Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haremizle benden baska dogal yoldan deneyen yok herhalde.Bide sekerpancari vardi sanirim.Insallah bizde guzel haberler veririz.Adetime 3-4 gun var.Tabi gecikmezse.Senin ne zaman Haremizcim
Zaten doğal yolla denemeye cesareti olanlara hayranım. Ben göze alamadım doğrusu . Ne demişler ; arap parayı fazla bulunca kıçına sürermiş. Benimki de o hesap sanırım

Zaten doğal yolla denemeye cesareti olanlara hayranım. Ben göze alamadım doğrusu . Ne demişler ; arap parayı fazla bulunca kıçına sürermiş. Benimki de o hesap sanırım
ben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le geliriz

ben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le geliriz
Al işte bi tane daha. Kız sana da hayranım iyi mi? Çalışmalara tam gaz devam desene Allah güzel haberler nasip etsin inşallah canım.

Ah o çalışmalar yok mu beni benden alıyor
elimde bolca ovu testi var yapıcam preseed jel de aldım, artık bundan sonrası nasip canım, ben kendime geçen sene normal yolla morfoloji % 2 iken bile hamile kalabildiğim için güveniyorum , ha içimde tereddüt var mı var korkuyorum biraz, ama tüp bebek içinde %15-20 şans verirken, ilk önce normal denicem olmazsa tüp bebeğe bakıcaz, beni maddi açıdan çok zorlucak, ev taksidim var, kendimde kira da oturuyorum, yoksa bugün düşünmem başlardım tüp bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…