- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.221
Sevsinler kız seni, 43 buçukmuş43 buçuk :))
Sevsinler kız seni, 43 buçukmuş
Zaten doğal yolla denemeye cesareti olanlara hayranım. Ben göze alamadım doğrusu . Ne demişler ; arap parayı fazla bulunca kıçına sürermiş. Benimki de o hesap sanırımHaremizle benden baska dogal yoldan deneyen yok herhalde.Bide sekerpancari vardi sanirim.Insallah bizde guzel haberler veririz.Adetime 3-4 gun var.Tabi gecikmezse.Senin ne zaman Haremizcim
benim 23 Mayıs adet tarihimHaremizle benden baska dogal yoldan deneyen yok herhalde.Bide sekerpancari vardi sanirim.Insallah bizde guzel haberler veririz.Adetime 3-4 gun var.Tabi gecikmezse.Senin ne zaman Haremizcim
Senin daha cok varmis.Benim kist vardi ya,hic umudum yok bu aybenim 23 Mayıs adet tarihim
hadi hayırlısı ozaman inşallahEvet canım
Kız işin gücün fırlamalık haZaten doğal yolla denemeye cesareti olanlara hayranım. Ben göze alamadım doğrusu . Ne demişler ; arap parayı fazla bulunca kıçına sürermiş. Benimki de o hesap sanırım
ben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le gelirizZaten doğal yolla denemeye cesareti olanlara hayranım. Ben göze alamadım doğrusu . Ne demişler ; arap parayı fazla bulunca kıçına sürermiş. Benimki de o hesap sanırım
Al işte bi tane daha. Kız sana da hayranım iyi mi? Çalışmalara tam gaz devam deseneben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le geliriz
Ah o çalışmalar yok mu beni benden alıyorben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le geliriz
aynen bir de koca ya vericem gazı vericem gazı ,Al işte bi tane daha. Kız sana da hayranım iyi mi? Çalışmalara tam gaz devam deseneAllah güzel haberler nasip etsin inşallah canım.
hadi bakalımaynen bir de koca ya vericem gazı vericem gazı ,
elimde bolca ovu testi var yapıcam preseed jel de aldım, artık bundan sonrası nasip canım, ben kendime geçen sene normal yolla morfoloji % 2 iken bile hamile kalabildiğim için güveniyorum , ha içimde tereddüt var mı var korkuyorum biraz, ama tüp bebek içinde %15-20 şans verirken, ilk önce normal denicem olmazsa tüp bebeğe bakıcaz, beni maddi açıdan çok zorlucak, ev taksidim var, kendimde kira da oturuyorum, yoksa bugün düşünmem başlardım tüp bebeğeAh o çalışmalar yok mu beni benden alıyor
Aynen valla biktiimm artik o calismalardan.Bide sen 8-9 aylik evlisin.Ben ne yapayim ya tam 25 sene olduAh o çalışmalar yok mu beni benden alıyor
Sende bisdensin ha Hayatimm.Biz gaza devam cnm.Benim kocanin hic gaza ihtiyaci yokben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le geliriz
geçen sene arife günü hamile olduğumu öğrenmiştim, bu sene de Ramazan a denk geldi , vardır bunda bir hayırSende bisdensin ha Hayatimm.Biz gaza devam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?