- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.161
Bebişlerden haber var mı? Bugün 3. gün.Günaydın canım. Eveett hepimiz için güzel bir hafta olur inşallah
Telefon bekliyorum canım. Ararlar gün içindeBebişlerden haber var mı? Bugün 3. gün.
Hadi anşallah iyilerdir.Telefon bekliyorum canım. Ararlar gün içinde
genetiğe göndericekmisinTelefon bekliyorum canım. Ararlar gün içinde
Evet canımgenetiğe göndericekmisin
Ben bu seferkilerden çok umutluyum. İnşallah 2 tane sağlam gelecek genetikten.Evet canım
İnşallah canım güzel haberler gelsinBen bu seferkilerden çok umutluyum. İnşallah 2 tane sağlam gelecek genetikten.
İnşallah canım yaaBen bu seferkilerden çok umutluyum. İnşallah 2 tane sağlam gelecek genetikten.
Ay maşallah ya:) Darısı 5. güne ve genetiğe inşallah.Yuppiiiiii . Benim 4 yumoş da gelmiş lan 3. güne . Haydi bakalım kızlar, haftayı ben açtım, devamı beraber getirelim inşallah..
Bence de, kesin en az bir tane sağlam gelecekBen bu seferkilerden çok umutluyum. İnşallah 2 tane sağlam gelecek genetikten.
Yupppiiiiii, haftaya ne de güzel başladıkYuppiiiiii . Benim 4 yumoş da gelmiş lan 3. güne . Haydi bakalım kızlar, haftayı ben açtım, devamı beraber getirelim inşallah..
Daha önce 3-5 arası arıyorlardı, şimdi daha erken arıyorlar galibaYuppiiiiii . Benim 4 yumoş da gelmiş lan 3. güne . Haydi bakalım kızlar, haftayı ben açtım, devamı beraber getirelim inşallah..
Evet canım. Sanırım artık onlar da biliyor daha gebe kalmadan dokuz doğurduğumuzuDaha önce 3-5 arası arıyorlardı, şimdi daha erken arıyorlar galiba
Darısını hep beraber yaşarız inşallahAy maşallah ya:) Darısı 5. güne ve genetiğe inşallah.
Ahh canım ya. Valla paralar feda olsun. Battı balık yan gider. Yakında ek iş olarak ev temizliğine gidicem zaten. Ya da akşamları mesai bitiminde nohutlu, tavuklu pilav satıcam. Yeter ki normal embriyoyu bulalım. Yoksa kafayı yicem. İşte o zaman para bile işe yaramayacakYupppiiiiii, haftaya ne de güzel başladık. Cem Bey bile şaşırır buna . Bebegimhadi 'nin dediği gibi paraları hazirla denizkaplan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?