Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aylin42Konya bence sen hiçbir şey kullanma artık. Sadece klımen ve arı sütü kullan. Arı sütü yumurtayı kaliteli yapar. Yumurta oluyor evet ama demekki kalitesiz. Hatta bence sın kez kullan klomen. Tüpe kadar rahim dinlensin. Ben öyle yapıcam

Ben iki kere olmak zorunda kaldım malesef. 3. Ameliyatı olmamak için dikkat ediyorum. Çünkü bu sefer platin takılacak.
Ayy çok geçmiş olsun fıtığı iyi bilirim. Çok zor vucudun merkezi adeta bel. Ne kalkabilirsin ne oturabilirsin. Dikkat et dinlen bol bol. Zorlana

Hahahaaa bir tüpçü adayı daha
Yaa aslında ben de eskiyim de iste, bu laparoskopi yüzünden geri kaldım. Hatta geçen gün aklıma geldi, belki seninle Bahçeci Umut koridorlarında karşılaşmışızdır. Hani filmlerde olur ya birbirlerinin omuzlarına dokunup es gecerler. Ben ilk olarak tam 11 Subatta oradaydım.

Fulya mı, umut mu?

Sabah eşim söyledi. Yani keşke aşlenin yanına gitseydin dedi. O zaman dank etti Aslında mersine gitmeye hala hazır değilim malum nedenlerden dolayı o yüzden tatillerle pek ilgilenmiyorum galiba
Hmm anladım şimdi. Bilinçaltın unutturmuş. Hazır olacağın gün gelecek elbet.

Biz geçen hafta gittik. Zaten tasarruf modundayız, malum tedavi masrafları insanın bayağı belini büküyor.
Bilmez miyim canim..Allah bu yolda cumlemizin yardimcisi olsun maddi manevibu emojide buraya hic olmadi ama hep bi telas var ya bizde sevdim koydum

Yok cnm zaten 2-3 aydir kullanmiyorum.Esimin sonuclarini ogrenince birakmistim zaten.Gecen ayda kist oldugu icin icmedimKisti daha da buyutuyomus.Bu ayda d.kontrol hapi verdi yumurtaliklar duzene girsin diye.Onumuzdeki aya ne olur bilmem.
Yumurtalarin kalitesizligini nerden anliyoruz.Dollenmediginden mi?

Bir de benim 3. Opuda arı sütu kullaniyorum biraz cok yiyorum dedim.ne yapıyorsan devam et dedi.ama yumurta istenen büyükluge 5 günde gelince son 2 gun kestik yeterince buyumüs zaten diye
Merhaba canım, dün sordum doktoruma hayıt balı ve arı sütü nü yiyebilirsin sorun yok dedi. Hayıt hapını kullanmıyorum.

Me bileyim döllenmemesinin nedeni eşinin değerleri de olabilir tabi. Benim eşiminki normal çıktı yine de döllenmiyor demekki yumurtamız güçsüz yaştan dolayı. Tüp bu sebeple faydalı çünkü en iyisini seçiyorlar.

kan tahlilinde mesela opu oncesi e2 degerinden(opu oncesi kaliteli yani toplanabilecek yumurta basina e2 degeri 150-250 arasi olmaliymis-dr um soylemisti)dollenme hizi ve yeteneginden ,sonra 3. ya da 5. gune gidebilmesinden, aslinda evet bunun nedeni spermada olabilir...mesela benim amh im dusuk, fsh im yuksek bu bir belirti (buyuk bir belirti),e2 yeterince yukselmiyordu hormonlu igneleri kullanmama gore,hep iste hayal kirikligi, hem tedavi olmayi cok istiyorum hemde tum o yasadiklarimi o kadar igneyi,karnimin kollarimin delik desik olmasini elimde hic kalmasina cok ama cok uzuluyorum..Allah a sigindim,o gorsun o bilsin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…