- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.181
Insallah canimGünaydın. Uğurlu, şanslı güzel haberler alacağımız bir hafta diliyorum hanımlar.
Amiinnnnn insallahGunaydinnnn
mucizelerin bizleri buldugu bir hafta olsun
Hayirli haberler vericen insaallahh arkadasimTelefon bekliyorum canım. Ararlar gün içinde
Aminn insallah cnmherkese günaydın...en güzel haberlerin alındığını bir hafta olsun inşallah sevgiler arkadaşlar
Superrr bir haber bee.Haftaya guzel basladik hadi hayirlisi bakalim.Gozunaydin canim yaaYuppiiiiii . Benim 4 yumoş da gelmiş lan 3. güne . Haydi bakalım kızlar, haftayı ben açtım, devamı beraber getirelim inşallah..
Sağol canım. Artık biz de mutlu olalım, nooolur ki sankiSuperrr bir haber bee.Haftaya guzel basladik hadi hayirlisi bakalim.Gozunaydin canim yaa
Canım yok.bir haftayı biraz gecti en erken mayis sonu en gec haziranin ilk haftası bence gelir.Bebegimhadi senin genetikten haber var mı?
İyi gider nohutlu pilavAhh canım ya. Valla paralar feda olsun. Battı balık yan gider. Yakında ek iş olarak ev temizliğine gidicem zaten. Ya da akşamları mesai bitiminde nohutlu, tavuklu pilav satıcam. Yeter ki normal embriyoyu bulalım. Yoksa kafayı yicem. İşte o zaman para bile işe yaramayacak
Tavuklusu da iyi gider be, yanında da şalgam. Ama acılısındanİyi gider nohutlu pilav
Yaa diyecektim ben de iştteeee ARI SÜTÜ diye de, seni bekledimCanım yok.bir haftayı biraz gecti en erken mayis sonu en gec haziranin ilk haftası bence gelir.
iki prensesin annesi tabi ki cok guzel devam ediyor.hayırli haber hepsinin döllenmesi ile baslamıstı bence tecrubelerime göre.3. Gune pırıl pırıl geldiklerini düsunuyorum.5. Gun güzel haberler al insallah
Yedigimiz bal ve urunleri 3 ay oldu ya baya olumlu etkilerini görmeye basladık
poppy73
Offff, şalgama bayılırım:), artık tek yemek yanı içeceğim vallaTavuklusu da iyi gider be, yanında da şalgam. Ama acılısından
Offf akşama pişireyim bari beee. Çok canım çekti. Şalgamı da kendim yapmıştım. nede olsa MersinliyimTavuklusu da iyi gider be, yanında da şalgam. Ama acılısından
Ben de çok sabırsızlanıyorum ya. Aret hoca yı şaşırtırız inşallah.Yaa diyecektim ben de iştteeee ARI SÜTÜ diye de, seni bekledimBen de çok merak ediyorum bende nasıl bir etki yarattı diye, sabırsızlanıyorum valla
Senin yumoşlar bizimkinden daha iyi olacak eminim. Çünkü uzun zamandır kullanıyorsun sen. Ben opuya kadar daha 15 gün olmuştu başlayalı. Bana kısa zamanda etki ettiyse sen daha iyi olacaksın inşallahYaa diyecektim ben de iştteeee ARI SÜTÜ diye de, seni bekledimBen de çok merak ediyorum bende nasıl bir etki yarattı diye, sabırsızlanıyorum valla
Ohhh yarasın bariOfff akşama pişireyim bari beee. Çok canım çekti. Şalgamı da kendim yapmıştım. nede olsa Mersinliyim
Di mi, tek milli içeceğimizOffff, şalgama bayılırım:), artık tek yemek yanı içeceğim valla
Hadi yaa yapabiliyor musun, ne güzel:)Offf akşama pişireyim bari beee. Çok canım çekti. Şalgamı da kendim yapmıştım. nede olsa Mersinliyim
Evet, ben de çok sevdiğim için öğreneyim dedim.Hadi yaa yapabiliyor musun, ne güzel:)
İnşallah. Ben sağ yumurtalarima etki edecek mi onu da merak ediyorum, çünkü ilk opu'mda sağdaki 3-4 folikul hiç gelismemisti. Eğer onları gelistirirse arı sütü şansım yüzde 300 falan artar herhalde:))Senin yumoşlar bizimkinden daha iyi olacak eminim. Çünkü uzun zamandır kullanıyorsun sen. Ben opuya kadar daha 15 gün olmuştu başlayalı. Bana kısa zamanda etki ettiyse sen daha iyi olacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?