Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bir daha anlat bakayım, nasıl oluyor bu Era? Bantı ne için kullaniyorsun, Era hangi donemde yapılıyormuş ki? Ara ver Bence Arı sütüne, biliyorum ayrılmak zor olacak ama katlanacan artık

Canim içime su serptin inanki.Benim yumurtalarim çok hızlı büyüyor.Adetin 9. Günü 26 mm di.İnşallah dediğin gibidir dicem ama Dr un soylemis doğru demekki
Benimkilerdevtam tersi geç büyüyordu. Taa ki arı sütüne kadar. Aslında tekrar ölçtürmek istiyorum bu ay.normalde fsh ım 7,79 civarıydı.

Canım spermden kaynaklı olabilir 5. Güne gidememedi

Çok yüksek canım. Herhangi bir kür yapmış mıydın? İncir yükseltiyor

Bir daha anlat bakayım, nasıl oluyor bu Era? Bantı ne için kullaniyorsun, Era hangi donemde yapılıyormuş ki? Ara ver Bence Arı sütüne, biliyorum ayrılmak zor olacak ama katlanacan artık
Era testi embriyonun rahme en iyi tutanacagi gunü belirliyor.transfer belirlenen gunlerde yapıliyor.asistana ilk bant kullanmaya başladığım adetin 2. Günü arı sutunü sordum ye dedi.bugün de cok etki ettigini söyleyince bitkisel urün fazla kullanma dedi.konu bu kadar dı.kocam geldi konu bitti mesaj bu kadardı

Hanımlar ovulasyon kiti kullandınız mı yakın zamanda hamilelik gecirdiyseniz kullanmayın yazıyor bu ay kimyasal gebelik oldu ne yani kullanmayayım mı doktora gidip folikül takibi yaptırmak istemiyorum hastanelerden biraz uzak durmak istiyorum

Sağlıklı sonuç vermiyor demekki canım. Vucut hala atamamış olabilir gebelik hormonlarını belki. O zaman akıntı ve sancını takip et. Olmadı gün aşırı çalışma yap, en sağlamı

Tamam, yarın cevap verirsin:). Yumurta toplaman yok ya şimdi hani, arı sütü neye etki etti onu anlamadım.

Canım spermden kaynaklı olabilir 5. Güne gidememedi
Eşim daha önce geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatı nedeniyle kan sulandırıcı ilaç Coumadin kullanıyor. O yüzden bitkisel kürleri ilaçları vs. kullanamıyor. Arı sütünü o da kullanacaktı, netten baktık, kan sulandırıcı özelliği var diye okuyunca vazgeçti. Kestane balı aldım, onu kullanacak, başka ne kullanabilir bilmiyorum kanına etki etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…