Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

E dedik sana. Yaylarda da vardır biraz sabit fikirlilik:)). Aşılama bana göre para dütme yontemi. Mazide kalmış artık.

Teşekkür ederim Bebegimhadi , ne zaman canım sigara istese senin bu yazını dusunecegim. Beni motive eden şey de bu ya zaten, bırakmak zorundayım. Birakamiyorsam yazıklar olsun bana. Kendimi iyice aşağılayım da bari bir işe yarasın:). Siz iyi nasıl icmissiniz günde 3, günde 1. Ben gunde 7-8'e indirebildim bunun otesi artik birakmak, elveda demek.

melatonin foreveragnucaston yarim kutu kadar var zaten,ot falan iciyorum ya etkilesimi ne olur bilmiyorum.hic karitirmayayim o yuzden :))

Yeeesssss bakuye git isteee.bu arada profil resmindeki kizlari minnaklarıı bende istiyorum.Rabbim ol desin ve olsun da yazmışsııınn.renkli gözlü fıstik gibi kızlar.Allah gönlüne göre versin
Allah razi olsun,cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Rabbim cifter cifter doldursun kucaklarimizi,aglattin beni,neyse duygusalligim uzerimde...

Kızlar 20 yil sigara ictim. Bebek kararı verince günde 3 düşürdüm. 1 2 ay sonra tamamen bıraktım. 5 yıldır içmiyorum . Gecen denedim başım döndü yok birde leş koku içmeden söndürdüm
Sadece kocam derdi ki o zamanlar ben seninle uzun yıllar sağlıklı yaşamak istiyorum vize bunu yapma derdi. Azimle bıraktım ilaç falan da kullanmadım. 1 hafta ve ilk 21 gün zor ama bir alışkanlığın oluşma zamanı ayni zamanda. Bebisinize kiyamazsiniz oyle les kokulu falan... kendimizde bu azim varr kızlar ☺☺☺☺

Evet ben bu gazla gider bırakırım. Benim koca çok içiyor onun çaresine de sonra bakacağız artık.

Evet ben bu gazla gider bırakırım. Benim koca çok içiyor onun çaresine de sonra bakacağız artık.
Ahh sekerim kokuyorsun diycen. ☺ ayy abim derdiki sigara icen kadini opmek kultablasi yalamak gibidir.... iykkk bu da son gaz kocana kullanirsin☺

Az önce yine test yaptım siliiik bir ikinci çıktı. Bu ne demek? Bugün hiç çalışasım da yok
isleyen demir isildar ancak dun olduysa malum spermler 2-3 gun yasiyor,bugunede yetebilir siliklestiyse lh artik azalmaya baslamistir.bekleme zamani yada keyfinize kalma zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…