- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.001
Bende de herhangi bir olumsuz değişim yapmadı. Aksine enerji vermesi gerekiyor.Bence kişiye göre değişiyor ikinciye hamile kalmak için uzun süre bekleyen de var hemen hamile kalan da artık düşünmek istemiyorum düşündükçe bunalıyorum bir şey soracağım arı sütü sizde uyku yapıyor mu 1 haftadır kullanıyorum daha çok uyumaya başladım ama dinlenerek uyanmıyorum stres kaynaklımı nedir
Opu dan çıkan benim canım.Opu dan çıkan kimdi takip edemedim yagözün aydın canım inşallah hepsi de döllenir beklemek çok zor ben de geçen ay aynı durumdaydım Allah yardımcın olsun bugün de cuma dualarım seninle
Sigara bıraksaydın aslında nescafeyi bende bayagıdır içmiyorum oooo cok oldu.kahve zararlı denince onu bari içmeyeyim demistim turk kahvesi içiyorumBahçeci opu sürecinde kesinlikle kahve icmeyin diyor. Verdikleri ilaç cizelgesinin arkasında yazıyormuş, ben de sonradan fark etmiştim. İlk denememiz olumsuz sonuçlanınca daha sağlıklı beslenmek ve yaşamak için plan yapmıştık eşimle. O planla da kahveyi azalttim. Günde bir Türk kahvesi içiyorum. Nescafe'yi bıraktım sayılır. Opu sürecinde hiç icmem.
Sen onu bırak da ben sigara içiyorum(. Haftaya birakiyorum onu da
Birakiyorum inşallahSigara bıraksaydın aslında nescafeyi bende bayagıdır içmiyorum oooo cok oldu.kahve zararlı denince onu bari içmeyeyim demistim turk kahvesi içiyorum
Ben 20 sene sigara içtim. 2 yıl önce bıraktım. Eşim de hayatı boyunca 1 tane bile içmemiş. Kahvenin hiçbir türünü sevmiyoruz. O yüzden no problemaHanımlar kahve içiyor muunuz, Yada günde kaç tane? Bir arkadaşıma doktoru haftada 1-2 fincan iç, kahve yumurtayı çürütüür demiş
Ohhh maşallahhBen 20 sene sigara içtim. 2 yıl önce bıraktım. Eşim de hayatı boyunca 1 tane bile içmemiş. Kahvenin hiçbir türünü sevmiyoruz. O yüzden no problema
Biz balayına bile gidemedik.Kızlar tatil planınız var mı? Ne zaman nerede ?Bebegimhadi sen 11 haziranda gidiyosun di mi ? İster misin aynı otele düşelim? Ne de olsa baya ortak yanımız var . Ben de aynı tarihte çıkıyorum izne. Ayıptır söylemesi otel link aşağıda
https://www.etstur.com/Daima-Resort-Otel
,Ben 20 sene sigara içtim. 2 yıl önce bıraktım. Eşim de hayatı boyunca 1 tane bile içmemiş. Kahvenin hiçbir türünü sevmiyoruz. O yüzden no problema
Süpermiş, nasıl bıraktın biraz tiyo ver:)Ben 20 sene sigara içtim. 2 yıl önce bıraktım. Eşim de hayatı boyunca 1 tane bile içmemiş. Kahvenin hiçbir türünü sevmiyoruz. O yüzden no problema
Evet canım bahsi @poppy73 kazanmış ama benim aklımda @Bebegimhadi 4 demişti diye kalmış. Dedim ya sabah sabah narkoz çarptı beniHayırlı olsun canım. Ben de neden sesi çıkmıyor diyordum. İnşallah hepsi de 5. güne gider ve sapasağlam döner genetikten. Bu arada 4 tane diye poppy73 söylemişti sanki.
Hey Allah' ım yaa. Kedi yüzünden tatilden olma ihtimali he ??? Hem de uyuz bir kedi , düşünemiyorum bileBiz balayına bile gidemedik.öyle aniden evlendik ki. Şimdi bir arkadaşımızn Ürgüp te oteli var o davet ediyor. Ama gider miyiz gitmez miyiz belli değil. Benim eşimin bir kedisi var da o uyuzu bırakıp bir yere gidemiyoruz malesef. Kediyle başım dertte napıcam bilmiyorum
Habi maşallah diyelim ne güzel haber inşallah saglikli sonuçlar gelir habersiz bırakma şekerim takipteyiz ☺Opu dan çıkan benim canım.Allah razı olsun duaların için. Rabbim kabul etsin inşallah
Var, şöyle: Şimdi Haziran'in ikinci haftası tedaviye başlasam, herşey Yolunda gitse 2 ay sürse dedik, Ağustos'un ikinci haftası ancak çıkabiliriz. Ona göre ayarlayacagiz.Kızlar tatil planınız var mı? Ne zaman nerede ?Bebegimhadi sen 11 haziranda gidiyosun di mi ? İster misin aynı otele düşelim? Ne de olsa baya ortak yanımız var . Ben de aynı tarihte çıkıyorum izne. Ayıptır söylemesi otel link aşağıda
https://www.etstur.com/Daima-Resort-Otel
Yok canım habersiz bırakır mıyım? Her anım sizinle. Belli olmuyor muHabi maşallah diyelim ne güzel haber inşallah saglikli sonuçlar gelir habersiz bırakma şekerim takipteyiz ☺
Gidin kafaniz dağılır, kediye de bir çözüm bulursunuz.Biz balayına bile gidemedik.öyle aniden evlendik ki. Şimdi bir arkadaşımızn Ürgüp te oteli var o davet ediyor. Ama gider miyiz gitmez miyiz belli değil. Benim eşimin bir kedisi var da o uyuzu bırakıp bir yere gidemiyoruz malesef. Kediyle başım dertte napıcam bilmiyorum
Ohh miiss. Ağustos he ? Tam tatil ayıdır bence. Ama eşimin işi sebebiyle sadece haziran da tatil yapabiliyoruz. Neyse ki en azından yapabiliyoruz. Kedisi yüzünden tatil yapamayanlar düşünsünVar, şöyle: Şimdi Haziran'in ikinci haftası tedaviye başlasam, herşey Yolunda gitse 2 ay sürse dedik, Ağustos'un ikinci haftası ancak çıkabiliriz. Ona göre ayarlayacagiz.
kediye bir suikast düşünüyorumOhh miiss. Ağustos he ? Tam tatil ayıdır bence. Ama eşimin işi sebebiyle sadece haziran da tatil yapabiliyoruz. Neyse ki en azından yapabiliyoruz. Kedisi yüzünden tatil yapamayanlar düşünsün
Kızlaarrr şimdi bitti opu. 4 yumurta toplandı. YaniBebegimhadi kazandı bahsi. Yarın arayacaklar, kaçı döllendi kaçı kaldı diye. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah artık.
Bence en yakın trafonun dibine bırakıverkediye bir suikast düşünüyorumnihhohhhahahhaaa
Ayy incallah canım ya. Şu genetik olayını düşündükçe aklım çıkıyo. Ama düşünmicem bu defa. Sadece 11 haziran ı düşünücem işte inadınahayırlı olsun canım coook sevindim.bak bu mucize nerden gelecek sonuçlanana kadar cook güzel haberler almanı temenni ediyorum yaşasıın bende kazandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?