- 18 Temmuz 2007
- 779
- 761
- 628
- 44
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.101
Tedavin hayırlı olsun inşallah güzel haberler gelir. Bu arada tedavi mi gördün 4 ten 10 çıkması ilginç bizler anca 3 4 görüyoruz bir ilaç falan kullandın mi[/QUO
Amh 1.58 fsh .6.25
36 yasindayim.
İlkinde 4 tane olustu.
Dollenme olmayinca...
Bal polen arisutu ginseng tozu propolis tozuve tarcini macun yapip aabah aksam yedim.ve hergun newitanin omegafol isimli vitaminini aldim.balikyagi ve folikasitten oluauyor.son ultrasonda dr crs opu var ven3.4 tane toplariz dedi. Ve odaya geldigimde 10 dediklerinde berat kandiliydi ogun mucizetyi yaradana bagladim.ama ben faydasini gordum bu yaptiklarimin.ve tek yumurtadan üretiyorum. Cunku solda cikolata kistim var ve o taraf büyütmiyor.
Kesinlikle 60 gunde 3 minik saf arisutu tukettim bala ona buna ilave ederek. Dr ada soyledim.dur gelen hastalara soyliyim bari dediVeee ne diyoruz arkadaşlar. Haydi hep birlikte. Bir, iki, üç: SAF ARI SÜTÜÜ!!
Hadi yaa, kesin etki etmiştir o zaman bu aradaki farka. Doktorun kim? Tebrik ediyorum kendisini bu alçakgönüllülüğü için. Haber ver mutlaka sonucu.Kesinlikle 60 gunde 3 minik saf arisutu tukettim bala ona buna ilave ederek. Dr ada soyledim.dur gelen hastalara soyliyim bari dedi
Bahceci fulya guvenc bey canim. Tmm bana hbr gelir gelmez buradayimHadi yaa, kesin etki etmiştir o zaman bu aradaki farka. Doktorun kim? Tebrik ediyorum kendisini bu alçakgönüllülüğü için. Haber ver mutlaka sonucu.
Güünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
Günaydın canım maşallahGüünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
OleeeeeeeeyyyyyGüünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
Güünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy[/QUOTE
Vayyyy be çok güzel haber bu :)bende seni merak ettim neler oldu diye. Maşallah diyoruz ve sapasağlam transfer edilmelerini diliyoruz. ay çok tatlılar seç birini
omega al canımKızlar, benim şimdi tedaviye bir ay kaldı ya. Arı sütü, quenzim, folik asit kullanıyorum sadece. Birşey daha kullanmak istiyorum ama karar veremedim. Ne kullansam, ne tavsiye edersiniz? Biesteron mu, hayıt mı, çörek otu mu ya da aklıma gelmeyen başka birsey mi?
Onu quenzim ile birlikte alıyorum.omega al canım
Çok sevindim canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerleGüünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
Oh oh oh maşallah tebrik ederim canım. İnşallah 5. Güne giderler ve genetik olumlu gelir ki illaki bir ikisi en az sağlam geleceklerGüünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
BiesteronKızlar, benim şimdi tedaviye bir ay kaldı ya. Arı sütü, quenzim, folik asit kullanıyorum sadece. Birşey daha kullanmak istiyorum ama karar veremedim. Ne kullansam, ne tavsiye edersiniz? Biesteron mu, hayıt mı, çörek otu mu ya da aklıma gelmeyen başka birsey mi?
Tebrikler maşallah diyorum.embriyolog aradı şimdi arkadaşlar. 3 adet embriyomuda 3. gün yani bugun dondurmuşlar. 2 si iyi ilerleme kaydetmiş birisi biraz daha geriden geliyormuş . çok şükür. bu aşama bile beni mutlu etmeye yetti.
teşekkür ederim canım.Tebrikler maşallah diyorum.
Solgar 1000 IU D vitamini kapsul günde 1 kez alabilirsin.benim ilaçlar arasında var.omega 950 mg solgar her ikisinin de solgar olmasıni soyledi dr.Kızlar, benim şimdi tedaviye bir ay kaldı ya. Arı sütü, quenzim, folik asit kullanıyorum sadece. Birşey daha kullanmak istiyorum ama karar veremedim. Ne kullansam, ne tavsiye edersiniz? Biesteron mu, hayıt mı, çörek otu mu ya da aklıma gelmeyen başka birsey mi?
Maşallah, bugün güzel haberler alıyoruz:)embriyolog aradı şimdi arkadaşlar. 3 adet embriyomuda 3. gün yani bugun dondurmuşlar. 2 si iyi ilerleme kaydetmiş birisi biraz daha geriden geliyormuş . çok şükür. bu aşama bile beni mutlu etmeye yetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?