- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.121
Evet darısı bize poppyciğimMaşallah, bugün güzel haberler alıyoruz:)
EveeetttttEvet darısı bize poppyciğim
Maşallahembriyolog aradı şimdi arkadaşlar. 3 adet embriyomuda 3. gün yani bugun dondurmuşlar. 2 si iyi ilerleme kaydetmiş birisi biraz daha geriden geliyormuş . çok şükür. bu aşama bile beni mutlu etmeye yetti.
gozunuz aydin cok iyi masallahhh, darisi transfere insallah :)embriyolog aradı şimdi arkadaşlar. 3 adet embriyomuda 3. gün yani bugun dondurmuşlar. 2 si iyi ilerleme kaydetmiş birisi biraz daha geriden geliyormuş . çok şükür. bu aşama bile beni mutlu etmeye yetti.
Oyoyoy ne guzel haberler aliyorum oyle canim.MASALLAH MASALLAH.Genetikden de sonuclarin guzel gelicek insallah.Dualarim seninle.Güünaydın kızlar. Embriyolog aradı. 4 yumoşun hepsi döllenmiş. Allahın izni ile genetik aşamasına gelip de, bu defa normali bulursak var ya.... Allaaahhhh teytey teeeyyyyy
Poppy cim Qenzimi gunde 1 mi 2 mi aliyosunuz cnmOnu quenzim ile birlikte alıyorum.
Gozunaydin cnm cok sevindim.Insallah hamileyim haberlerini de vericeksinembriyolog aradı şimdi arkadaşlar. 3 adet embriyomuda 3. gün yani bugun dondurmuşlar. 2 si iyi ilerleme kaydetmiş birisi biraz daha geriden geliyormuş . çok şükür. bu aşama bile beni mutlu etmeye yetti.
Ben biesteron derim canımKızlar, benim şimdi tedaviye bir ay kaldı ya. Arı sütü, quenzim, folik asit kullanıyorum sadece. Birşey daha kullanmak istiyorum ama karar veremedim. Ne kullansam, ne tavsiye edersiniz? Biesteron mu, hayıt mı, çörek otu mu ya da aklıma gelmeyen başka birsey mi?
Lan bence de süperr, çok şükür...OleeeeeeeeyyyyySüper laannn
Amiinn, inşallah canım. Güzel haberler vermek hepimize nasip olur inşallahÇok sevindim canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün hayırlı haberlerle
Amin amin amiinn, inşallahOh oh oh maşallah tebrik ederim canım. İnşallah 5. Güne giderler ve genetik olumlu gelir ki illaki bir ikisi en az sağlam gelecekler
Sağolasın canım. Allah razı olsunOyoyoy ne guzel haberler aliyorum oyle canim.MASALLAH MASALLAH.Genetikden de sonuclarin guzel gelicek insallah.Dualarim seninle.
Ben 1 tane canım.Arkadaslar Qenzimi gunde kac tane iciyorsunuz?
Sagol cnm.Bende bir aliyorum da iki alanlar var.Dr lari onermisBen 1 tane canım.
Canım ben omepa Q10 kullanıyorum sabah akşam. Kuenzim ve omega3 içeriyorArkadaslar Qenzimi gunde kac tane iciyorsunuz?
Günde bir tane canımPoppy cim Qenzimi gunde 1 mi 2 mi aliyosunuz cnm
Bahçeci iki demisti ama ben 1 kullanıyorumSagol cnm.Bende bir aliyorum da iki alanlar var.Dr lari onermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?