- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.401
Bir daha anlat bakayım, nasıl oluyor bu Era? Bantı ne için kullaniyorsun, Era hangi donemde yapılıyormuş ki? Ara ver Bence Arı sütüne, biliyorum ayrılmak zor olacak ama katlanacan artık25 mayısta kontrole gidecegim.climara fort bant kullanıyorum.transdermal estradiol sistemi yazıyor icerikte.sabah akşam arı sütü yediğimden cok mu gelir ki acebaa ? Asistana sordum bitkisel bu donemde fazla kullanma dedi.deli gibi büyüyor ya yumurtalar 5 gunde istenen büyuklüge gelmisti hani.gunde 1 yiyeyim diyorum asistanin dedigine gore.amaann ne olacak diyorum saglam olsun 2 kez ye diyorum.simdi rahim kalınlasiyor bu bantla su imojede cok tatliha sıkıntı su; 5 gun sonra era olacakmısım, kontrolden sonra.bu kafayla 2 gün sonra olurum diye korkuyorum.istanbullarda kalırım.dönüş ucagını aldıımm
Benimkilerdevtam tersi geç büyüyordu. Taa ki arı sütüne kadar. Aslında tekrar ölçtürmek istiyorum bu ay.normalde fsh ım 7,79 civarıydı.Canim içime su serptin inanki.Benim yumurtalarim çok hızlı büyüyor.Adetin 9. Günü 26 mm di.İnşallah dediğin gibidir dicem ama Dr un soylemis doğru demekki
Canım spermden kaynaklı olabilir 5. Güne gidememediBen anlamıyorum, benim FSH'ım 1,5 yıl kadar önce baktırdığımda 6'ydı, yani çok iyi. Ancak tüp bebek tedavisine başladığımda sağdaki yumurtalarım hiç gelişmedi. Kaldık 3 adet yumurtaya. Haa, onların da üçü de döllendi ve üçü de üçüncü güne geldi. hep üçten gittik:). İlk tedaviye göre iyi tabi, o zaman ne arı sütü vaaarrr, ne birşey:). Ama hiçbiri 5. güne gitmedi, nedeeennn, nedeeeeennnn???
Hmm, sen başka forumlara da takılıyordun di mi, peki, öyle olsun.
Çok yüksek canım. Herhangi bir kür yapmış mıydın? İncir yükseltiyorKızlar benim prolaktin hormon değerim 30 çıkmıştı bu nasıl bir değer sizce? Doktorum bunun için herhangi bir ilaç vermedi? Ben yüksek diye biliyorum ve ayrıca gebeliğe engel diye duymuştum sizce bu normal mi
Bir ara her sabah 3 tane yedim o dönemler..bir de eşim kaza sonrasi ameliyat oldu yoğun stres..sence bu değer dikkate alinmalimiydi? Hiç ilaç vermesi bu değer hakkindaÇok yüksek canım. Herhangi bir kür yapmış mıydın? İncir yükseltiyor
Era testi embriyonun rahme en iyi tutanacagi gunü belirliyor.transfer belirlenen gunlerde yapıliyor.asistana ilk bant kullanmaya başladığım adetin 2. Günü arı sutunü sordum ye dedi.bugün de cok etki ettigini söyleyince bitkisel urün fazla kullanma dedi.konu bu kadar dı.kocam geldi konu bittiBir daha anlat bakayım, nasıl oluyor bu Era? Bantı ne için kullaniyorsun, Era hangi donemde yapılıyormuş ki? Ara ver Bence Arı sütüne, biliyorum ayrılmak zor olacak ama katlanacan artık
Şu an nasıl değerin. Değişiyor çok.Bir ara her sabah 3 tane yedim o dönemler..bir de eşim kaza sonrasi ameliyat oldu yoğun stres..sence bu değer dikkate alinmalimiydi? Hiç ilaç vermesi bu değer hakkinda
Eşin mi başladı ilaca?bizde tedavi öncesi ilaca başladık neofortil hakkımızda hayırlısı...
Benim de aklıma geldi o ihtimalCanım spermden kaynaklı olabilir 5. Güne gidememedi
Sağlıklı sonuç vermiyor demekki canım. Vucut hala atamamış olabilir gebelik hormonlarını belki. O zaman akıntı ve sancını takip et. Olmadı gün aşırı çalışma yap, en sağlamıHanımlar ovulasyon kiti kullandınız mı yakın zamanda hamilelik gecirdiyseniz kullanmayın yazıyor bu ay kimyasal gebelik oldu ne yani kullanmayayım mı doktora gidip folikül takibi yaptırmak istemiyorum hastanelerden biraz uzak durmak istiyorum
Tamam, yarın cevap verirsin:). Yumurta toplaman yok ya şimdi hani, arı sütü neye etki etti onu anlamadım.Era testi embriyonun rahme en iyi tutanacagi gunü belirliyor.transfer belirlenen gunlerde yapıliyor.asistana ilk bant kullanmaya başladığım adetin 2. Günü arı sutunü sordum ye dedi.bugün de cok etki ettigini söyleyince bitkisel urün fazla kullanma dedi.konu bu kadar dı.kocam geldi konu bittimesaj bu kadardı
Bir daha baktirmadim ama yine yuksektir çünkü ilaç falan kullanmadım mart ayında kimyasal gebelik yaşadım sonra bir daha olmadıŞu an nasıl değerin. Değişiyor çok.
Eşim daha önce geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatı nedeniyle kan sulandırıcı ilaç Coumadin kullanıyor. O yüzden bitkisel kürleri ilaçları vs. kullanamıyor. Arı sütünü o da kullanacaktı, netten baktık, kan sulandırıcı özelliği var diye okuyunca vazgeçti. Kestane balı aldım, onu kullanacak, başka ne kullanabilir bilmiyorum kanına etki etmeyecek.Canım spermden kaynaklı olabilir 5. Güne gidememedi
Sınır 50 diye biliyodum.Normali kac pekiÇok yüksek canım. Herhangi bir kür yapmış mıydın? İncir yükseltiyor
sağol canım :) arı sütü rahmide cabuk kalınlaştıracak bence.günde 1 yiyeyim degil mi estradiol östrojen sanırım.degerler cok önden gitmesin.Tamam, yarın cevap verirsin:). Yumurta toplaman yok ya şimdi hani, arı sütü neye etki etti onu anlamadım.
Hmm bilmiyorum ki, doktor kullanma dediyse kullanmasağol canım :) arı sütü rahmide cabuk kalınlaştıracak bence.günde 1 yiyeyim degil mi estradiol östrojen sanırım.degerler cok önden gitmesin.
Sınır 50 diye biliyodum.Normali kac
Normali 2-29 arasiymis.Benim dedigim e2 mis karistirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?