- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.341
ahahhaha hele onlar simdi yeni modelleri 10 dk da sarj olabilecekmisBir de elektriklisi var
sanırım arı sütünün faydası biesteron ben de nette araştırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum tek bildiğim cahil insan mutlu insanBenim anlamadığım birşey var. Şimdi bu Biesteron kadındaki östrojen hormonunu artırmak için değil mi? O zaman neden çene altı kıllanmalarında artış yapabileceği yazıyor prospektüsünde? Östrojen hormonlarımız yaşla azaldığı için zaten kıllanmalar oluyor. E bu ilacın da o zaman kıllanmayı durdurması gerekmez mi?
Yeri gelmişken size bişii diycem. Şimdi ben bu saf arı sütünü kullanmaya başladım ya. 1 ay oldu. Benim 3 yıldır çenemde 3 tane kıl çıkıyor, söylemesi ayıp:). 1 aydır çıkmıyor lannnn
yaw her seye faydaliiiiiiiBenim anlamadığım birşey var. Şimdi bu Biesteron kadındaki östrojen hormonunu artırmak için değil mi? O zaman neden çene altı kıllanmalarında artış yapabileceği yazıyor prospektüsünde? Östrojen hormonlarımız yaşla azaldığı için zaten kıllanmalar oluyor. E bu ilacın da o zaman kıllanmayı durdurması gerekmez mi?
Yeri gelmişken size bişii diycem. Şimdi ben bu saf arı sütünü kullanmaya başladım ya. 1 ay oldu. Benim 3 yıldır çenemde 3 tane kıl çıkıyor, söylemesi ayıp:). 1 aydır çıkmıyor lannnn
cooook rastladim oylesine , ne kadar az bilirsen o kadar iyi, sanirim 3. tedavim icin gidiyordum dr a, orada bir cift vardi dr iste vitaminlerini falan yazmis, hemen aliriz kullaniriz falan diyorlardi ki o ara dheayi bulmak ankara da bile cok zordu, yani konusmalarindan hicbirseyden haberlerinin olmadigi o kadar acikti ki, ozendim mi evet, daha sonra tekrar gordum onlari, usg icin gelmislerdi, bebegin kalp atislari icin, gebeydi kadin, o an anladim ki aslinda bilmemek bazi seyleri cok buyuk mutluluk ve rahatlik, bense su anda gitsem dr ile laf yaristiracak kadar bilgim var ama elde ne var neye yaradi inanin bilmiyorum....sanırım arı sütünün faydası biesteron ben de nette araştırdım ne düşüneceğimi bilmiyorum tek bildiğim cahil insan mutlu insan
Bence "saf arı sütü ile hamile kalanlar"diye bir grup açalım, hepimiz oraya geçelim.Bende geçen ay tüpçüydüm bu aylarda doğalcıyımhanımlar inşallah hepimizin yüzü güler 40 yaşından sonra bebek sahibi olanlar diye yeni bir forum açalım Olur mu
en dogrusuBence "saf arı sütü ile hamile kalanlar"diye bir grup açalım, hepimiz oraya geçelim.
Anladım, bazen iğneler ters tepki verebiliyor. Her vücudun hormon iğnelerine tepkisi farklı oluyor. Neredeydi tedaviler?evet evet canim,2 transfere 2 negatif,sonuncu 2016 mart ayinda o da yarim kaldi o kadar igneye ragmen yumurtalar olgunlasmadi bi turlu, dr kesti tedaviyi, hic gebe kalamdim, hep tek yumurta transfer edildi,aslinda simdi imkansizliktan kesin tedavi olmak istiyorum ama...
Haha, az kaldı az, geçeceğizBence "saf arı sütü ile hamile kalanlar"diye bir grup açalım, hepimiz oraya geçelim.
