Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

O zaman arastirmalarima geri doneyim, aslinda Turkiye de olsam kesinlikle yapacaklarimdan biride akapunktur,hem bedene hem ruha cok cok iyi geliyor,ozellikle tedavi suecindeki herkese tavsiye ediyorum...

illaki bende saf ari sutune o kadar guveniyorum, ama iste esek kazik mevzusu insallah cok guzel haberler duyarizbunlarla halayi kurariz

O zaman arastirmalarima geri doneyim, aslinda Turkiye de olsam kesinlikle yapacaklarimdan biride akapunktur,hem bedene hem ruha cok cok iyi geliyor,ozellikle tedavi suecindeki herkese tavsiye ediyorum...
Aaah ah.Şu Urfada değil akapunktur adam gibi bir spor salonu bile bulamıyorum. Deniz yok havuz da sayılı. Onu da kadın erkek ayırmışlar. Hoş ben de Urfa'nın erkekleriyle asla havuz ortamında bulunmak istemem de. Burada her şey her yer haremlik selamlık. Her şey ulaşılmaz, lüks.

Bugü
Kızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
Bugün 5. gün değil mi? Ay maşallah ya:)) Aferin onlara, aslanlarım benimBence 6. değil 16. güne bile gider onlar:))

Bugü

Bugün 5. gün değil mi? Ay maşallah ya:)) Aferin onlara, aslanlarım benimBence 6. değil 16. güne bile gider onlar:))
Korkuyorum canım ya. Geçen sefer de 1 tanesini beklemişlerdi 6. gün için. Ama gelişimi durmuştu 6. günde. Bu defa da o ikisinin gelişimi duracak sanırım. Elde var 2 gibi bişey oldu.

Kızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
canım benim inşallah iyi haberlerle yüzünüz gülsün, gelişimleri iyi olsun,

tahmin ediyorum hatta birebir aynisini yasiyorum burada, genede memleket iste, tas toprak bizim...

Korkuyorum canım ya. Geçen sefer de 1 tanesini beklemişlerdi 6. gün için. Ama gelişimi durmuştu 6. günde. Bu defa da o ikisinin gelişimi duracak sanırım. Elde var 2 gibi bişey oldu.
Allah in izniyle onlarda gorur 6. gunu insallahh,du bakalim gun dogmadan neler neler dogar, kotuyu dusunmemeye calisalim, iyiyi guzeli cagiralim bizi bulsun..hersey guzel olacak insallah

Be
nim tel.de kendi kendine kapanıyor ısınıyor ve kapanıyor garanti kapsamında gönderebilirim demek 1 yıl dolmak üzere özelden konusuruz

benim eski doktor bıraktırdı anti depresanı kızlarrr, aman haaa

Oooooo, iyi, en az iki tane olması gerçekten iyi. Geçen seferlerde hep bir tane gitmişti di mi? O diğer ikisinden de bir tanesi gelişecek bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…