Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Güünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
bu ne kadar guzel bir haber oyle masallah masallah, insallah boyle kardes kardes 5. gune varacaklar, cookk sevindim

Güünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
Günaydın canım maşallah kız iste bu kadar güzel bir haber olur.tahmin ettim canım yaşında benden küçuk hepsi döllenir dedim.çokcada genetiğe gidecek.paraları hazırla gözün aydın

Kızlar, benim şimdi tedaviye bir ay kaldı ya. Arı sütü, quenzim, folik asit kullanıyorum sadece. Birşey daha kullanmak istiyorum ama karar veremedim. Ne kullansam, ne tavsiye edersiniz? Biesteron mu, hayıt mı, çörek otu mu ya da aklıma gelmeyen başka birsey mi?

omega al canım

Çok sevindim canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerle

Oh oh oh maşallah tebrik ederim canım. İnşallah 5. Güne giderler ve genetik olumlu gelir ki illaki bir ikisi en az sağlam gelecekler

Biesteron

Solgar 1000 IU D vitamini kapsul günde 1 kez alabilirsin.benim ilaçlar arasında var.omega 950 mg solgar her ikisinin de solgar olmasıni soyledi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…