Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bebegimhadi senin genetikten haber var mı?
Canım yok.bir haftayı biraz gecti en erken mayis sonu en gec haziranin ilk haftası bence gelir.
iki prensesin annesi tabi ki cok guzel devam ediyor.hayırli haber hepsinin döllenmesi ile baslamıstı bence tecrubelerime göre.3. Gune pırıl pırıl geldiklerini düsunuyorum.5. Gun güzel haberler al insallah
Yedigimiz bal ve urunleri 3 ay oldu ya baya olumlu etkilerini görmeye basladık
poppy73

İyi gider nohutlu pilav

Yaa diyecektim ben de iştteeee ARI SÜTÜ diye de, seni bekledim Ben de çok merak ediyorum bende nasıl bir etki yarattı diye, sabırsızlanıyorum valla

Yaa diyecektim ben de iştteeee ARI SÜTÜ diye de, seni bekledim Ben de çok merak ediyorum bende nasıl bir etki yarattı diye, sabırsızlanıyorum valla
Senin yumoşlar bizimkinden daha iyi olacak eminim. Çünkü uzun zamandır kullanıyorsun sen. Ben opuya kadar daha 15 gün olmuştu başlayalı. Bana kısa zamanda etki ettiyse sen daha iyi olacaksın inşallah

Senin yumoşlar bizimkinden daha iyi olacak eminim. Çünkü uzun zamandır kullanıyorsun sen. Ben opuya kadar daha 15 gün olmuştu başlayalı. Bana kısa zamanda etki ettiyse sen daha iyi olacaksın inşallah
İnşallah. Ben sağ yumurtalarima etki edecek mi onu da merak ediyorum, çünkü ilk opu'mda sağdaki 3-4 folikul hiç gelismemisti. Eğer onları gelistirirse arı sütü şansım yüzde 300 falan artar herhalde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…