Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

ikisi birden :) ama erkek faktörü var bizde.... doğal zor yani, ne bulsam içiriyorum yediriyorum ama ümitsizim anlayacağın erkek tarafında. işin komiği de iki kez hamile kalmıştım 6 ay arayla 2015de. doktor mucize olmuş o spermler nasıl bir gazla yumurtaya ulaştılar anlamadım dedi :) eşin o zamanlar napıyorsa şimdi de yapsın dedi, ama zor o zamanlar iyi giden kendi işi vardı, bütün gün hareketliydi... ikisini de kaybettik, biri 6 hafta, diğeri 10. hafta.... genetik problem yok... sebepsiz... neyse ondan belki tutar diye doğal yolsan da deniyoruz... ilk adette de tüp başlayacağığm. 5 gün kaldı adete hadi bakalım... kızlar benim işler yoğun ondan giremiyorum kusura bakmayın, ama arada beni anıyorsunuz yaaa iyi ki varsınız :))))

Aynen canım, sessiz atın çiftesi pek olurmuş Durup durup peşin sıra mutlu haberleri sıralayacağız , bana da öyle geliiyo.

Hayırdır , neden soracaktın ki ? Şalgamın yanına ne yesem diye düşündün de miii

SÜPER BİR YAZI İNSANIN İÇİ AÇILIYOR AZ SESLİ TAKİPÇİ :):) OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM:)

Aaaa, başlıyor musun, hadi bol şans, habersiz bırakma bizi..

Off yaa canim sıkıldi valla.Ama bir turlu anlamadigim bisey var.Kontrole gittigimde mutlaka sorucam dr a.Benim fsh 26 ve 22 iken iki ay hic yumurtam yoktu.7 ye dustugu ay 6 tane yumi vardi.Kalitesi hakkinda bisey soyleyemeyiz tabii ki.Sadece tup de anlasilabiliyormus.Peki o zaman tup tedavisi oncesi fsh i 13-15 ustu olanlari tedaviye bile almiyorlar.Once dusuruyorlar sonra aliyorlarmis.Bunun orneklerini cok okudum.O zaman neden dusurmeye ugrasiyorlar?En iyisi dr a sormak.Kafam karisti moralim bozuldu

evet canım. Bu gibi durumlarda yüksek olan dikkate alınır ve düşürmenin de bir faydası yok diyor. Bana da pek inandırıcı gelmedi. Çünkü hormonlarının dengede olduğu anı boşuna bekliyor o zaman doktorlar. Seni korkutmak istemem ama bence acele et tüp konusunda

Benim doktor amh ve fsh gibi değerlere takılmayın demişti. Kendinizi bize bırakın demişti. Ben de o gün bu gündür kendimi kendisine bir bıraktım pir bıraktım, hatta kendimi ondan alamıyorum deeermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…