- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.321
Bencede sana biesteron etki etti.burada okuduguma gore genc yasa etki ediyor.baziları hic fayda gormemis.bende oyle fayda görmedim, tık demedi yumurta sayisinda kalitesinde.ammmaaaa azaltmadı da sayiyiBiliyordum biliyordum
gazli mazliAma tüple gelen bebişlerin sık sık gaz kaçırmaları durumu var. O yüzden en güzeli doğalı tabii
Okudum ve sana katılıyorum huliciğim:)Günaydın kızlarHaremiz bunu akşam okudum. Aynı zamanda kist yaptığı da yan etkilerden diye geçiyor. Bu konuda form var. Orda biri demişki kist yapıyor o yüzden dogal gıdalar aliyorum ari sütü bal polen önerisi yapmis. ☺ gene geldi koi ari sütüne yani.
O değilde beni listenin sonuna yazın nadasa aldım kendimi 2 ay bakimdayim geçen hafta negatif sonuç dendi hala ne arayan ne soran. birde dr arasa ona sorsam bu soruları. .. yolunacak kazlar olduk gözlerinde. .....
Begenme konusu gelince "okudum sana katiliyorum" diye beğeniyorum. Ayrica sessizce izleyen arkadaslar da bunu yapsa ne güzel olur. Cok olduğumuzu goruruz
kistte var asiri tuylenme de yan etkisi cok sukur bunlar olmadi bende ama kullandigimiz tum kimyasal igne ilaclar yan etkili galiba, dogal olarak kullandigimiz aru sutu bal polen haric tabi kiGünaydın kızlarHaremiz bunu akşam okudum. Aynı zamanda kist yaptığı da yan etkilerden diye geçiyor. Bu konuda form var. Orda biri demişki kist yapıyor o yüzden dogal gıdalar aliyorum ari sütü bal polen önerisi yapmis. ☺ gene geldi koi ari sütüne yani.
O değilde beni listenin sonuna yazın nadasa aldım kendimi 2 ay bakimdayim geçen hafta negatif sonuç dendi hala ne arayan ne soran. birde dr arasa ona sorsam bu soruları. .. yolunacak kazlar olduk gözlerinde. .....
Begenme konusu gelince "okudum sana katiliyorum" diye beğeniyorum. Ayrica sessizce izleyen arkadaslar da bunu yapsa ne güzel olur. Cok olduğumuzu goruruz
Tamam, peki, kullanacağım, çok ısrar ettinBakın Biesteron hakkında neler buldum:
Biosteron DHEA 25 Mg Kullananlar
DHEA hormonunu takviye olarak kullanan kişilerin yorumlarına baktığımızda genellikle bayanlarda hamilelik öncesi yumurtalıkların rezervinin çoğalması amaçlı veyahut da sorun olmasa bile yumurtalıkların kalitesini iyileştirmek için kullanıldığı söylenmektedir. DHEA takviyesini kullananlar yumurta kalitelerinin kullanım sonrası itibarı ile kalitesinin yükseldiğini ifade ederler. Belli bir süre Biosteron DHEA ilacı kullanan kadınların yumurtalık sayılarının arttığı görülmüş ve bu durum hamilelikle sonuçlanmıştır.Hormonsal bir takviye olan bu DHEA hormonu tüp bebek tedavisinin bir parçasıdır. Yumurtalıkları yaşlanan ya da kalitesi düşen kadınlara Biosteron DHEA ile takviye yapılır.Biosteron DHEA ilacı, kullanılır kullanılmaz hemen çözüm olmaz. DHEA takviyesinin işe yaradığını görebilmek için 4-5 ay gibi bir süre beklememiz gerekmektedir. Ancak bu süreç içinde en yüksek seviyeye ulaşması beklenir. Özellikle tüp bebek tedavisi yapılması düşünülüyorsa tedavi süreci başlamadan en az altı hafta boyunca DHEA takviyesi alınması doktor tarafından önerilir.
Sen tüp bebek tedavisi görmüş müydün, hem de 3 kere??dheayi belki 6 ay kadar kullandim, her 2 tup bebek tedavimde de,3. de kullanmadim, bana cok etki etmedi ne yazik ki,simdi de yarim kalan kutum bitsin diye kullaniyorum zaten, elimden geleni yapmak icin iste...ama fayda goreni duydum konustum...insallah faydali olsun,sifa olsun..
İdare edeceğiz artık napalım. Atsan atılmaz, satsan satılmazAma tüple gelen bebişlerin sık sık gaz kaçırmaları durumu var. O yüzden en güzeli doğalı tabii
Bir de elektriklisi vargazli mazliher turlu kabulumuz, yerim ben onlarin gazlisini tuplusunu dizellisini...yaaa bu konu giderek arabalara kayiyor yalniz
Offff, yine kafam karıştı, kullansam mı kullanmasam mı, kıllansam mı kıllanmasam mı gibi olduGünaydın kızlarHaremiz bunu akşam okudum. Aynı zamanda kist yaptığı da yan etkilerden diye geçiyor. Bu konuda form var. Orda biri demişki kist yapıyor o yüzden dogal gıdalar aliyorum ari sütü bal polen önerisi yapmis. ☺ gene geldi koi ari sütüne yani.
Varsın kıllanalım canım nolucak. En fazla beylerle traş köpüğü, jilet kavgası vs. yaparız nolucak sankiOffff, yine kafam karıştı, kullansam mı kullanmasam mı, kıllansam mı kıllanmasam mı gibi oldu.
Evet, ben de katılıyorum Huli'ye, sessiz takipteki arkadaşlardan destek bekliyoruz.
