Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aarkadaslar merhaba. Yumurta toplama işlemi sonrasi ertesi sabah embriyolog 3 yumurta dollendi dedi. Embriyolarin durumuna gore 2. Gun yada 3. Gun dondururuz dedi. Embriyo bozulmaya megilli oluncami 2. Gun donduruluyor.
onun gibi birsey,eger hucre cogalmasi yavasliyor ya da duzensizlesiyorsa ya dondurulmasi ya da taze transfer olacak ise bir an once anne rahmine transferini ister dr lar.

Biz yine de haftada 1 gün yiyoruz balık. Balık güzeldir:). Doktorlar ancak canım yavaş yavaş

Aarkadaslar merhaba. Yumurta toplama işlemi sonrasi ertesi sabah embriyolog 3 yumurta dollendi dedi. Embriyolarin durumuna gore 2. Gun yada 3. Gun dondururuz dedi. Embriyo bozulmaya megilli oluncami 2. Gun donduruluyor.
3. gün neden donduruyorlar ki anlamadim, dondurulacaksa genelde 5. gün dondurulur. Yani transfer yapmayıp dondurmalarının amacı ne?

3. gün neden donduruyorlar ki anlamadim, dondurulacaksa genelde 5. gün dondurulur. Yani transfer yapmayıp dondurmalarının amacı ne?
Bende dollenme problemi vardi canim. Kalsiyum iyonofor kullanildi bu tedavimde. Belki ondan 3. Gun donduruz dediler. Yada 2. Gun olabilir embriyonun durumuna gore dedi embriyolog. Bugun 2. Gundu. Dondurmus olsalar ararlatmiydi aramadilar beni

Tabi ararlardi mutlaka. Taze transfer olmayacak o zaman.
Yok taze olmayacak. Hidrosalpink suphesiyle yeni bir rahim filmi cektirecegim. O yüzden.sadece. hucre bolunmesi kotu olup 2. Gun dondursalardi yani bugun.ararlardi hbr verirlerdi hwrhalse diye düşündum. Kendi kendime umut yaratiyorum

Cvbiniz icin teşekkür ederim. Dondurmus olsalar arardilar degil mi
rica ederim,tabiiki her sekilde her gun arayip bilgi vermeleri lazim, su kadar hucreliler duzenli cogaliyorlar yarinda bakip karari ona gore vericez gibi birseyler soylerdi embriyolog,kalsiyum iyonofor benimde merak ettigim bir yontem.sanirim yumurta azliginda ve kalitesizliginde uygulaniyor degil mi...

Genelde sperm kaynakli sorun olabiliyormus dollenmeme. Spermin basindaki bi enzimin eksikligi sebep olabilitmis. Morfolojimiz 4 ileri hizli spermimiz 0 di ilk dollenmeme olayimizda. O yuzden ca iyonofor kullandilar.9 taneden 3 tane dollenmeside az bi sayi ama inanin hamilelik haberi alsam bu kadar sevinmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…