- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.681
Ayy çok geçmiş olsun fıtığı iyi bilirim. Çok zor vucudun merkezi adeta bel. Ne kalkabilirsin ne oturabilirsin. Dikkat et dinlen bol bol. ZorlanaBen iki kere olmak zorunda kaldım malesef. 3. Ameliyatı olmamak için dikkat ediyorum. Çünkü bu sefer platin takılacak.
Biz geçen hafta gittik. Zaten tasarruf modundayız, malum tedavi masrafları insanın bayağı belini büküyor.kimse bu 3 gunluk tatili degerlendirip bi yerlee kacmamis galiba
Sabah mı fark ettin?Ya ben sabah fark ettim 3 gün taril olduğunu:)) yoksa mersine kaçardım
Arı sütünün yan etkilerinden biri olsa gerekSabah mı fark ettin?Aklın nerede:))
Sabah eşim söyledi. Yani keşke aşlenin yanına gitseydin dedi. O zaman dank etti Aslında mersine gitmeye hala hazır değilim malum nedenlerden dolayıSabah mı fark ettin?Aklın nerede:))
Yaa aslında ben de eskiyim de iste, bu laparoskopi yüzünden geri kaldım. Hatta geçen gün aklıma geldi, belki seninle Bahçeci Umut koridorlarında karşılaşmışızdır. Hani filmlerde olur ya birbirlerinin omuzlarına dokunup es gecerlerHahahaaa bir tüpçü adayı daha
Fulya mı, umut mu?Yaa aslında ben de eskiyim de iste, bu laparoskopi yüzünden geri kaldım. Hatta geçen gün aklıma geldi, belki seninle Bahçeci Umut koridorlarında karşılaşmışızdır. Hani filmlerde olur ya birbirlerinin omuzlarına dokunup es gecerler. Ben ilk olarak tam 11 Subatta oradaydım.
Bıktım o KDV, stopajlardanBen yarın mesaideyim maalesef. Kdv, stopajjjj geliyor yine.
Arı sütünün yan etkilerinden biri olsa gerek
Umut, Cem BeyFulya mı, umut mu?
Hmm anladım şimdi. Bilinçaltın unutturmuşSabah eşim söyledi. Yani keşke aşlenin yanına gitseydin dedi. O zaman dank etti Aslında mersine gitmeye hala hazır değilim malum nedenlerden dolayıo yüzden tatillerle pek ilgilenmiyorum galiba
İnşallah canım inşallah.Hmm anladım şimdi. Bilinçaltın unutturmuş. Hazır olacağın gün gelecek elbet.
Bilmez miyim canim..Allah bu yolda cumlemizin yardimcisi olsun maddi maneviBiz geçen hafta gittik. Zaten tasarruf modundayız, malum tedavi masrafları insanın bayağı belini büküyor.
Yok cnm zaten 2-3 aydir kullanmiyorum.Esimin sonuclarini ogrenince birakmistim zaten.Gecen ayda kist oldugu icin icmedimKisti daha da buyutuyomus.Bu ayda d.kontrol hapi verdi yumurtaliklar duzene girsin diye.Onumuzdeki aya ne olur bilmem.Aylin42Konya bence sen hiçbir şey kullanma artık. Sadece klımen ve arı sütü kullan. Arı sütü yumurtayı kaliteli yapar. Yumurta oluyor evet ama demekki kalitesiz. Hatta bence sın kez kullan klomen. Tüpe kadar rahim dinlensin. Ben öyle yapıcam
Merhaba canım, dün sordum doktoruma hayıt balı ve arı sütü nü yiyebilirsin sorun yok dedi. Hayıt hapını kullanmıyorum.Bir de benim 3. Opuda arı sütu kullaniyorum biraz cok yiyorum dedim.ne yapıyorsan devam et dedi.ama yumurta istenen büyükluge 5 günde gelince son 2 gun kestik yeterince buyumüs zaten diye
Me bileyim döllenmemesinin nedeni eşinin değerleri de olabilir tabi. Benim eşiminki normal çıktı yine de döllenmiyor demekki yumurtamız güçsüz yaştan dolayı. Tüp bu sebeple faydalı çünkü en iyisini seçiyorlar.Yok cnm zaten 2-3 aydir kullanmiyorum.Esimin sonuclarini ogrenince birakmistim zaten.Gecen ayda kist oldugu icin icmedimKisti daha da buyutuyomus.Bu ayda d.kontrol hapi verdi yumurtaliklar duzene girsin diye.Onumuzdeki aya ne olur bilmem.
Yumurtalarin kalitesizligini nerden anliyoruz.Dollenmediginden mi?
Ahh evet ya. Yazmışsın zaten Umut diye. Demek o bir hışımla omuzuma vurarak geçen sendin he?Umut, Cem Bey
Iyi canim sevindim.tedavin devam guzel haberler ver insallahMerhaba canım, dün sordum doktoruma hayıt balı ve arı sütü nü yiyebilirsin sorun yok dedi. Hayıt hapını kullanmıyorum.
kan tahlilinde mesela opu oncesi e2 degerinden(opu oncesi kaliteli yani toplanabilecek yumurta basina e2 degeri 150-250 arasi olmaliymis-dr um soylemisti)dollenme hizi ve yeteneginden ,sonra 3. ya da 5. gune gidebilmesinden, aslinda evet bunun nedeni spermada olabilir...mesela benim amh im dusuk, fsh im yuksek bu bir belirti (buyuk bir belirti),e2 yeterince yukselmiyordu hormonlu igneleri kullanmama gore,hep iste hayal kirikligi, hem tedavi olmayi cok istiyorum hemde tum o yasadiklarimi o kadar igneyi,karnimin kollarimin delik desik olmasini elimde hic kalmasina cok ama cok uzuluyorum..Allah a sigindim,o gorsun o bilsin ....Yok cnm zaten 2-3 aydir kullanmiyorum.Esimin sonuclarini ogrenince birakmistim zaten.Gecen ayda kist oldugu icin icmedimKisti daha da buyutuyomus.Bu ayda d.kontrol hapi verdi yumurtaliklar duzene girsin diye.Onumuzdeki aya ne olur bilmem.
Yumurtalarin kalitesizligini nerden anliyoruz.Dollenmediginden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?