arayacaklar, kaçı döllendi kaçı kaldı diye. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah artık.
Yaaaaaaaaaaaaaaaaa, sen de mi Brütüs Resmen ağlayacağım simdi yaaaa. Ben dedim 4 diye. Neden, neden
Gerçekten çok sevindim hem 4 olmasına hem de benim kazanmama

Bence kişiye göre değişiyor ikinciye hamile kalmak için uzun süre bekleyen de var hemen hamile kalan da artık düşünmek istemiyorum düşündükçe bunalıyorum bir şey soracağım arı sütü sizde uyku yapıyor mu 1 haftadır kullanıyorum daha çok uyumaya başladım ama dinlenerek uyanmıyorum stres kaynaklımı nedir

Yoo ben de birşey yapmadı, havalardandir belki

Bende aksine enerji yapıyor normalde çok halsiz ve uykumu hiç alamayan biriydim. Geç yatıyorum zinde kalkıyorım gün içinde daha enerjiğim arkadaşlarımda farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…