- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.201
eee baba olmak fedakarlık ister. Şimdiden alışsın dimi:))Eşimi aradım, '' bizimkiler 3. güne gelmişler. Bu gidişle genetiğe de giderler, parayı hazırla'' dedim. Ne dedi biliyor musunuz? ''Hafta sonu ben bi Beyoğlu' nun arka sokaklarına bi uğrasam iyi olur '' dedi
Bence geliştirecek. Çünkü arı sütü hücre yeniliyor. Dolayısıyla yeniden yapılandırabilir tüm fonksiyonları diye düşünüyorum.İnşallah. Ben sağ yumurtalarima etki edecek mi onu da merak ediyorum, çünkü ilk opu'mda sağdaki 3-4 folikul hiç gelismemisti. Eğer onları gelistirirse arı sütü şansım yüzde 300 falan artar herhalde:))
Bence hafta sonunu bekleme . Bu akşamadan başla dedim. Allahım yaaa. Koptumeee baba olmak fedakarlık ister. Şimdiden alışsın dimi:))
Bence deYaa diyecektim ben de iştteeee ARI SÜTÜ diye de, seni bekledimBen de çok merak ediyorum bende nasıl bir etki yarattı diye, sabırsızlanıyorum valla
Ay inşallah canım ya. Hep içimde nedense evliliğimin 9. ayında hamile kalacağım hissi vardı. Hayırlısı, inşallah olur bir mucize.Bence depoppy73 meraktayım. Haremiz in de doğal hamile kalması lazım kendimdeki etkilere bakıyorum da dogal hamile kalacağım bu ay diye korkuyorum ERA testi icin climara fort bant yapıstıriyorum 25 mayıs kontrol.o degil era testi kontrolden 5 gun sonra olacakmış.benim rahim kalınlasması arı sütünden patlama yasarsa kontrolden iki gun sonra gel derlerse hiç sasırmam. @Haremiz in olur belki bu ay belli mi olur
İnsallah bu ay senin olur.su an adetim bitiyor ya canim yeni bir aya basladım.o kadar tedavi olmusuz etmisiz doktora ne derim :)) beni bekliyor era testi yapılacak :) ne bileyim biraz daha sıksak hamile kalacakmısız kadar bir iyilik hali geldi ari sütü sayesinde. :)Ay inşallah canım ya. Hep içimde nedense evliliğimin 9. ayında hamile kalacağım hissi vardı. Hayırlısı, inşallah olur bir mucize.
sen yumurtalarını toplatmıyor musun? Nasıl normal yoldan hamile kalacaksın kuzum? Hem neden korkuyorsun ki. En güzel şeyi allah halletmiş olacak işte ne güzel
Olur mu olur.Çoğu kişi tedaviyi bıraktığı ay hamile kalmış. Valla ben doğal yoldan hamile kalayım da yemişim doktoru, tedaviyi.İnsallah bu ay senin olur.su an adetim bitiyor ya canim yeni bir aya basladım.o kadar tedavi olmusuz etmisiz doktora ne derim :)) beni bekliyor era testi yapılacak :) ne bileyim biraz daha sıksak hamile kalacakmısız kadar bir iyilik hali geldi ari sütü sayesinde. :)
Hahaahaaa tabii ya. Yeter ki olsun. Kim takar doktoru, çok da tın yaniOlur mu olur.Çoğu kişi tedaviyi bıraktığı ay hamile kalmış. Valla ben doğal yoldan hamile kalayım da yemişim doktoru, tedaviyi.
Tabiki:) Evet saf olarak kullanıyoruz. Arı sütü, bal, polen karışımı ile birlikte kullananlarımız da var. Günde iki defa sabah aç karnına ve akşam yatmadan önce irice bir nohut tanesi kadar dilimize alıp yavaş yavaş yutuyoruz. Buzdolabında ağzı hava almayacak şekilde ve ışık görmemesi için folyo ile sarılmış ve cam şişede muhafaza ediyoruz. Ben her sabah uyanır uyanmaz ilk işim almak oluyor.nasılsınız kızlarrrr güzel haberler var bugün maşallah maşallah şu arı sütü dışında neler kullanıyorsunuz arı sütünü saf mı tüketiyorsunuz? özellikleHaremiz biraz bize detaylı anlatabilir misin:)
Ah canım ya. o şüphe her ay oluyor ona bakarsan amaayyy Allahımn en güzel şüpheler bunlarrr inş sonu doğru olan bir şüphedir. ne zaman tahlil yaptıracaksın.
olsun olsun belki bu son aydır şüphe için:) yaş kaçtı bu aradaAh canım ya. o şüphe her ay oluyor ona bakarsan amaDaha 2 hafta var canım.
43 buçuk :))olsun olsun belki bu son aydır şüphe için:) yaş kaçtı bu arada
bence en güzel yaşlar hayata çok farklı ve daha tecrübeli bakmak her şeyden bir şey çıkarmak çok güzel43 buçuk :))
Avantajları kadar dezavantajları da var malesef. Canımız sağolsun napalım.bence en güzel yaşlar hayata çok farklı ve daha tecrübeli bakmak her şeyden bir şey çıkarmak çok güzel
allah her şeyin hayırlısını versin inşallah en güzel günler bizimle olsun yakın zamanda:)Avantajları kadar dezavantajları da var malesef. Canımız sağolsun napalım.
Fazla olmadı canım, 24 nisan da başladım . Ama ben saf arı sütü kullanmadım. Polen bal karışımı ile birlikte yemiştim. opu 12 mayısta oldu . Bu kadar kısa zamanda etki etmiş olabilir mi bilmiyorum. Ama 4 şubattan beridir de biesteron kullanıyorum. O ilaç da bildiğim kadarıyla 3-4 ay sonra gösteriyor etkisini. Yani hangisi işe yaradı kestiremiyorum .iki prensesin annesi ne güzel haberler. Hadi biz bunları kafadan genetige gönderdik ☺ sen ne kadar süre kullandin ari sütünü şekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?