Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Ay ne yaptım rezervinden daha mı kıymetli daha sayarım o kadar uğraştığın tedavini tehlikeye atacak ve cidden doktorların kesinlikle istemedigi sigarayı su an bıraka bilir misin.valla bir arkadaşla yazıstık tedaviye başlamadan 90 gün önce hazirlıklara başlamak gerekiyormuş.senin dun bırakmıs olman lazımdı bunları aynı zamanda kendime söylüyorum.gecen 1 dene ictim ya

sevgili iki prensesin annesi embriyolariniz icin aradilar mi,Allah gonlunuze gore versin insallah :)
Sağol canım Allah razı olsun. Bugün değil canım yarın arayıp kaçı döllendi kaçı döllenmedi söyleyecekler. Yarın 1. gün olacak. 3. ve 5. günde de arayıp bilgi verecekler

Allah razi olsun,cumlemize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah.Rabbim cifter cifter doldursun kucaklarimizi,aglattin beni,neyse duygusalligim uzerimde...
Aģlattım mı onu tutamıyoruz işte ağlaya aģlaya gözümde yaş kalmadı son zamanlarda.
Sabahta haberlerde izlemişsindir bir bebegi otoparka bırakmışlar.benim eskiden olmazdı simdi bu habere gözlerim doldu bir kac damla gözyaşı doktüm.ooo hamile olsam ćocugum olsa tum cocuklara karşı daha hassas olacağım.insallah olacak Allah daha fazla aratmasın baßkasının cocugunu degil kendi cocugumuzu sevelim.

Cok güzel anlatmıssın.bende aynılarını yaptım.21. Gun artık iyice rahat ediyorsun. Bir de tüp tedavisinin ilk gunleri eskiden yani gidip gidip balık alıyordum.haftada 2 kez balık yaptim ilk başta :) eziyete bakın.simdi 950 gr. Omega 3 iciyorum.oldu bitti işte.birde doktor yumurtaya balık cok iyi geliyor cok yiyin demisti.hiç arı sutunü söylemiyor.habire eziyet isim gücum yok zorla sik sık balik yicem.balığı severim ama bu cok fazlaydı

Sağol canım Allah razı olsun. Bugün değil canım yarın arayıp kaçı döllendi kaçı döllenmedi söyleyecekler. Yarın 1. gün olacak. 3. ve 5. günde de arayıp bilgi verecekler
Benim gecen haftaki halimi gorüyorum iki prensesin annesi . Daha iyi olsun amma 2 dene 5. Gune hazır ol.Allahın izniyle hayırlı uğurlu olsun

yaaa kusuruma bakmayin lutfen,bugun petek patladi evi su basti, kafam 1 milyon...halbuki okudumda opunuzun bugun oldugunu ama...insallah kat kat artp cogalsin blast olsunlar hayirlisiyla...

en kocamanindan aminnn insallah...eee gozlerin dolmasi normal aslinda...reklamlar iskence...malum anneler gunu yaklasti...aslinda dirayetli durmaya calisiyorum...

Aarkadaslar merhaba. Yumurta toplama işlemi sonrasi ertesi sabah embriyolog 3 yumurta dollendi dedi. Embriyolarin durumuna gore 2. Gun yada 3. Gun dondururuz dedi. Embriyo bozulmaya megilli oluncami 2. Gun donduruluyor.

Doğru söylüyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…