- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.461
Olumlu enerji gönder, bu konudaki gücümüzün farkında değiliz biz.Korkuyorum canım ya. Geçen sefer de 1 tanesini beklemişlerdi 6. gün için. Ama gelişimi durmuştu 6. günde. Bu defa da o ikisinin gelişimi duracak sanırım. Elde var 2 gibi bişey oldu.
anasısın onların @denizkaplan,"şşşt sizi gidi sizi şimdi geliyorum oraya" de de bak nasıl gelişiyorlarrr :):)Olumlu enerji gönder, bu konudaki gücümüzün farkında değiliz biz.
Yok yookk kullanmiyorum zaten isin acigi onuda bulamam buradabenim eski doktor bıraktırdı anti depresanı kızlarrr, aman haaa
Kızlar embriyolog aradı. 2 tanesinin gelişimi iyiymiş. diğer ikisi için 6. günü bekleyecez dedi. yarın belli olacakmış. yani genetik için şu an 2 tanesi kesin, diğer 2 tanesi yarın netleşecek
Evet canımBebegimhadi senin genetikten 1 tane dondurulmuş sağlamın mı vardı?
Ya bırakılması gerekiyor degil mibenim eski doktor bıraktırdı anti depresanı kızlarrr, aman haaa
İnşallah canım inşallahAllah in izniyle onlarda gorur 6. gunu insallahh,du bakalim gun dogmadan neler neler dogar, kotuyu dusunmemeye calisalim, iyiyi guzeli cagiralim bizi bulsun..hersey guzel olacak insallah
İnşallah canım. Allah bizimle olsunanasısın onların @denizkaplan,"şşşt sizi gidi sizi şimdi geliyorum oraya" de de bak nasıl gelişiyorlarrr :):)
e şimdi de iki tane var genetiğe gidecek olan değil mi? peki era için erken değil mi. daha onlar genetiğe gidecek te gelecek te...Bir tane mi transfer edilecek yoksa?Evet canım
evet kesinlikle...Ya bırakılması gerekiyor degil mi
İnşallah sagliklı gelsin senin de.benim ilk gonderilen olumsuz geldi.korktum bayaa.bir de burada bir arkadaş vardı bak o da sağlikli embriyosu geldi o embriyo transfer edildi hamile kaldı 42 yaşındaydı.elifdemirelif rumuzu, poppy73 bilir.kan sonucunu aldıginda 43 e de girmisti. O akilli bir kizdır.5. Gune gitmemesinden degil saglikli gelmemesinden kork demisti bana aylar önce taa en basta.bende korktumilki olumsuz gelince burde genc bile olsan 10 embriyidan 3 ü saglikli dedi @denizkaplan ki dogru.benim iste 6 da 1, toplam 8 embriyida 3 embriyo var.2 embriyonun cevabını bekliyorum ya en azindan 5. Gündeler. sayılarım yukarıyı dogruluyor 10 a 3ü. Ne kadar korksanda bak saglıklı 6 dene de 1 geliyor, ammaa geliyor.bir doktor söylemis ya "bu iste bıkmadan deneyen kazanır" diye.ben 9. Denemede bebek sahibi olanları daha iyi anliyorum artik..illa ki cikiyor.tabi Allahın izniyle ol derse oluyor.ay inşallah hayırlısı olsun
Anladım pek bilgim yoktu canım sagolevet kesinlikle...
Bir daha ihtimalini düşünemiyorum bile. Psikolojim bozuluyor yaaa. Düşündükçe gözlerim doluyor. Şubattan bu yana dünya kadar ilaç yedim. Kilo almamak için yemeği bile kestim diyebilirim. Acıyorum bazen kendime. Nelere katlanıyorum diye. İnşallah genetiğe 4 ü de gönderilebilir de normal ihtimali artar. Gerçi olacağı varsa 1 tanesi bile normal gelebiliyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim ...İnşallah sagliklı gelsin senin de.benim ilk gonderilen olumsuz geldi.korktum bayaa.bir de burada bir arkadaş vardı bak o da sağlikli embriyosu geldi o embriyo transfer edildi hamile kaldı 42 yaşındaydı.elifdemirelif rumuzu, poppy73 bilir.kan sonucunu aldıginda 43 e de girmisti. O akilli bir kizdır.5. Gune gitmemesinden degil saglikli gelmemesinden kork demisti bana aylar önce taa en basta.bende korktumilki olumsuz gelince burde genc bile olsan 10 embriyidan 3 ü saglikli dedi @denizkaplan ki dogru.benim iste 6 da 1, toplam 8 embriyida 3 embriyo var.2 embriyonun cevabını bekliyorum ya en azindan 5. Gündeler. sayılarım yukarıyı dogruluyor 10 a 3ü. Ne kadar korksanda bak saglıklı 6 dene de 1 geliyor, ammaa geliyor.bir doktor söylemis ya "bu iste bıkmadan deneyen kazanır" diye.ben 9. Denemede bebek sahibi olanları daha iyi anliyorum artik..illa ki cikiyor.tabi Allahın izniyle ol derse oluyor.
