- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.441
O zaman arastirmalarima geri doneyim, aslinda Turkiye de olsam kesinlikle yapacaklarimdan biride akapunktur,hem bedene hem ruha cok cok iyi geliyor,ozellikle tedavi suecindeki herkese tavsiye ediyorum...İlk başta alışmak kolay değil ama herşeyin tedavisi meditasyon.. Kısa sürelerle başlayabilirsin, 5 dakika, 10 dakika. Internetten yönlendirmeli olanları yapabilirsin, çünkü kendi kendine yapmak başta zor gelebilir, sıkabilir. En iyisi gece yatakta uyumadan yapmak, gerçi uyuma ihtimali var ama olsun:).
ay inşallah hayırlısı olsun20 gun deniyorda benim ilki 32. Gün 2. Si 25 gun gibi
illaki bende saf ari sutune o kadar guveniyorum, ama iste esek kazik mevzusuEvet full ostrojen . Günde 1 dene arı sütü alayim yine ancak iyi boyuta getirir.ne oluur ne olmaaaz essegi saglam kazığa bağlamalıbağımlısı oldum abla kurtulamıyorum.size kontrolde ne olduğunu anlatırim 25 mayıs kontrol
Aaah ah.Şu Urfada değil akapunktur adam gibi bir spor salonu bile bulamıyorum. Deniz yok havuz da sayılı. Onu da kadın erkek ayırmışlar. Hoş ben de Urfa'nın erkekleriyle asla havuz ortamında bulunmak istemem de. Burada her şey her yer haremlik selamlık. Her şey ulaşılmaz, lüks.O zaman arastirmalarima geri doneyim, aslinda Turkiye de olsam kesinlikle yapacaklarimdan biride akapunktur,hem bedene hem ruha cok cok iyi geliyor,ozellikle tedavi suecindeki herkese tavsiye ediyorum...
Bugün 5. gün değil mi? Ay maşallah ya:)) Aferin onlara, aslanlarım benimKızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
Korkuyorum canım ya. Geçen sefer de 1 tanesini beklemişlerdi 6. gün için. Ama gelişimi durmuştu 6. günde. Bu defa da o ikisinin gelişimi duracak sanırım. Elde var 2 gibi bişey oldu.Bugü
Bugün 5. gün değil mi? Ay maşallah ya:)) Aferin onlara, aslanlarım benimBence 6. değil 16. güne bile gider onlar:))
Neden dursun. Aaaaa şimdiden pes etme canım ya.Korkuyorum canım ya. Geçen sefer de 1 tanesini beklemişlerdi 6. gün için. Ama gelişimi durmuştu 6. günde. Bu defa da o ikisinin gelişimi duracak sanırım. Elde var 2 gibi bişey oldu.
canım benim inşallah iyi haberlerle yüzünüz gülsün, gelişimleri iyi olsun,Kızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
tahmin ediyorum hatta birebir aynisini yasiyorum burada, genede memleket iste, tas toprak bizim...Aaah ah.Şu Urfada değil akapunktur adam gibi bir spor salonu bile bulamıyorum. Deniz yok havuz da sayılı. Onu da kadın erkek ayırmışlar. Hoş ben de Urfa'nın erkekleriyle asla havuz ortamında bulunmak istemem de. Burada her şey her yer haremlik selamlık. Her şey ulaşılmaz, lüks.
tamamdır, haber veririm, kaldı 4 gün regle... demek ki 6 gün sonra yine yeniden başlıyoruz :)Aaaa, başlıyor musun, hadi bol şans, habersiz bırakma bizi..
Allah in izniyle onlarda gorur 6. gunu insallahh,du bakalim gun dogmadan neler neler dogar, kotuyu dusunmemeye calisalim, iyiyi guzeli cagiralim bizi bulsun..hersey guzel olacak insallahKorkuyorum canım ya. Geçen sefer de 1 tanesini beklemişlerdi 6. gün için. Ama gelişimi durmuştu 6. günde. Bu defa da o ikisinin gelişimi duracak sanırım. Elde var 2 gibi bişey oldu.
Arı sütü bağımlısı oldun senEvet full ostrojen . Günde 1 dene arı sütü alayim yine ancak iyi boyuta getirir.ne oluur ne olmaaaz essegi saglam kazığa bağlamalıbağımlısı oldum abla kurtulamıyorum.size kontrolde ne olduğunu anlatırim 25 mayıs kontrol
nim tel.de kendi kendine kapanıyor ısınıyor ve kapanıyor garanti kapsamında gönderebilirim demek 1 yıl dolmak üzere özelden konusuruzYaa sorma. Benim telefon son günlerde kasılmaya, donmaya başladı. Garantisi bitmeden servise göndereyim dedim. Eşim dedi ki ''servisten gelmesi 1 ayı bulabilir ve biz o sırada tatilde olucaz. Kadınlar kulübüne girmeden yaşayabilecek misin?''Düşündüm de tatil dönüşüne kadar erteledim servisi
Aaah ah.Şu Urfada değil akapunktur adam gibi bir spor salonu bile bulamıyorum. Deniz yok havuz da sayılı. Onu da kadın erkek ayırmışlar. Hoş ben de Urfa'nın erkekleriyle asla havuz ortamında bulunmak istemem de. Burada her şey her yer haremlik selamlık. Her şey ulaşılmaz, lüks.
benim eski doktor bıraktırdı anti depresanı kızlarrr, aman haaasakinlestirici derken...antidepresan mi...bazi antidepresanlar prolaktini yukseltiyor, ama dr bunu zaten biliyordur tabi ki..benimde o kadar cok ihtiyacim var ki aslinda, bagimlilik yapar diye kullanamiyorumburaya tekrar yazmaya baslamamin sebebide bu aslinda,yoksa kafayi iyice cizicem
Ooo megerse herkes burdaymis.Bende kimse yokken iki dedikodu yapalim demistim
Oooooo, iyi, en az iki tane olması gerçekten iyi. Geçen seferlerde hep bir tane gitmişti di mi? O diğer ikisinden de bir tanesi gelişecek bana göre.Kızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
Cok sevindim cnm hadi gozunaydin.Diger ikisi de 6. Gune gelecek insallahKızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?