Kesinlikle katılıyorum sana. Ben de duydum buna benzer bir şey. 3-4 tane çocuğu olan yaşlıca bir kadın, burda Urfada yani, arkadaşım görmüş hastanede. Telefonda eşine bağırıyormuş, beni bıraktın burda gel beni al vs çıkışıyormuş. Arkadaşım sormuş kadına. Elinde sallaya sallaya gebelik testini dolaştırıyormuş. Benim herif illa tutturdu çocuk diye hep onun yüzünden bu yaştan sonra hamile kaldım tekrar demiş. Arkadaşım tedavi mi oldun demiş. Kadın, he, doktor bir iğne verdi onu vuruldum hamile kaldım demiş. pes dedim ya.pes.cooook rastladim oylesine , ne kadar az bilirsen o kadar iyi, sanirim 3. tedavim icin gidiyordum dr a, orada bir cift vardi dr iste vitaminlerini falan yazmis, hemen aliriz kullaniriz falan diyorlardi ki o ara dheayi bulmak ankara da bile cok zordu, yani konusmalarindan hicbirseyden haberlerinin olmadigi o kadar acikti ki, ozendim mi evet, daha sonra tekrar gordum onlari, usg icin gelmislerdi, bebegin kalp atislari icin, gebeydi kadin, o an anladim ki aslinda bilmemek bazi seyleri cok buyuk mutluluk ve rahatlik, bense su anda gitsem dr ile laf yaristiracak kadar bilgim var ama elde ne var neye yaradi inanin bilmiyorum....
Ben de o yüzden almadım ya kan tahlili sonuçlarımı doktordan. Baksın işte onlar, ne yapmaları gerektiğini biliyorlar.Kesinlikle katılıyorum sana. Ben de duydum buna benzer bir şey. 3-4 tane çocuğu olan yaşlıca bir kadın, burda Urfada yani, arkadaşım görmüş hastanede. Telefonda eşine bağırıyormuş, beni bıraktın burda gel beni al vs çıkışıyormuş. Arkadaşım sormuş kadına. Elinde sallaya sallaya gebelik testini dolaştırıyormuş. Benim herif illa tutturdu çocuk diye hep onun yüzünden bu yaştan sonra hamile kaldım tekrar demiş. Arkadaşım tedavi mi oldun demiş. Kadın, he, doktor bir iğne verdi onu vuruldum hamile kaldım demiş. pes dedim ya.pes.
e hepsi kullansın bu yöntemi. neyi bekliyorlarmış. Onlara göre hava hoş tabi. Salla gelecek aya, salla öteki aya, yok ilaç ilaç yetmedi bidahaki ay iğne, O olmadı bilmem ne. Deneme tahtasına döndük.kizlar belki izlemissinizdir, bu hepimizi ilgilendiriyor aslinda, japonlar yememis icmemis valla bizide dusunmusler, insallah tip bu konuda daha da ilerler...
1 i Gata da,biri gen art ta ama kendi dr umla, yani sadece oranin labaratuvarini kullandik, en sonuncuda baskent universitesi hastanesi hulusi bulent bey ile. kendisi cok iyi bir dr dur, ankarada kalabilseydim ona devam ederdim, tedavi olabilirsem ignesiz dogal siklus yoluyla olani talep edicem, benimignelere verdigim tepki hep negatif, mini tup bebek denilen minimumu ilacla yuksek kaliteli 1-2 yumurta isticem,az cok tanidim kendimiAnladım, bazen iğneler ters tepki verebiliyor. Her vücudun hormon iğnelerine tepkisi farklı oluyor. Neredeydi tedaviler?
o kadar cok ki ornegiKesinlikle katılıyorum sana. Ben de duydum buna benzer bir şey. 3-4 tane çocuğu olan yaşlıca bir kadın, burda Urfada yani, arkadaşım görmüş hastanede. Telefonda eşine bağırıyormuş, beni bıraktın burda gel beni al vs çıkışıyormuş. Arkadaşım sormuş kadına. Elinde sallaya sallaya gebelik testini dolaştırıyormuş. Benim herif illa tutturdu çocuk diye hep onun yüzünden bu yaştan sonra hamile kaldım tekrar demiş. Arkadaşım tedavi mi oldun demiş. Kadın, he, doktor bir iğne verdi onu vuruldum hamile kaldım demiş. pes dedim ya.pes.
