Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

FSH neden yukseliyor yumurtayi buyutebilmek icin, dolayisiyla amh dusuk, fsh yuksek kadinlarda (benim gibi) yumurta kalitesi dusuk oldugundan fsh daha fazla salgilaniyor dolayisiyla artiyor adetin 2. ve 3. gununden itibaren...fsh dusuk ise yumurtaniz daha kolay buyuyor ve kaliteli oluyor,butun dr larim bunu soyledi, kendimde tecrube ettim,tamam tabii ki bunlari cokta kafaya takmamaliyiz cunku psikoloji cok etkili, ne de olsa bu fsh beynin hipofiz bolgesinden saliniyor.
ancak hani tedbiri elden birakmayarak hareket etmekte fayda var, ben mesela en fazla yaz sonuna kadar bekliycem sonra ya turkiyeye donus ya da burada bakude tedavi olucam, benim zaten vaktim yokmus gibi hissediyorum..

Hepimiz öyle hissediyoruz canım. Bu telaşımız, oraya, buraya, ilaçlara saldırmamız da bunda ya. Bir arkadaşa doktoru sakinleştirici vermiş tedavi sırasında. Çok kafasına takmasın diye. Hoşuma gitti doğrusu.

Tüp bebek tedavisinde doktorlar hormonları sormuyor. FSH ya da AMH. Onlar, doğal yoldan hamilelik için önemli. FSH yumurta kalitesini, AMH ise rezervini gösteriyor anladığım kadarıyla. Ama sen müthiş birşey başarmışsın. Sıfır yumurtadan 6 yumurtaya çıkmışşsın:). Nasıl yaptın bunu? Belki yazmışsındır ama hatırlayamadım. Bozma moralini, katıl sen de biz tüpçülere

sakinlestirici derken...antidepresan mi...bazi antidepresanlar prolaktini yukseltiyor, ama dr bunu zaten biliyordur tabi ki..benimde o kadar cok ihtiyacim var ki aslinda, bagimlilik yapar diye kullanamiyorumburaya tekrar yazmaya baslamamin sebebide bu aslinda,yoksa kafayi iyice cizicem

Mükemmel açıkladın:). Evet bence de sana demiştik zaten git Bakü'ye diye

Meditasyon tavsiye ederim, sakın hiiiçç o kimyasalları vücuduna sokma

poppy73 cüüüm hamilelik haberi transfer sonrası betahcg degerlerimizi yazalımda mayıs ayı neredeyse full cekti hamile herkes.
Balceci fulya hastaları buraya forumunda gecen ay hepsi negatif ammmaaa genetiğe embriyolar gitmemisti.
Bizi soracak olursan dananın kuyruğunun kopacağı ana az birsey kaldı bence de
Zaten size 1 transfer sonucu verecegim . Merkezden arkadaslarim pıtır pıtir transfer oluyorlar da

Canim içime su serptin inanki.Benim yumurtalarim çok hızlı büyüyor.Adetin 9. Günü 26 mm di.İnşallah dediğin gibidir dicem ama Dr un soylemis doğru demekki

Ben anlamıyorum, benim FSH'ım 1,5 yıl kadar önce baktırdığımda 6'ydı, yani çok iyi. Ancak tüp bebek tedavisine başladığımda sağdaki yumurtalarım hiç gelişmedi. Kaldık 3 adet yumurtaya. Haa, onların da üçü de döllendi ve üçü de üçüncü güne geldi. hep üçten gittik:). İlk tedaviye göre iyi tabi, o zaman ne arı sütü vaaarrr, ne birşey:). Ama hiçbiri 5. güne gitmedi, nedeeennn, nedeeeeennnn???

Hmm, sen başka forumlara da takılıyordun di mi, peki, öyle olsun.

Sadece 5 klomenle oldu cnm.Kafama gore geri kalan 5 klomeni icmedim.Cunku benim yumurtalar cok hizli buyuyolar.Adetin 7. Gunu dort yumurta 17-20 mm arasi olmustu.Diger ikisi 13 mm di.Biosteron,omega,Qenzim hicbirsey de kullanmiyordum o zaman.Zaten Agustos da size katiliyorum.Moralimi duzelttiniz sagolun.

Bence "saf arı sütü ile hamile kalanlar"diye bir grup açalım, hepimiz oraya geçelim.
haklısın canım bende 2 haftadır arı sütü polen karışımlı bal kullanıyorum grubun adı belli

25 mayısta kontrole gidecegim.climara fort bant kullanıyorum.transdermal estradiol sistemi yazıyor icerikte.sabah akşam arı sütü yediğimden cok mu gelir ki acebaa ? Asistana sordum bitkisel bu donemde fazla kullanma dedi.deli gibi büyüyor ya yumurtalar 5 gunde istenen büyuklüge gelmisti hani.gunde 1 yiyeyim diyorum asistanin dedigine gore.amaann ne olacak diyorum saglam olsun 2 kez ye diyorum.simdi rahim kalınlasiyor bu bantla su imojede cok tatli ha sıkıntı su; 5 gun sonra era olacakmısım, kontrolden sonra.bu kafayla 2 gün sonra olurum diye korkuyorum.istanbullarda kalırım.dönüş ucagını aldıımm

Kızlar benim prolaktin hormon değerim 30 çıkmıştı bu nasıl bir değer sizce? Doktorum bunun için herhangi bir ilaç vermedi? Ben yüksek diye biliyorum ve ayrıca gebeliğe engel diye duymuştum sizce bu normal mi

Ne demek, zevkle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…