Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

embriyolog aradı şimdi arkadaşlar. 3 adet embriyomuda 3. gün yani bugun dondurmuşlar. 2 si iyi ilerleme kaydetmiş birisi biraz daha geriden geliyormuş . çok şükür. bu aşama bile beni mutlu etmeye yetti.
Maşallah maşallah bugün çok güzel haberlerinizi aldık. Çok sevindim canım

Sagolun kizlar cevap verdiginiz icin.Bende tupden bir ay once iki tane alayim diyorum.Biosteron ve melotanine de o zaman baslayayim diye dusunuyorum.

Kızlar Günaydın. Bir arkadaşımi kendisini zorla Memorial gönderdim. Ilk denemesi aynı zamanlarda yaptık negatif aldık. 2. Denemeye şubatta yaptı genetik test istedi pozitif geldi. Transfer bekliyordu. Meğerse nisanda yapmışlar transferi ve 7 haftalik hamileymis saklıyor kuzum sıkıntı çıkar diye. Inşallah kalp atışını haftaya duyacak. 41 yaşında rezerv azlığı 4 toplantı 1 genetiğe gitti ve bingo ☺☺☺☺
Kizlar gönülden zaten hepiniz annesiniz. Daha bebisleriniz gelmeden tüm fedakarlıkla uğraşıyorsunuz o yüzden sevgili 40 yas üstü cesur anneler Anneler günümüz kutlu olsun ☺ insallah seneye bebislerle sevgiyle kutlamak dileğiyle.

Cansın sen

kızlar tüm anne olmaak isteyenlerin, hepimizin anneler günü kutlu olsun:)

yine kaynatmışsınız :) buraya kadar okuduklarımdan güzel haberler aalan arkadaşlara hayırlı olsun inşallah:)

sigara konusuna gelince, ben tam olarak bir sene önce bıraktım, kokusundan rahatsız oldum, sonra da bıraktım kendiliğinden, şimdi tek tük kırk yılda bir içerim... ne yazık ki benim de eşim çok içiyor, ama biraz azalttı, o da nasıl oldu derseniz tütün ve sarma makinası aldı, kağıt vs. kendi sarıyor ve içiyor, kaliteli tütün alıyor, böylece ne içtiğini de biliyor. uzun gittiği için birini bitirince hemen içme isteği olmuyor... ilgilenen varsa kullandığı markaları gönderebilirim. bugün mesela 10 tane içecek ki eskiden 2 pakete yakın sigara içerdi... ben bir de baskı yapıyorum leş gibi kokuyorsun diye, yine bıdı bıdı yapıyorsun diyor ama olsun...

Buradaki herkes bırakmış, utanç içindeyim:). Biz de tütün içiyoruz. Evet, azaltmamıza baya etkisi oldu.

Ben mart ayında bıraktım. 1 ay içmedim tekrar başladım . Ama şimdi eskisi kadar aramıyorum sigara . bazen saatlerce içmiyorum aklıma gelmiyor. Bizde 2 senedir eşimle tütün içiyoruz. Çikolata aromalı vs en kaliteli tütünden. Bazi arkadaslar gibi benim Esiminde sigara miktarında azalma oldu. Çünkü en yumuşak sarma bile. İçerken normal sigaraya göre sert oluyor. Tekrar içmek istemiyorsun. Ramazan da nasipse tamamen birakicam

o zaman sana da kocamaaan bi alkış canıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…