- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.241
Senin Aret Hoca'ya ihtiyacın kalmayabilir canımBen de çok sabırsızlanıyorum ya. Aret hoca yı şaşırtırız inşallah.
HahahahaBence hafta sonunu bekleme . Bu akşamadan başla dedim. Allahım yaaa. Koptum
Hadi insallah canim yaa.Bizde guzel haberler veririz insallah.Yasin kactigeçen sene arife günü hamile olduğumu öğrenmiştim, bu sene de Ramazan a denk geldi , vardır bunda bir hayır
Valla bekledim bak
Sende her ay yükselen bir grafik olduğuna göre bence Biesteron.Fazla olmadı canım, 24 nisan da başladım . Ama ben saf arı sütü kullanmadım. Polen bal karışımı ile birlikte yemiştim. opu 12 mayısta oldu . Bu kadar kısa zamanda etki etmiş olabilir mi bilmiyorum. Ama 4 şubattan beridir de biesteron kullanıyorum. O ilaç da bildiğim kadarıyla 3-4 ay sonra gösteriyor etkisini. Yani hangisi işe yaradı kestiremiyorum .
ben 40 diyorum 77 doğumluyum , hastanede 39 çıkıyor, şimdi ben kaç yaşımdayımHadi insallah canim yaa.Bizde guzel haberler veririz insallah.Yasin kacti
Bayaa çokmuşsunuz:)). Doğalcılar tüpçülere karşı. Haydi bakalım, iyi olan kazansınben varımmm kıslarrr, inşallah bu persembeden itibaren çalışmalar fulll devam, inşallah hep beraber güzel haberler le geliriz
Aynen valla biktiimm artik o calismalardan.Bide sen 8-9 aylik evlisin.Ben ne yapayim ya tam 25 sene oldu
Neyyyyy, o nasıl oluyor??ben 40 diyorum 77 doğumluyum , hastanede 39 çıkıyor, şimdi ben kaç yaşımdayım
Ay ağzından bal damlıyorSenin Aret Hoca'ya ihtiyacın kalmayabilir canım
bende anlamadım ???????Neyyyyy, o nasıl oluyor??
Hangi ay? Mayıstan önce ise 40, sınraysa 39 sun.ben 40 diyorum 77 doğumluyum , hastanede 39 çıkıyor, şimdi ben kaç yaşımdayım
Hoy hoy hoy hoy (savaş naraları oluyor)Bayaa çokmuşsunuz:)). Doğalcılar tüpçülere karşı. Haydi bakalım, iyi olan kazansın
tamam şimdi anlaşıldı canımHangi ay? Mayıstan önce ise 40, sınraysa 39 sun.
bence yazalım doğallar grubu ve isimleri, tüpçüler ve isimleri , nasıl sizceHoy hoy hoy hoy (savaş naraları oluyor)
Hangi ay?bende anlamadım ???????
Heyoooobence yazalım doğallar grubu ve isimleri, tüpçüler ve isimleri , nasıl sizce
Ama bizim cooookk yontemimiz var o nedenle veee kendimden cok tıbba güvendigimden beni tüpcülere yazınbence yazalım doğallar grubu ve isimleri, tüpçüler ve isimleri , nasıl sizce
Biesteron nedir ne işe yarar acep. Birde fsh düşüren bir ilaçtan bahsetti biri ama kimdi neydi bilen var mı.Fazla olmadı canım, 24 nisan da başladım . Ama ben saf arı sütü kullanmadım. Polen bal karışımı ile birlikte yemiştim. opu 12 mayısta oldu . Bu kadar kısa zamanda etki etmiş olabilir mi bilmiyorum. Ama 4 şubattan beridir de biesteron kullanıyorum. O ilaç da bildiğim kadarıyla 3-4 ay sonra gösteriyor etkisini. Yani hangisi işe yaradı kestiremiyorum .
Simdide ifadelerine koptum. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?