- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.261
Yaa şu Kadınlar Kulübü yöneticilerine rica mı etsek, ikonları çoğaltsınlar, bizim ufkumuza dar geliyorlarSimdide ifadelerine koptum. :))
Hulicim ben yazmistim.Hayit icerikli bir ilac Agnucaston.Benim 26 dan 7 ye dustu yazmistim sanirim.Nasilsa dustu,yumurta da oluyo diye biraktim 2 aydir icmiyorum 17 ye cikmis.Dr kullan dedi bir aydir iciyorum.Bakalim kontrole gittigimde ne olmus.Biesteron nedir ne işe yarar acep. Birde fsh düşüren bir ilaçtan bahsetti biri ama kimdi neydi bilen var mı.
Ne yaradiysa güzel yaramis devamı gelicek inşaallah. ☺
Galiba bende hem tupcu hemde dogalciyim.En gec Agustos da tupe gecicem terfi ediyorum yaani
Biesteron yumurta rezervini ve kalitesini artıran bir ilaç canım. Ama fsh ı düşüren ilacı bilmiyorumBiesteron nedir ne işe yarar acep. Birde fsh düşüren bir ilaçtan bahsetti biri ama kimdi neydi bilen var mı.
Ne yaradiysa güzel yaramis devamı gelicek inşaallah. ☺
Bence de canımSende her ay yükselen bir grafik olduğuna göre bence Biesteron.
Lan sen bende de fırlamasın. GörBayaa çokmuşsunuz:)). Doğalcılar tüpçülere karşı. Haydi bakalım, iyi olan kazansın
İşte bu yaaa. Hep demişimdir, zeki insanın hali bir başka oluyorHangi ay? Mayıstan önce ise 40, sınraysa 39 sun.
Yanınızda götürün kediyi bazı oteller kabul ediyor.Biz balayına bile gidemedik.öyle aniden evlendik ki. Şimdi bir arkadaşımızn Ürgüp te oteli var o davet ediyor. Ama gider miyiz gitmez miyiz belli değil. Benim eşimin bir kedisi var da o uyuzu bırakıp bir yere gidemiyoruz malesef. Kediyle başım dertte napıcam bilmiyorum
Benim kocaman köpeğim var ve Türkiyeye yanımda getirdim 40 kiloluk bir köpek. Kıyma kediciğe lütfenkediye bir suikast düşünüyorumnihhohhhahahhaaa
Elektronik sigaraya yönelt eşini onun içinde istersen hiç nikotin koymuyorsun, filtre, tütün ve kağıt yok yani sigara gibi zararı yok.birakabileceginizi dusunuyorum, ben icmiyorum, hic icmedim ama isimiz stresli bu da bir bahane degil ama esim neredeyse yiyor sigarayi
hepsi seni bekliyor anneleriFazla olmadı canım, 24 nisan da başladım . Ama ben saf arı sütü kullanmadım. Polen bal karışımı ile birlikte yemiştim. opu 12 mayısta oldu . Bu kadar kısa zamanda etki etmiş olabilir mi bilmiyorum. Ama 4 şubattan beridir de biesteron kullanıyorum. O ilaç da bildiğim kadarıyla 3-4 ay sonra gösteriyor etkisini. Yani hangisi işe yaradı kestiremiyorum .
Yaaa gör @Haremiz
Hepimiz kavuşalım artık bebişlerimize, Allah'ın izni ilehepsi seni bekliyor anneleri
Evet ben gazım bitince tüpten destek alacam.
Hahaha, doğal gazEvet ben gazım bitince tüpten destek alacam.
İşte bu yaaa. Hep demişimdir, zeki insanın hali bir başka oluyor
Hahaha, doğal gaz
Hahahaaa. Siz var ya iyice açıldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?