- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.021
Beni de narkoz çarptı
Bende @Cigdem24 gibi enerjigim ekstra uyku yapmıyor.normal uykum varsa uyuyakalıyorum zaten.enerjim iyi psikolojim iyi aynı @Cigdem24 gibiyim sabah 5.30 da zinde sekilde kalkıyorum.zinde evet evet ari sütü = zinde artıkBence kişiye göre değişiyor ikinciye hamile kalmak için uzun süre bekleyen de var hemen hamile kalan da artık düşünmek istemiyorum düşündükçe bunalıyorum bir şey soracağım arı sütü sizde uyku yapıyor mu 1 haftadır kullanıyorum daha çok uyumaya başladım ama dinlenerek uyanmıyorum stres kaynaklımı nedir
Evet canım 11 haziranda cıkıyorum birlikte cıkacagız.donüştede transfer olur.benim side manavgat arasında otel.iyi tatiller sana bana hepimizeKızlar tatil planınız var mı? Ne zaman nerede ?Bebegimhadi sen 11 haziranda gidiyosun di mi ? İster misin aynı otele düşelim? Ne de olsa baya ortak yanımız var . Ben de aynı tarihte çıkıyorum izne. Ayıptır söylemesi otel link aşağıda
https://www.etstur.com/Daima-Resort-Otel
Duruyon duruyon vuruyon vallaBence en yakın trafonun dibine bırakıver
Düşünme bence de, sal gitsinAyy incallah canım ya. Şu genetik olayını düşündükçe aklım çıkıyo. Ama düşünmicem bu defa. Sadece 11 haziran ı düşünücem işte inadına
http://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/8699532097507/ canım bu ilacın 2015 yılı sonunda resmi gazetede yayınlanan bir kararla ücretsiz dağıtımı yapıldı 3-4 ay kadar. O ilacı aldım kullandım ve kurtuldum. Aslında bırakmayı istiyordum, denemiştim de ama olmamıştı. Paraya kıyıp eczaneden de almıyordum ilacı. Beleşi duyunca kaptım ilacı da kurtuldum. Bak 2 gün önce yine duydum haberlerde. Yine ücretsiz dağıtım başlayacakmış. Takip edebilirsin canım.,
Süpermiş, nasıl bıraktın biraz tiyo ver:)
Yuhhhhh, 450 TL olmuş Champixhttp://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/8699532097507/ canım bu ilacın 2015 yılı sonunda resmi gazetede yayınlanan bir kararla ücretsiz dağıtımı yapıldı 3-4 ay kadar. O ilacı aldım kullandım ve kurtuldum. Aslında bırakmayı istiyordum, denemiştim de ama olmamıştı. Paraya kıyıp eczaneden de almıyordum ilacı. Beleşi duyunca kaptım ilacı da kurtuldum. Bak 2 gün önce yine duydum haberlerde. Yine ücretsiz dağıtım başlayacakmış. Takip edebilirsin canım.
aaaa öyle ya. Tedavi sürecindeyken kimyasal kullanmamak mantıklı tabii. Ben o dönem bekardım da rahat rahat kullanmıştım. Anasını satiiim. Bileydim sigarayı bırakmaya çalışmaktan önce taaa o zamandan başlardım arı sütüneYuhhhhh, 450 TL olmuş Champix. Ben onu kullanmak istemiyorum kimyasal diye. Bir kitap sipariş ettim, Allen Carr, meditasyon CD'si de var. O şekilde deneyeceğim.
Sigarayı 14 yil ictim son yıllar gunde 3 tane iciyordum.ne zaman doktor tüp bebek tedavisi icin sigarayı bırakman lazim dedi onu da icmedim.ilk 3 gün zor.rezerv azlığına sebep olduğundan bana kalp hastasıyim gibi agir geldi birakmam gerektiginde kararliydım..uzun uzun zaman icmedim.tedaviler bitince bu son zamanlar 1 dene ictim ammaa iyi oldu :))Yuhhhhh, 450 TL olmuş Champix. Ben onu kullanmak istemiyorum kimyasal diye. Bir kitap sipariş ettim, Allen Carr, meditasyon CD'si de var. O şekilde deneyeceğim.
kızlar pgt den kaç günde çıkıyor sonuç iki hafta demişlerdi şimdi aradık ne oldu diye 20-30 gün içinde çıkar demişler...neden böyle bir sorunmu var acaba sizinkiler kaç günde çıktı...Sagol @ys3m yazmana sevindim.tedaviye başladım.tedavi dediğim havuz yöntemi...ilk yumurta toplamaktan elimde 1 tane 5. Gün embriyosu kaldı pgt.ye gitti ins. Saglıklı gelsin.bu ay yum.yokmuş önümüzdeki ay tekrar gideceğim.burda önemli olan hep birlikte bal polen arı sütü seansları yapıyoruz bu forumdabiz bunu sürekli yiyoruz cnm.
Benim ilk genetik 20 günde, ikinci genetik 22 günde geldi. Genetik İspanya' da yapıldığı için bu şekilde zaman alabiliyor.kızlar pgt den kaç günde çıkıyor sonuç iki hafta demişlerdi şimdi aradık ne oldu diye 20-30 gün içinde çıkar demişler...neden böyle bir sorunmu var acaba sizinkiler kaç günde çıktı...
deniz benimki burada yapılıyorBenim ilk genetik 20 günde, ikinci genetik 22 günde geldi. Genetik İspanya' da yapıldığı için bu şekilde zaman alabiliyor.
Canım bizimki ispanya ya gidiyor. Testler farklı olabilir. Bizimki cgh testi. Seninki pgt ise onu bilmiyorumdeniz benimki burada yapılıyor
Canım ilki 32 gunde 2. Daha kısa yaklasık 25 gun olabilir.yani 20 gun diyirlarda 30 gün oluyor.bizim yurtdısına gidiyorkızlar pgt den kaç günde çıkıyor sonuç iki hafta demişlerdi şimdi aradık ne oldu diye 20-30 gün içinde çıkar demişler...neden böyle bir sorunmu var acaba sizinkiler kaç günde çıktı...
Nnnnaayyııırr, nolamaaazzzzSabah zaten arı sütümü yemeyi unutmuşum. Bugün kendimi boşlukta böyle bi işe yaramaz, bi garip, bi eksik hissediyorum.
Merhaba hoşgeldin. Anlat biraz, yaşın, sorunun, hedeflerinMerhaba hanımlar aranıza yeni katıldım tüp bebek için araştırma yapıyorum inşallah hepimizinki tutar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?