Seninde genetikten saglıksiz gelirse de hic uzülme bir daha ki sefere geliyormuş de bence
evet canım üzme kendini. Bir tanecik akıllı yumurta bile gebelik sağlıyor. Birine tek yumurta transfer edilmiş, o da bölünmüş tek yumurta ikizi olmuş:)) Mucizeler bitmez ki.Bir daha ihtimalini düşünemiyorum bile. Psikolojim bozuluyor yaaa. Düşündükçe gözlerim doluyor. Şubattan bu yana dünya kadar ilaç yedim. Kilo almamak için yemeği bile kestim diyebilirim. Acıyorum bazen kendime. Nelere katlanıyorum diye. İnşallah genetiğe 4 ü de gönderilebilir de normal ihtimali artar. Gerçi olacağı varsa 1 tanesi bile normal gelebiliyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim ...
Mesajı tekrar okumadım yazim yanlıslari bundan kusura bakmayın cok heyecanlandım konuya, çaaat diye gönderdim.İnşallah sagliklı gelsin senin de.benim ilk gonderilen olumsuz geldi.korktum bayaa.bir de burada bir arkadaş vardı bak o da sağlikli embriyosu geldi o embriyo transfer edildi hamile kaldı 42 yaşındaydı.elifdemirelif rumuzu, poppy73 bilir.kan sonucunu aldıginda 43 e de girmisti. O akilli bir kizdır.5. Gune gitmemesinden degil saglikli gelmemesinden kork demisti bana aylar önce taa en basta.bende korktumilki olumsuz gelince burde genc bile olsan 10 embriyidan 3 ü saglikli dedi @denizkaplan ki dogru.benim iste 6 da 1, toplam 8 embriyida 3 embriyo var.2 embriyonun cevabını bekliyorum ya en azindan 5. Gündeler. sayılarım yukarıyı dogruluyor 10 a 3ü. Ne kadar korksanda bak saglıklı 6 dene de 1 geliyor, ammaa geliyor.bir doktor söylemis ya "bu iste bıkmadan deneyen kazanır" diye.ben 9. Denemede bebek sahibi olanları daha iyi anliyorum artik..illa ki cikiyor.tabi Allahın izniyle ol derse oluyor.
Seninde genetikten saglıksiz gelirse de hic uzülme bir daha ki sefere geliyormuş de bence
Bende öyle son 3 olumlu gelebilirdi neyseki bu sağlikli geldi.bunu pek beklemiyordum sağliklı gelsin.yok hükmundeydi ama geldi sasırttı beni annesini :)) o kadar beklemiyordum.iste hesap ortada simdiye kadar 6 embriyon oldu.bunlarla 10 embriyon oldu 2 denesi 5 e gitti...gelecek bunlarda olumlu olacak diye düşünuyoruz, rahat ol ...Bir daha ihtimalini düşünemiyorum bile. Psikolojim bozuluyor yaaa. Düşündükçe gözlerim doluyor. Şubattan bu yana dünya kadar ilaç yedim. Kilo almamak için yemeği bile kestim diyebilirim. Acıyorum bazen kendime. Nelere katlanıyorum diye. İnşallah genetiğe 4 ü de gönderilebilir de normal ihtimali artar. Gerçi olacağı varsa 1 tanesi bile normal gelebiliyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim ...
Allah yardımcımız olsun çok zor bir süreç yaşamayan bilmez inşallah çabalarımız boşa çıkmaz herşey nasup kısmetBir daha ihtimalini düşünemiyorum bile. Psikolojim bozuluyor yaaa. Düşündükçe gözlerim doluyor. Şubattan bu yana dünya kadar ilaç yedim. Kilo almamak için yemeği bile kestim diyebilirim. Acıyorum bazen kendime. Nelere katlanıyorum diye. İnşallah genetiğe 4 ü de gönderilebilir de normal ihtimali artar. Gerçi olacağı varsa 1 tanesi bile normal gelebiliyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim ...
Gönlünü ferah tut. Hislerime ve tahminlerime göre en az 1 tane sağlam gelecek.Bir daha ihtimalini düşünemiyorum bile. Psikolojim bozuluyor yaaa. Düşündükçe gözlerim doluyor. Şubattan bu yana dünya kadar ilaç yedim. Kilo almamak için yemeği bile kestim diyebilirim. Acıyorum bazen kendime. Nelere katlanıyorum diye. İnşallah genetiğe 4 ü de gönderilebilir de normal ihtimali artar. Gerçi olacağı varsa 1 tanesi bile normal gelebiliyor. Allah yardımcımız olsun ne diyelim ...
Hadi hayırlısı. Kaç tane yumurta varmış, birer tane mi?Selam kızlar bugün reglimin ikinci günü doktor kontrolünden çıktım sağ ge solda 1 er tarafta yumurta görünüyor. Bu akşam hormon iğnelerine başuyoruz 5 gün sonra tekrar doktor kontrolü olacak.
Hormon iğneleri yumurta sayısını artırıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?