Bahceci Klinik baslamis ama kibrista sanirim yakinda Turkiye dede uygular,Mustafa Bahceci cok iyi bir dr kanaatimce, erken menopoz ve ileri yas gebelikleri icin cok destek veriyor basindan savmiyor basarimi dusurur diye, ustune gidiyor,uzun zamandir takip ediyorume hepsi kullansın bu yöntemi. neyi bekliyorlarmış. Onlara göre hava hoş tabi. Salla gelecek aya, salla öteki aya, yok ilaç ilaç yetmedi bidahaki ay iğne, O olmadı bilmem ne. Deneme tahtasına döndük.
firtina oncesi sessizlik diyorsunnnnnnBu arada ne diycem. Herhalde bu foruma yazmaya başlayalı 3-4 ay olmuştur. Daha bir hamile haberi duymadım.Bir Elif'ti galiba, onu yakaladım son anda. Hamile olan gidiyor ya. Genel bir durgunluk var. Bir bekleme, toparlanma, hamilelik öncesi hazırlanma halleri hakim gruba. Kimi g noktası bekliyor (bak demedim @denizkaplan, şifreli didim:)), kimi doğalgaz bekliyor, kimi vitamin, kürlerle kendine vakit ayırıyor, biri (o ben) ameliyat sonrası iyileşmeyi bekliyor. Bekliyor da bekliyor. Yani demek istediğim, karamsar birşey söyleyemeyeceğim, merak etmeyin:). Bence grupta hamilelik haberleri bir süre sonra patır patır gelmeye başlayacak. Ardı ardına, birine sevinirken diğerinin haberini alacağız. Sessiz takipçilerimiz bir bakacak, aaaa, grupta kimse kalmamış.
Bence de. Ama şu var. Ben bebek ve hamile kalamamak fikrinden uzaklaşıyorum burada olunca. Çünkü diğer türlü çok kafama takıyorum neden olmuyor diye. Kafaya taktıkça daha kötü oluyor. İşi geyiğe dökmemin sebebi bu aslında, kafayı dağıtmak. Dün öyle ki hanımlar akşama ne pişireceksiniz diye soracaktım:))Bu arada ne diycem. Herhalde bu foruma yazmaya başlayalı 3-4 ay olmuştur. Daha bir hamile haberi duymadım.Bir Elif'ti galiba, onu yakaladım son anda. Hamile olan gidiyor ya. Genel bir durgunluk var. Bir bekleme, toparlanma, hamilelik öncesi hazırlanma halleri hakim gruba. Kimi g noktası bekliyor (bak demedim @denizkaplan, şifreli didim:)), kimi doğalgaz bekliyor, kimi vitamin, kürlerle kendine vakit ayırıyor, biri (o ben) ameliyat sonrası iyileşmeyi bekliyor. Bekliyor da bekliyor. Yani demek istediğim, karamsar birşey söyleyemeyeceğim, merak etmeyin:). Bence grupta hamilelik haberleri bir süre sonra patır patır gelmeye başlayacak. Ardı ardına, birine sevinirken diğerinin haberini alacağız. Sessiz takipçilerimiz bir bakacak, aaaa, grupta kimse kalmamış.
ben kıbrısa pek güvenemiyorum açıkçası. Alimallah başkasının yumurtasını senin diye yuttururlar diye korkuyorum.Bahceci Klinik baslamis ama kibrista sanirim yakinda Turkiye dede uygular,Mustafa Bahceci cok iyi bir dr kanaatimce, erken menopoz ve ileri yas gebelikleri icin cok destek veriyor basindan savmiyor basarimi dusurur diye, ustune gidiyor,uzun zamandir takip ediyorum
Yaa ben de ciddi birşey yazayım diyorum, olmuyor, yine cıvıyorumBence de. Ama şu var. Ben bebek ve hamile kalamamak fikrinden uzaklaşıyorum burada olunca. Çünkü diğer türlü çok kafama takıyorum neden olmuyor diye. Kafaya taktıkça daha kötü oluyor. İşi geyiğe dökmemin sebebi bu aslında, kafayı dağıtmak. Dün öyle ki hanımlar akşama ne pişireceksiniz diye soracaktım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?