- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.301
Niye çift kişilik? Bu mesajını da okuyup kendi kendime güldüm durdum:)Bu sefer de hepsi anormal gelirse varya Bakırköy hastanesinde kral dairesi yaptırıp çift kişilik yatağı olan bir oda satın alıcam kararlıyımgenetik bozukluğu öyle olmaz böyle olur diyecem artık
İkisi de g ile başlıyorLan buimojin adı sanırim burada nerde vardı da gördün.ilk kez senden görüyorum. laan gercekten ondan konuşmayalim g noktası gibi birsey .
I don't know. Gerçekten beğenmek ve onaylamak için herhaldeKislar konuyla baya bi alakasiz ama bisey sorucam.Birbirinizin msj larini begenince noluyo?Gercekten begeniyorsunuzdur da baska bir sebebi var mi merak ettim.Komik bir soru oldu galiba
hahahahaaa kız G noktası ne? Şu bildiğimiz G noktası mı?Lan buimojin adı sanırim burada nerde vardı da gördün.ilk kez senden görüyorum. laan gercekten ondan konuşmayalim g noktası gibi birsey .
Evet ondan bahsettim ne yapayım gulelim diye yaziyorumhahahahaaa kız G noktası ne? Şu bildiğimiz G noktası mı?
Niye olacak. ben nereye eşim orayaNiye çift kişilik? Bu mesajını da okuyup kendi kendime güldüm durdum:)
Birsey olmuyor amma yazdığın mesaj ve beğenilerle profilin zamanla yukseliyor aktif uye vb. gibi.begendigim icin tıklıyorum.Kislar konuyla baya bi alakasiz ama bisey sorucam.Birbirinizin msj larini begenince noluyo?Gercekten begeniyorsunuzdur da baska bir sebebi var mi merak ettim.Komik bir soru oldu galiba
Tüp tedavisi görüyor canım. Geçmiş mesajlarından yakaladım.Benim kimin daha önce müjde vereceği ile ilgili bir tahminim yok. Gönül istiyor ki hepimiz aynı zamanda müjde verelim, kimse üzülmesin, umutsuzluğa kapılmasın. Tüpçüler ilk transferde tutturacaklar gibi hissediyorum. Poppy, bebeğimhadi, denizkaplan, huli daha hatırlayamadıklarım... Doğal deneyenler o zamana kadar bir bomba patlatmazsa tabi:)
Bu arada hayatgüzel normal miydi, tüp mü?
herkes hepimiz kazanalimmmm noolurrrrrrBayaa çokmuşsunuz:)). Doğalcılar tüpçülere karşı. Haydi bakalım, iyi olan kazansın
dheayi belki 6 ay kadar kullandim, her 2 tup bebek tedavimde de,3. de kullanmadim, bana cok etki etmedi ne yazik ki,simdi de yarim kalan kutum bitsin diye kullaniyorum zaten, elimden geleni yapmak icin iste...ama fayda goreni duydum konustum...insallah faydali olsun,sifa olsun..Bakın Biesteron hakkında neler buldum:
Biosteron DHEA 25 Mg Kullananlar
DHEA hormonunu takviye olarak kullanan kişilerin yorumlarına baktığımızda genellikle bayanlarda hamilelik öncesi yumurtalıkların rezervinin çoğalması amaçlı veyahut da sorun olmasa bile yumurtalıkların kalitesini iyileştirmek için kullanıldığı söylenmektedir. DHEA takviyesini kullananlar yumurta kalitelerinin kullanım sonrası itibarı ile kalitesinin yükseldiğini ifade ederler. Belli bir süre Biosteron DHEA ilacı kullanan kadınların yumurtalık sayılarının arttığı görülmüş ve bu durum hamilelikle sonuçlanmıştır.Hormonsal bir takviye olan bu DHEA hormonu tüp bebek tedavisinin bir parçasıdır. Yumurtalıkları yaşlanan ya da kalitesi düşen kadınlara Biosteron DHEA ile takviye yapılır.Biosteron DHEA ilacı, kullanılır kullanılmaz hemen çözüm olmaz. DHEA takviyesinin işe yaradığını görebilmek için 4-5 ay gibi bir süre beklememiz gerekmektedir. Ancak bu süreç içinde en yüksek seviyeye ulaşması beklenir. Özellikle tüp bebek tedavisi yapılması düşünülüyorsa tedavi süreci başlamadan en az altı hafta boyunca DHEA takviyesi alınması doktor tarafından önerilir.
2 yıl full kullandım.en azından rezervin hızlı azalmasına engel olmustur.bir faydasi da rezervin hizlı azalmasini yavaşlatmak.ne para döktüm bu ise yaaBakın Biesteron hakkında neler buldum:
DHEA hormonunu takviye olarak kullanan kişilerin yorumlarına baktığımızda genellikle bayanlarda hamilelik öncesi yumurtalıkların rezervinin çoğalması amaçlı veyahut da sorun olmasa bile yumurtalıkların kalitesini iyileştirmek için kullanıldığı söylenmektedir. DHEA takviyesini kullananlar yumurta kalitelerinin kullanım sonrası itibarı ile kalitesinin yükseldiğini ifade ederler. Belli bir süre Biosteron DHEA ilacı kullanan kadınların yumurtalık sayılarının arttığı görülmüş ve bu durum hamilelikle sonuçlanmıştır.Hormonsal bir takviye olan bu DHEA hormonu tüp bebek tedavisinin bir parçasıdır. Yumurtalıkları yaşlanan ya da kalitesi düşen kadınlara Biosteron DHEA ile takviye yapılır.Biosteron DHEA ilacı, kullanılır kullanılmaz hemen çözüm olmaz. DHEA takviyesinin işe yaradığını görebilmek için 4-5 ay gibi bir süre beklememiz gerekmektedir. Ancak bu süreç içinde en yüksek seviyeye ulaşması beklenir. Özellikle tüp bebek tedavisi yapılması düşünülüyorsa tedavi süreci başlamadan en az altı hafta boyunca DHEA takviyesi alınması doktor tarafından önerilir.
Evet cok alıstık birbirimize hep birlikte kazanalım insallahherkes hepimiz kazanalimmmm noolurrrrrr
masallah siz bayagi kullanmissiniz, aynen cok pahali,bulmasi zor, Allahtan eczacim vardi getirtiyordu depodan hemen..2 yıl full kullandım.en azından rezervin hızlı azalmasına engel olmustur.bir faydasi da rezervin hizlı azalmasini yavaşlatmak.ne para döktüm bu ise yaa.ilk basta 125 tl.di en son 150 olmustur.
Biliyordum biliyordumBakın Biesteron hakkında neler buldum:
valla ister tuple isterlerse de organik olarak gelsinler...yeterki sagliklica hayirlisiyla artik tez vakitte gelsin bu bebikler...Evet cok alıstık birbirimize hep birlikte kazanalım insallah
Ama tüple gelen bebişlerin sık sık gaz kaçırmaları durumu var. O yüzden en güzeli doğalı tabiivalla ister tuple isterlerse de organik olarak gelsinler...yeterki sagliklica hayirlisiyla artik tez vakitte gelsin bu bebikler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?