- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.281
A a a neyle uçakla mı?Benim kocaman köpeğim var ve Türkiyeye yanımda getirdim 40 kiloluk bir köpek. Kıyma kediciğe lütfen
Bence 1. sen, 2.Madem öyle ben de bir tahmin konusu açıyorum. Sizce ilk hamilelik haberi kimdeen gelecek?
Bence 1. sen, 2.Bebegimhadi . Ötesini tahmin edemiyorum. Ama ne yalan söyliim doğalcılardan korkulur. Her an herşey olabilir. Ama bizimkinden her an haberdarsınız . Sürprizler doğalcılardan gelecek gibi geliyor bana
SendenMadem öyle ben de bir tahmin konusu açıyorum. Sizce ilk hamilelik haberi kimdeen gelecek?
Şurda ne güzel muhabbetteyiz. Genetikten bahsetmenin sırası mıydı şimdi. Bak yine geldi benimkilerDoğalcılar çaktırmadan götürüyor diyorsun yani.sizin genetik olayı olmasaydı öne geçmeniz kaçınılmazdı.ah o genetik
Bencede kimden gelecek acaba haber guzel soru.hani bir ara kimseden gelecek gibi degildiMadem öyle ben de bir tahmin konusu açıyorum. Sizce ilk hamilelik haberi kimdeen gelecek?
Bu sefer de hepsi anormal gelirse varya Bakırköy hastanesinde kral dairesi yaptırıp çift kişilik yatağı olan bir oda satın alıcam kararlıyımCanım bu defakiler sağlam gelecek emin ol. Ben öncekileri diyordum. Olsun en hayırlı zamanda olsun.
Yok yok. İmkansız o dediğin. Bence güzel olacak artık her şey. Emin ol.Bu sefer de hepsi anormal gelirse varya Bakırköy hastanesinde kral dairesi yaptırıp çift kişilik yatağı olan bir oda satın alıcam kararlıyım
Yaş 40 gebelik olmuş avantajlısın benceBenim gelecek regl tarihi 06 haziran bakalım neler olacak. Ben kaçıncı sıradayım bilmiyorum
Lan buŞurda ne güzel muhabbetteyiz. Genetikten bahsetmenin sırası mıydı şimdi. Bak yine geldi benimkiler
Birde geçen seneki kürtaj dan sonra. 30-35 gün olan adet dönemi 27-28 güne düştü. Normal olan döngüye ilk defa bu yaşımda döndümYaş 40 gebelik olmuş avantajlısın bence
Lan buimojin adı sanırim burada nerde vardı da gördün.ilk kez senden görüyorum. laan gercekten ondan konuşmayalim g noktası gibi birsey .
Ilk sirada benim galiba.18 i adet tarihim,3 gun kaldi.Ama gecen ay kistten dolayi 3 gun rötarli geldi.Yine gecikebilirBenim gelecek regl tarihi 06 haziran bakalım neler olacak. Ben kaçıncı sıradayım bilmiyorum
Valla yaa bekle bekle sürekliBencede kimden gelecek acaba haber guzel soru.hani bir ara kimseden gelecek gibi degildiyavas yavaş bir ilerleme var. Haremiz le ocak ayindan beri tanışiyoruz benim icin ocak ayında dr. Bir kac ay sürer demisti measallah 6 ay oldu daha bir 6 ayı var yani. saka saka ..amma var yani.insallah dedigin gibi olur iki prensesin annesi seni ufak bir farkla gectim 3. Opuda . poppy73 bekle bekle neyse beklemesi bitiyor az kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?