Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Polen yada keçiboynuzu pekmezini araştır. Benimkinin morfolojisini e vitamini ile yükselttik sanırım. E vitaminini de araştırabilirsin. Ürolog onun durumuna uygun ilacı bilşr aslında

Bir daha baktirmadim ama yine yuksektir çünkü ilaç falan kullanmadım mart ayında kimyasal gebelik yaşadım sonra bir daha olmadı
sinir 25, cok az ustunde cikmis kendi kendine normal duzeye inmesini beklemistir belki dr unuz.siz reglinizde tekrar olcum yaptirin mutlaka...

sağol canım :) arı sütü rahmide cabuk kalınlaştıracak bence.günde 1 yiyeyim degil mi estradiol östrojen sanırım.degerler cok önden gitmesin.
ari sutu her seye faydali,dedigin gibi onden onden gitmesin,climara zaten full ostrojen.era ya kadar kullanma istersen,sonra yine devam edersin...

Canim içime su serptin inanki.Benim yumurtalarim çok hızlı büyüyor.Adetin 9. Günü 26 mm di.İnşallah dediğin gibidir dicem ama Dr un soylemis doğru demekki
gercekten cok hizli buyuyormus yumurtalar masallahh, simdi bu durumu gorunce 1-2 dogal denenebilir, ben gunde 2 adet klomen kullaniyordum ortada yumurta yoktu dusunun yani :) dr kontrolunde olmaniz iyi...

gercekten cok hizli buyuyormus yumurtalar masallahh, simdi bu durumu gorunce 1-2 dogal denenebilir, ben gunde 2 adet klomen kullaniyordum ortada yumurta yoktu dusunun yani :) dr kontrolunde olmaniz iyi...
Evet bazi kisilerde oyle olmus.Benim vucudum guzel cevap vermis.Gunde bir tane toplamda 5 tane icmistim.Iki aydir icmiyorum.Olsun sende uzulme heeseyin bir caresi var.
Esimde hareket ve morfoloji sorunu var.Morfoloji 1 di 5 olmus.Ama farkli bi hst de.Simdi bir cikan yerde yapilacak.Simdi ilac kullaniyo.Keci boynuzu kuru de yapiyorum.Adetim de kontrole gittigimde o da gidicek.Dr bi bakalim duzelme olmus mu dedi.Iki ay daha o yuzden dogal deniyorum zaten.Olmazsa tup tedavisine gecicem.

Son düzenleme:
Sagol canim.Biz erkenciyiz.Daha kimse yok ortada.Birazdan patir patir dokulurler.
aaa ben saat 07 de uyanır uyanmaz bakıyorum. Çünkü akşamları çok erken yatarım. Saat 22.30 da yatakta olurum. benden sonra neler kaynatmışlar bakalım diye merak ederim:)

aaa ben saat 07 de uyanır uyanmaz bakıyorum. Çünkü akşamları çok erken yatarım. Saat 22.30 da yatakta olurum. benden sonra neler kaynatmışlar bakalım diye merak ederim:)
Yaa sorma. Benim telefon son günlerde kasılmaya, donmaya başladı. Garantisi bitmeden servise göndereyim dedim. Eşim dedi ki ''servisten gelmesi 1 ayı bulabilir ve biz o sırada tatilde olucaz. Kadınlar kulübüne girmeden yaşayabilecek misin?'' Düşündüm de tatil dönüşüne kadar erteledim servisi

Son düzenleme:
Yaşayabilecek misin peki? tatilde de bakamayacak mısın?

meditasyonu ilk tedavime baslarken hayatima sokmaya calistim, basaramadim
İlk başta alışmak kolay değil ama herşeyin tedavisi meditasyon.. Kısa sürelerle başlayabilirsin, 5 dakika, 10 dakika. Internetten yönlendirmeli olanları yapabilirsin, çünkü kendi kendine yapmak başta zor gelebilir, sıkabilir. En iyisi gece yatakta uyumadan yapmak, gerçi uyuma ihtimali var ama olsun:).

Yaşayamaaaaaaazzzzzzz

ari sutu her seye faydali,dedigin gibi onden onden gitmesin,climara zaten full ostrojen.era ya kadar kullanma istersen,sonra yine devam edersin...
Evet full ostrojen . Günde 1 dene arı sütü alayim yine ancak iyi boyuta getirir.ne oluur ne olmaaaz essegi saglam kazığa bağlamalı bağımlısı oldum abla kurtulamıyorum.size kontrolde ne olduğunu anlatırim 25 mayıs kontrol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…