Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende de herhangi bir olumsuz değişim yapmadı. Aksine enerji vermesi gerekiyor.

Opu dan çıkan kimdi takip edemedim ya gözün aydın canım inşallah hepsi de döllenir beklemek çok zor ben de geçen ay aynı durumdaydım Allah yardımcın olsun bugün de cuma dualarım seninle
Opu dan çıkan benim canım. Allah razı olsun duaların için. Rabbim kabul etsin inşallah

Sigara bıraksaydın aslında nescafeyi bende bayagıdır içmiyorum oooo cok oldu.kahve zararlı denince onu bari içmeyeyim demistim turk kahvesi içiyorum

Hanımlar kahve içiyor muunuz, Yada günde kaç tane? Bir arkadaşıma doktoru haftada 1-2 fincan iç, kahve yumurtayı çürütüür demiş
Ben 20 sene sigara içtim. 2 yıl önce bıraktım. Eşim de hayatı boyunca 1 tane bile içmemiş. Kahvenin hiçbir türünü sevmiyoruz. O yüzden no problema

Biz balayına bile gidemedik. öyle aniden evlendik ki. Şimdi bir arkadaşımızn Ürgüp te oteli var o davet ediyor. Ama gider miyiz gitmez miyiz belli değil. Benim eşimin bir kedisi var da o uyuzu bırakıp bir yere gidemiyoruz malesef. Kediyle başım dertte napıcam bilmiyorum

Ben 20 sene sigara içtim. 2 yıl önce bıraktım. Eşim de hayatı boyunca 1 tane bile içmemiş. Kahvenin hiçbir türünü sevmiyoruz. O yüzden no problema
,
Süpermiş, nasıl bıraktın biraz tiyo ver:)

Hayırlı olsun canım. Ben de neden sesi çıkmıyor diyordum. İnşallah hepsi de 5. güne gider ve sapasağlam döner genetikten. Bu arada 4 tane diye poppy73 söylemişti sanki.
Evet canım bahsi @poppy73 kazanmış ama benim aklımda @Bebegimhadi 4 demişti diye kalmış. Dedim ya sabah sabah narkoz çarptı beni

Hey Allah' ım yaa. Kedi yüzünden tatilden olma ihtimali he ??? Hem de uyuz bir kedi , düşünemiyorum bile

Var, şöyle: Şimdi Haziran'in ikinci haftası tedaviye başlasam, herşey Yolunda gitse 2 ay sürse dedik, Ağustos'un ikinci haftası ancak çıkabiliriz. Ona göre ayarlayacagiz.

Gidin kafaniz dağılır, kediye de bir çözüm bulursunuz.

Var, şöyle: Şimdi Haziran'in ikinci haftası tedaviye başlasam, herşey Yolunda gitse 2 ay sürse dedik, Ağustos'un ikinci haftası ancak çıkabiliriz. Ona göre ayarlayacagiz.
Ohh miiss. Ağustos he ? Tam tatil ayıdır bence. Ama eşimin işi sebebiyle sadece haziran da tatil yapabiliyoruz. Neyse ki en azından yapabiliyoruz. Kedisi yüzünden tatil yapamayanlar düşünsün

Kızlaarrr şimdi bitti opu. 4 yumurta toplandı. Yani Bebegimhadi kazandı bahsi. Yarın arayacaklar, kaçı döllendi kaçı kaldı diye. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah artık.
hayırlı olsun canım coook sevindim.bak bu mucize nerden gelecek sonuçlanana kadar cook güzel haberler almanı temenni ediyorum yaşasıın bende kazandım.

hayırlı olsun canım coook sevindim.bak bu mucize nerden gelecek sonuçlanana kadar cook güzel haberler almanı temenni ediyorum yaşasıın bende kazandım.
Ayy incallah canım ya. Şu genetik olayını düşündükçe aklım çıkıyo. Ama düşünmicem bu defa. Sadece 11 haziran ı düşünücem işte inadına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…