- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.661
Güüünaydın kızlar. Haydi uyanın yaaa. @hayatguzel2015,poppy73 , Haremiz , Bebegimhadi , Aylin42Konya , sekerpancari ve diğerleriniz... Hepimiz içün güzel bir gün olsun inşallah
GuunaydinnnnnnnBen tatil olmasına rağmen yine erken kalktım. Alışkanlık işte. Günaydııııııın canlar.
Gunaydin herkese.Isallah cnm insallahGüüünaydın kızlar. Haydi uyanın yaaa. @hayatguzel2015,poppy73 , Haremiz , Bebegimhadi , Aylin42Konya , sekerpancari ve diğerleriniz... Hepimiz içün güzel bir gün olsun inşallah
Günaydın kızçeler buralardayıź ki zatenGüüünaydın kızlar. Haydi uyanın yaaa. @hayatguzel2015,poppy73 , Haremiz , Bebegimhadi , Aylin42Konya , sekerpancari ve diğerleriniz... Hepimiz içün güzel bir gün olsun inşallah
GünaydınlarrrGünaydın kızçeler buralardayıź ki zaten
Günaydıııın. Gününüz aydın olsun. Hepinizin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.Güüünaydın kızlar. Haydi uyanın yaaa. @hayatguzel2015,poppy73 , Haremiz , Bebegimhadi , Aylin42Konya , sekerpancari ve diğerleriniz... Hepimiz içün güzel bir gün olsun inşallah
Geçmiş olsun..Günaydın kızçeler ben bugün işe gidemedim. Belim tutuldu acilde iğne oldum . Daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum bazen hiç bir şey olmasa da tutuluyor. Sabah akşam yine olucam. Gorusmek üzere. Bu arada hepimizin bayramı kutlu olsun
Cok gecmis olsun, fitik ameliyat olunsa bile ara ara tekrar ediyor galiba..dikkat edin kendinize..Günaydın kızçeler ben bugün işe gidemedim. Belim tutuldu acilde iğne oldum . Daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum bazen hiç bir şey olmasa da tutuluyor. Sabah akşam yine olucam. Gorusmek üzere. Bu arada hepimizin bayramı kutlu olsun
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun..
Musmutlu Umut dolu Bayramlar Dilerim...yurt disinda olunca boyle gunlerin degeri daha anlasilir oluyor..Günaydıııın. Gününüz aydın olsun. Hepinizin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.
Ben iki kere olmak zorunda kaldım malesef. 3. Ameliyatı olmamak için dikkat ediyorum. Çünkü bu sefer platin takılacak.Cok gecmis olsun, fitik ameliyat olunsa bile ara ara tekrar ediyor galiba..dikkat edin kendinize..
anliyorum...esiminde hem belinde hem ayaginda var platin gecirdigi trafik kazasindan dolayi.Allah acil sifalar versin...Ben iki kere olmak zorunda kaldım malesef. 3. Ameliyatı olmamak için dikkat ediyorum. Çünkü bu sefer platin takılacak.
Gecmiş olsun canım kendine iyi bak.19 mayıs bayramınız kutlu olsunGünaydın kızçeler ben bugün işe gidemedim. Belim tutuldu acilde iğne oldum . Daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum bazen hiç bir şey olmasa da tutuluyor. Sabah akşam yine olucam. Gorusmek üzere. Bu arada hepimizin bayramı kutlu olsun
yaaaaa tuhYa ben sabah fark ettim 3 gün taril olduğunu:)) yoksa mersine kaçardım
Hahahaaa bir tüpçü adayı dahaBen regl oldum. Üzülmedim tabii ki sevindim:). Böylece tedaviye kaldı 26-27 gün.
Ben yarın mesaideyim maalesef. Kdv, stopajjjj geliyor yine.kimse bu 3 gunluk tatili degerlendirip bi yerlee kacmamis galiba
Çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım annem de ameliyat oldu çok şükür iyiGünaydın kızçeler ben bugün işe gidemedim. Belim tutuldu acilde iğne oldum . Daha önce bel fıtığı ameliyatı oldum bazen hiç bir şey olmasa da tutuluyor. Sabah akşam yine olucam. Gorusmek üzere. Bu arada hepimizin bayramı kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?