Nolucak bizim bu halimiz? ar - ge çalışmaları yüzünden kafayı yiyecez . Bari değse ...poppy73 şekerim yakalarsam dr sorucam. tabi yakalarsam .....
bak http://hormonlarim.com/ilaclar/biosteron-dhea burda bayağı ayrıntılı anlatıyor.
"DHEA takviyesi kişinin yaşadığı bazı durumlarda etkilidir. Bunlar şizofreni, cinsel isteksizlik, tiroit hastalığı yaşayan kadınların erkeklik hormonu eksikliği tedavisinde osteoporoz, yaşlı insanların cilt görünümünü iyileştirmek için de kullanılır" Bu da kıllanma açıklaması gibi duruyor erkeklik hormonu yüklüyor demek ki.
Diğer hormonlara oranla böbrek üstü bezlerinde büyük miktarda üretilir. Erkekte güç hormonu olarak da adlandırılan bu hormon, vücudun ürettiği stres hormonunu önleyene en önemli özelliklerden biridir. DHEA kas ve deri üzerinde oluşabilecek deri yıkımını önler. Vücuttaki enerji kaybının korunmasında önemlidir. DHEA üretimi vücutta az oranda ise kortizon hormonunun tüm olumsuz etkileri ortaya çıkar. Yaşlanma için kortizolun DHEA ya oranı önemli rol oynar. DHEA hormonu vücutta üretilirken bir kısmını östrojen hormonuna bir kısmını ise testosteron hormonuna çevirir. Kişiye güç veren bir hormon olmakla birlikte erkeklerde kalp krizini riskini azaltmakta yardımcıdır. Vücuttaki yağ dokusunu azaltır ve her şeyin başında olan bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Bu hormonun önemi diğer hormonlara göre fazla bulunmasından da anlaşılır. DHEA eksikliği varsa vücutta takviye alınması önerilir. Çünkü var olandan fazla alınmaya başlanırsa vücudun doğal hormon yapma yeteneğini baskılar. Ayrıca DHEA’nın fazla alımı karaciğer bozukluğuna yol açabilir. Takviye alımı sağlanırken kadınlarda 10 mg erkeklerde ise 25 mg alımıyla başlanır. Düzenli kullanım sonrası tekrar yapılan testler sonucu hala düşük seyrediyorsa kadınlarda alınan oran 25 mg erkeklerde ise 50 mg olarak arttırılır.
Ben pek güvenmiyorum bu DHEA'ya. Kıllandım bu kıllanma işinepoppy73 şekerim yakalarsam dr sorucam. tabi yakalarsam .....
bak http://hormonlarim.com/ilaclar/biosteron-dhea burda bayağı ayrıntılı anlatıyor.
"DHEA takviyesi kişinin yaşadığı bazı durumlarda etkilidir. Bunlar şizofreni, cinsel isteksizlik, tiroit hastalığı yaşayan kadınların erkeklik hormonu eksikliği tedavisinde osteoporoz, yaşlı insanların cilt görünümünü iyileştirmek için de kullanılır" Bu da kıllanma açıklaması gibi duruyor erkeklik hormonu yüklüyor demek ki.
Diğer hormonlara oranla böbrek üstü bezlerinde büyük miktarda üretilir. Erkekte güç hormonu olarak da adlandırılan bu hormon, vücudun ürettiği stres hormonunu önleyene en önemli özelliklerden biridir. DHEA kas ve deri üzerinde oluşabilecek deri yıkımını önler. Vücuttaki enerji kaybının korunmasında önemlidir. DHEA üretimi vücutta az oranda ise kortizon hormonunun tüm olumsuz etkileri ortaya çıkar. Yaşlanma için kortizolun DHEA ya oranı önemli rol oynar. DHEA hormonu vücutta üretilirken bir kısmını östrojen hormonuna bir kısmını ise testosteron hormonuna çevirir. Kişiye güç veren bir hormon olmakla birlikte erkeklerde kalp krizini riskini azaltmakta yardımcıdır. Vücuttaki yağ dokusunu azaltır ve her şeyin başında olan bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Bu hormonun önemi diğer hormonlara göre fazla bulunmasından da anlaşılır. DHEA eksikliği varsa vücutta takviye alınması önerilir. Çünkü var olandan fazla alınmaya başlanırsa vücudun doğal hormon yapma yeteneğini baskılar. Ayrıca DHEA’nın fazla alımı karaciğer bozukluğuna yol açabilir. Takviye alımı sağlanırken kadınlarda 10 mg erkeklerde ise 25 mg alımıyla başlanır. Düzenli kullanım sonrası tekrar yapılan testler sonucu hala düşük seyrediyorsa kadınlarda alınan oran 25 mg erkeklerde ise 50 mg olarak arttırılır.
hangi testten bahsediyor acaba. östrojen testi mi?poppy73 şekerim yakalarsam dr sorucam. tabi yakalarsam .....
Bende kendimi 3 ay kadar nadasa bıraktımGünaydın kızlarHaremiz bunu akşam okudum. Aynı zamanda kist yaptığı da yan etkilerden diye geçiyor. Bu konuda form var. Orda biri demişki kist yapıyor o yüzden dogal gıdalar aliyorum ari sütü bal polen önerisi yapmis. ☺ gene geldi koi ari sütüne yani.
evet evet canim,2 transfere 2 negatif,sonuncu 2016 mart ayinda o da yarim kaldi o kadar igneye ragmen yumurtalar olgunlasmadi bi turlu, dr kesti tedaviyi, hic gebe kalamdim, hep tek yumurta transfer edildi,aslinda simdi imkansizliktan kesin tedavi olmak istiyorum ama...Sen tüp bebek tedavisi görmüş müydün, hem de 3 kere??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?