- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.421
Polen yada keçiboynuzu pekmezini araştır. Benimkinin morfolojisini e vitamini ile yükselttik sanırım. E vitaminini de araştırabilirsin. Ürolog onun durumuna uygun ilacı bilşr aslındaEşim daha önce geçirdiği kalp kapakçığı ameliyatı nedeniyle kan sulandırıcı ilaç Coumadin kullanıyor. O yüzden bitkisel kürleri ilaçları vs. kullanamıyor. Arı sütünü o da kullanacaktı, netten baktık, kan sulandırıcı özelliği var diye okuyunca vazgeçti. Kestane balı aldım, onu kullanacak, başka ne kullanabilir bilmiyorum kanına etki etmeyecek.
meditasyonu ilk tedavime baslarken hayatima sokmaya calistim, basaramadimMeditasyon tavsiye ederim, sakın hiiiçç o kimyasalları vücuduna sokma
sinir 25, cok az ustunde cikmis kendi kendine normal duzeye inmesini beklemistir belki dr unuz.siz reglinizde tekrar olcum yaptirin mutlaka...Bir daha baktirmadim ama yine yuksektir çünkü ilaç falan kullanmadım mart ayında kimyasal gebelik yaşadım sonra bir daha olmadı
ari sutu her seye faydali,dedigin gibi onden onden gitmesin,climara zaten full ostrojen.era ya kadar kullanma istersen,sonra yine devam edersin...sağol canım :) arı sütü rahmide cabuk kalınlaştıracak bence.günde 1 yiyeyim degil mi estradiol östrojen sanırım.degerler cok önden gitmesin.
gercekten cok hizli buyuyormus yumurtalar masallahh, simdi bu durumu gorunce 1-2 dogal denenebilir, ben gunde 2 adet klomen kullaniyordum ortada yumurta yoktu dusunun yani :) dr kontrolunde olmaniz iyi...Canim içime su serptin inanki.Benim yumurtalarim çok hızlı büyüyor.Adetin 9. Günü 26 mm di.İnşallah dediğin gibidir dicem ama Dr un soylemis doğru demekki
Sana da ve burdaki butun guzel bayanlara gunaydinburasi 1 saat ilerde :)) o nedenle gunaydinnn
Evet bazi kisilerde oyle olmus.Benim vucudum guzel cevap vermis.Gunde bir tane toplamda 5 tane icmistim.Iki aydir icmiyorum.Olsun sende uzulme heeseyin bir caresi var.gercekten cok hizli buyuyormus yumurtalar masallahh, simdi bu durumu gorunce 1-2 dogal denenebilir, ben gunde 2 adet klomen kullaniyordum ortada yumurta yoktu dusunun yani :) dr kontrolunde olmaniz iyi...
Masallah masallahEvet bazi kisilerde oyle olmus.Benim vucudum guzel cevap vermis.Olsun uzulme heeseyin bir caresi var.
Sagol canim.Biz erkenciyiz.Daha kimse yok ortada.Birazdan patir patir dokulurler.Masallah masallahinsallah vardir
aaa ben saat 07 de uyanır uyanmaz bakıyorum. Çünkü akşamları çok erken yatarım. Saat 22.30 da yatakta olurum. benden sonra neler kaynatmışlar bakalım diye merak ederim:)Sagol canim.Biz erkenciyiz.Daha kimse yok ortada.Birazdan patir patir dokulurler.
Ohooo ben burdayım ki, seni veSagol canim.Biz erkenciyiz.Daha kimse yok ortada.Birazdan patir patir dokulurler.
Yaa sorma. Benim telefon son günlerde kasılmaya, donmaya başladı. Garantisi bitmeden servise göndereyim dedim. Eşim dedi ki ''servisten gelmesi 1 ayı bulabilir ve biz o sırada tatilde olucaz. Kadınlar kulübüne girmeden yaşayabilecek misin?''aaa ben saat 07 de uyanır uyanmaz bakıyorum. Çünkü akşamları çok erken yatarım. Saat 22.30 da yatakta olurum. benden sonra neler kaynatmışlar bakalım diye merak ederim:)
Yaa sorma. Benim telefon son günlerde kasılmaya, donmaya başladı. Garantisi bitmeden servise göndereyim dedim. Eşim dedi ki ''servisten gelmesi 1 ayı bulabilir ve biz o sırada tatilde olucaz. Kadınlar kulübüne girmeden yaşayabilecek misin?''Düşündüm de tatil dönüşüne kadar erteledim servisi
Tatilde de benden kurtulamayacaksınız kısslarrYaşayabilecek misin peki? tatilde de bakamayacak mısın?
İlk başta alışmak kolay değil ama herşeyin tedavisi meditasyon.. Kısa sürelerle başlayabilirsin, 5 dakika, 10 dakika. Internetten yönlendirmeli olanları yapabilirsin, çünkü kendi kendine yapmak başta zor gelebilir, sıkabilir. En iyisi gece yatakta uyumadan yapmak, gerçi uyuma ihtimali var ama olsun:).meditasyonu ilk tedavime baslarken hayatima sokmaya calistim, basaramadim
YaşayamaaaaaaazzzzzzzYaa sorma. Benim telefon son günlerde kasılmaya, donmaya başladı. Garantisi bitmeden servise göndereyim dedim. Eşim dedi ki ''servisten gelmesi 1 ayı bulabilir ve biz o sırada tatilde olucaz. Kadınlar kulübüne girmeden yaşayabilecek misin?''Düşündüm de tatil dönüşüne kadar erteledim servisi
Evet full ostrojen . Günde 1 dene arı sütü alayim yine ancak iyi boyuta getirir.ne oluur ne olmaaaz essegi saglam kazığa bağlamalıari sutu her seye faydali,dedigin gibi onden onden gitmesin,climara zaten full ostrojen.era ya kadar kullanma istersen,sonra yine devam edersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?