- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.061
Ay ne yaptım rezervinden daha mı kıymetli daha sayarım o kadar uğraştığın tedavini tehlikeye atacak ve cidden doktorların kesinlikle istemedigi sigarayı su an bıraka bilir misin.valla bir arkadaşla yazıstık tedaviye başlamadan 90 gün önce hazirlıklara başlamak gerekiyormuş.senin dun bırakmıs olman lazımdıTeşekkür ederimBebegimhadi , ne zaman canım sigara istese senin bu yazını dusunecegim. Beni motive eden şey de bu ya zaten, bırakmak zorundayım. Birakamiyorsam yazıklar olsun bana . Kendimi iyice aşağılayım da bari bir işe yarasın:). Siz iyi nasıl icmissiniz günde 3, günde 1. Ben gunde 7-8'e indirebildim bunun otesi artik birakmak, elveda demek.
Sağol canım Allah razı olsun. Bugün değil canım yarın arayıp kaçı döllendi kaçı döllenmedi söyleyecekler. Yarın 1. gün olacak. 3. ve 5. günde de arayıp bilgi vereceklersevgiliiki prensesin annesi embriyolariniz icin aradilar mi,Allah gonlunuze gore versin insallah :)
Aģlattım mı onu tutamıyoruz işte ağlaya aģlaya gözümde yaş kalmadı son zamanlarda.Allah razi olsun,cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Rabbim cifter cifter doldursun kucaklarimizi,aglattin beni,neyse duygusalligim uzerimde...
masallah masallahAyy benim kuzum hemen bıraktı. Hare için demem yetiyor ona
Cok güzel anlatmıssın.bende aynılarını yaptım.21. Gun artık iyice rahat ediyorsun. Bir de tüp tedavisinin ilk gunleri eskiden yani gidip gidip balık alıyordum.haftada 2 kez balık yaptim ilk başta :) eziyete bakın.simdi 950 gr. Omega 3 iciyorum.oldu bitti işte.birde doktor yumurtaya balık cok iyi geliyor cok yiyin demisti.hiç arı sutunü söylemiyor.habire eziyet isim gücum yok zorla sik sık balik yicem.balığı severim ama bu cok fazlaydıKızlar 20 yil sigara ictim. Bebek kararı verince günde 3 düşürdüm. 1 2 ay sonra tamamen bıraktım. 5 yıldır içmiyorum . Gecen denedim başım döndü yok birde leş koku içmeden söndürdüm
Sadece kocam derdi ki o zamanlar ben seninle uzun yıllar sağlıklı yaşamak istiyorum vize bunu yapma derdi. Azimle bıraktım ilaç falan da kullanmadım. 1 hafta ve ilk 21 gün zor ama bir alışkanlığın oluşma zamanı ayni zamanda. Bebisinize kiyamazsiniz oyle les kokulu falan... kendimizde bu azim varr kızlar ☺☺☺☺
Hayırlı olsun herşey güzel olacakKızlaarrr şimdi bitti opu. 4 yumurta toplandı. YaniBebegimhadi kazandı bahsi. Yarın arayacaklar, kaçı döllendi kaçı kaldı diye. Allahım yüzümüzü güldürür inşallah artık.
Benim ki de zaten icmiyor.ickide icmez.kola icer.Ayy benim kuzum hemen bıraktı. Hare için demem yetiyor ona
Benim gecen haftaki halimi gorüyorumSağol canım Allah razı olsun. Bugün değil canım yarın arayıp kaçı döllendi kaçı döllenmedi söyleyecekler. Yarın 1. gün olacak. 3. ve 5. günde de arayıp bilgi verecekler
Inşallah canım inşallahHayırlı olsun herşey güzel olacak
Amiiinnn inşallah canımBenim gecen haftaki halimi gorüyorumiki prensesin annesi . Daha iyi olsun amma 2 dene 5. Gune hazır ol.Allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun
yaaa kusuruma bakmayin lutfen,bugun petek patladi evi su basti, kafam 1 milyon...halbuki okudumda opunuzun bugun oldugunu ama...insallah kat kat artp cogalsin blast olsunlar hayirlisiyla...Sağol canım Allah razı olsun. Bugün değil canım yarın arayıp kaçı döllendi kaçı döllenmedi söyleyecekler. Yarın 1. gün olacak. 3. ve 5. günde de arayıp bilgi verecekler
Amiiinnn canımAmiiinnn inşallah canım
en kocamanindan aminnn insallah...eee gozlerin dolmasi normal aslinda...reklamlar iskence...malum anneler gunu yaklasti...aslinda dirayetli durmaya calisiyorum...Aģlattım mı onu tutamıyoruz işte ağlaya aģlaya gözümde yaş kalmadı son zamanlarda.
Sabahta haberlerde izlemişsindir bir bebegi otoparka bırakmışlar.benim eskiden olmazdı simdi bu habere gözlerim doldu bir kac damla gözyaşı doktüm.ooo hamile olsam ćocugum olsa tum cocuklara karşı daha hassas olacağım.insallah olacak Allah daha fazla aratmasın baßkasının cocugunu degil kendi cocugumuzu sevelim.
Rica ederim canım ne kusuru. Çok geçmiş olsun. Zarar var mı peki?yaaa kusuruma bakmayin lutfen,bugun petek patladi evi su basti, kafam 1 milyon...halbuki okudumda opunuzun bugun oldugunu ama...insallah kat kat artp cogalsin blast olsunlar hayirlisiyla...
zarar degilde cokca can sikintisi,bolca yikanacak hali, silinecek duvarRica ederim canım ne kusuru. Çok geçmiş olsun. Zarar var mı peki?
Allah başka dert vermesin. Canın sağolsun, halledilirzarar degilde cokca can sikintisi,bolca yikanacak hali, silinecek duvarAllah can sagligi versin yavastan yapicam artik tabiii bu kadar neseli olabilir miyim bilmiyorum
amin aminn cok sagolun :)Allah başka dert vermesin. Canın sağolsun, halledilir
Gecmiş olsun canımzarar degilde cokca can sikintisi,bolca yikanacak hali, silinecek duvarAllah can sagligi versin yavastan yapicam artik tabiii bu kadar neseli olabilir miyim bilmiyorum
Doğru söylüyorsunAy ne yaptım rezervinden daha mı kıymetli daha sayarım o kadar uğraştığın tedavini tehlikeye atacak ve cidden doktorların kesinlikle istemedigi sigarayı su an bıraka bilir misin.valla bir arkadaşla yazıstık tedaviye başlamadan 90 gün önce hazirlıklara başlamak gerekiyormuş.senin dun bırakmıs olman lazımdıbunları aynı zamanda kendime söylüyorum.gecen 1 dene ictim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?