Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bende @Cigdem24 gibi enerjigim ekstra uyku yapmıyor.normal uykum varsa uyuyakalıyorum zaten.enerjim iyi psikolojim iyi aynı @Cigdem24 gibiyim sabah 5.30 da zinde sekilde kalkıyorum.zinde evet evet ari sütü = zinde artık bahar yorgunlugu da yok bahar zindeliği vaaarrr

Evet canım 11 haziranda cıkıyorum birlikte cıkacagız.donüştede transfer olur.benim side manavgat arasında otel.iyi tatiller sana bana hepimize

,

Süpermiş, nasıl bıraktın biraz tiyo ver:)
http://www.ilacrehberi.com/ilac-fiyatlari/8699532097507/ canım bu ilacın 2015 yılı sonunda resmi gazetede yayınlanan bir kararla ücretsiz dağıtımı yapıldı 3-4 ay kadar. O ilacı aldım kullandım ve kurtuldum. Aslında bırakmayı istiyordum, denemiştim de ama olmamıştı. Paraya kıyıp eczaneden de almıyordum ilacı. Beleşi duyunca kaptım ilacı da kurtuldum. Bak 2 gün önce yine duydum haberlerde. Yine ücretsiz dağıtım başlayacakmış. Takip edebilirsin canım.

Yuhhhhh, 450 TL olmuş Champix. Ben onu kullanmak istemiyorum kimyasal diye. Bir kitap sipariş ettim, Allen Carr, meditasyon CD'si de var. O şekilde deneyeceğim.

Yuhhhhh, 450 TL olmuş Champix. Ben onu kullanmak istemiyorum kimyasal diye. Bir kitap sipariş ettim, Allen Carr, meditasyon CD'si de var. O şekilde deneyeceğim.
aaaa öyle ya. Tedavi sürecindeyken kimyasal kullanmamak mantıklı tabii. Ben o dönem bekardım da rahat rahat kullanmıştım. Anasını satiiim. Bileydim sigarayı bırakmaya çalışmaktan önce taaa o zamandan başlardım arı sütüne

Şimdi biraz aşılamayı araştırdım da. Saçma geldi yani zaten sperm yumurtayı dölleyecek olsa içeride kendi kendine döller. Ha sen enjektörle vermişsin spermi ha doğal yolla. Yıkama falan diyorlar da yani milyon tane spermden bir tanesi de sıyrılıp kendi kendine yumurtayı bulsa bile dölleyemedikten sonra sorun spermde değildir. elli defa yıka, ayıkla. Yumurtamız kalitesiz yada zayıf demek ki. O yüzden arı sütü ile birkaç ay takviye sonra Temmuzda tüp bebek inşallah.

Sigarayı 14 yil ictim son yıllar gunde 3 tane iciyordum.ne zaman doktor tüp bebek tedavisi icin sigarayı bırakman lazim dedi onu da icmedim.ilk 3 gün zor.rezerv azlığına sebep olduğundan bana kalp hastasıyim gibi agir geldi birakmam gerektiginde kararliydım..uzun uzun zaman icmedim.tedaviler bitince bu son zamanlar 1 dene ictim ammaa iyi oldu :))
Artik sona geldim icemeyecegim nasılsa ciddi gunlere az kaldı.
Sigarayı bırakmak zor degil poppy73 cim para harcamana da gerek yok.biraz nikotin sakızi cignedim.sen normal sakız cigne.hic zor olmamalı.cunkü hayatta en cok istedigimiz sey icin birakabilirsin

kızlar pgt den kaç günde çıkıyor sonuç iki hafta demişlerdi şimdi aradık ne oldu diye 20-30 gün içinde çıkar demişler...neden böyle bir sorunmu var acaba sizinkiler kaç günde çıktı...

kızlar pgt den kaç günde çıkıyor sonuç iki hafta demişlerdi şimdi aradık ne oldu diye 20-30 gün içinde çıkar demişler...neden böyle bir sorunmu var acaba sizinkiler kaç günde çıktı...
Benim ilk genetik 20 günde, ikinci genetik 22 günde geldi. Genetik İspanya' da yapıldığı için bu şekilde zaman alabiliyor.

Canım ilki 32 gunde 2. Daha kısa yaklasık 25 gun olabilir.yani 20 gun diyirlarda 30 gün oluyor.bizim yurtdısına gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…