Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

İnşallah canım, sen ne durumdasın koşturmacadan kk ya girip bakamıyorum. Henüz kimsede transfer ve bebiş haberi yok galiba. Ben çok çok heyecanlıyım fena stres var umarım herşey yolunda gider.
Rabbim gonlunuzden geceni onunuze koysun insallah..yediginiz ictiginizde sifa olsun..

İnşallah canım allah çok aratmasın. Tez zamanda mucizesinden bize de göstersin inşallah benim de regl tarihim önümüzdeki salı. 4 gün var yani ama karnım belim ağrıyo. Sinirleniyorum artık iyice.

İnşallah canım, sen ne durumdasın koşturmacadan kk ya girip bakamıyorum. Henüz kimsede transfer ve bebiş haberi yok galiba. Ben çok çok heyecanlıyım fena stres var umarım herşey yolunda gider.
Bende era testi icin 25 mayıs kontrolum var transfere 1 ay rahat var canım

İnşallah canım allah çok aratmasın. Tez zamanda mucizesinden bize de göstersin inşallah benim de regl tarihim önümüzdeki salı. 4 gün var yani ama karnım belim ağrıyo. Sinirleniyorum artık iyice.
kural 1:tum gebe kalanlarin soyledigi ilk sey adet ile gebelik belirtileri birbirine cok benzermis o yuzden kirmizi karti gorene kadar umutsuz olmak asla ama asla yok
kural 2: duzenli adet gormek bir nimet gercekten bir mucize,buna erisemeyen ve 20 li yaslarda olan bircok arkadasim dostum tanidigim var...sukurler olsun duzenli regli olabilmeye.cunku hala umut var demek bu
Umut en karanlikta bile var..Allah var umut var
nolur sinirlenmeyin,hersey cok guzel olacak..boyle destekle birbirimize omuz vererek, birimizin modu dustugunde hemen toparlayarak insallah bizde evlatlarimizi kucaklayacagiz buna inaniyorum cani gonulden...

Canim benim yaa.Er yada gec Rabbim verecek insallah,uzulme dicem ama elde degil biliyorum.Cogunuz cok zor,cok stresli gunler yasamisiniz,yasiyorsunuzda.Yasamisiniz diyorum yanlis anlamayin.Cunku ben daha 8 aydir ugrasiyorum,o da ilac tedavisi.Tup hic yaptirmadim.Sizinkinin yaninda hic kalir.Allah emeklerimizin,mucadelemizin karsiligini birgun verecek insallah.
Dun bi dizi izledim hep bebek,dogum yapanlar,ikizler...vardi.Inanin agladim,esime "bende bebek istiyorum,bizim ne zaman olacak" diye.Allaha isyan olmasinda cok moralim bozuluyor.Bide oglum var ustelik,olmayanlar ne yapsin diyorum her zaman.Ama 23 sene gectiginden sanirim sanki hic cocuk dogurmus buyutmus gibi degilim sanki.Herseyi unutmusum,hic birseyin kiymetini bilememisim.Ne hamileligimin,ne de bebegin.Mutfak tezhahlarindan hopladim dussun diye.Simdi bunlari yazarken bile agliyorim.Herhalde umudumu kaybettigim bir ani yasiyorum.

Ne güzel yazdın. İçimden bu emoji geldi:). Ya ben de diyorum ki 30 yıldır regl oluyorum, hem de ortalama 24-25 günde bir. Bir de 6-7 gün sürüyor. Ağrısı da cabası. Hayatımın üçte biri bloody mary şeklinde geçti. Yok mu bunun bir ödülü uleeeeennnn.
Şaka tabi, sukrediyorum, doğru haklısın sukretmemiz lazım.

Sekerpancari,benim de amh dusuk 0.53.Fsh 17 di gecen ay.Ama benim E2 yuksek de,neden senin yukselmiyor?Herkesin vucut yapisi farkli tabii.Sende bitkisel kurler yapsan.Bana artik yediklerinin hicbirini yeme dedi.Asiri derece de buyumus dedi.Sende yesen buyur mu acaba ne bileyim.Ne yapacagimizi sasirdik artik

Son düzenleme:
bugunler zor geciyor benim icin galiba bilmiyorum...ustelik beni esim ''herkes soyunu yurutmek zorunde degil'' inancina sahip biri..yani olsada olur olmasada kafasinda...ha tedavilere geldi, opulara gik demedi ses etmedi ama o kadar iste,Rabbim var bi tek...burada o kadar yalnizim ki...
Allah bagislasin evladinizi. Rabbim 2. yide nasip etsin insallah... o zamanin sartlari kimse kimseyi yargilayamaz ki..kimse kimsenin ne yasadiigini da bilemez...umudunu kaybetme hersey yeni basliyor,pes etmeye vaktimizde gucumuzde yok...biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi

bloody mary derkenbu olay bu kadar tatli tanimlanabilirdi..o halde
odul is loadingcok yakinda pek yakinda....

amh im gecen sene mart ayinda 0.72 idi fsh ta iste 16 larda falandi...simdi Allah bilir kac olmusturrr....ahhh canimm benim...su anda zaten siki bir ot tedavisindeyim,Turkiyeden donmeden bir aktara gitmistim, o da bir macun ve 3 aylik bitki karisimi verdi, eee saf ari sutum var,ustune dhea kullaniyorum birde supradyne iciyorum icinde koenzim var diye...ben bircok seyi yiyip iictim aslinda bu surecte...sogan kuru, inciri zeyrin yaginda bekletme, sonraaa ari sutu bal polen, sonra bal tarcin corek otu, agnucaston.zaten kullandigim o asiri yuksek doz igneleri saymiyorum bile...ben artik ne yapacagimi bilmiyorum,basi kesik tavuk gibiyim. oradan oraya istedur bunuda burada kullanmazsam olmaz....

Yalnız hissetme kendini canım gurbettesin evet ama eşin var biz varız. Sıkıldıkça yaz. Herşeyi denedim diyorsun evet denemişsin daha da me yapılabilir bilmiyorum. Belki bir süre hiçbir şey yapmamak lazım. Vucut bi kendine gelmeli ne bileyim. Mucizeler hep vaz geçilen ara verilen aydan sonra gelmiş. İnşallah bir mucize de bizi bulsun.

kocamannn bir amin insallahhh diyorum bir mucizete oyle ihtiyacimiz var ki...aslinda herseyden vazgecip hicbirsey yapmadigim hatta ovulasyonu bile takip etmedigim zamanlarim oldu..ama inanin hani hep diyorlar ya cocugu dusunmedik oldu... nasil ''DUSUNMEDINIZ'' ben calistigim halde aklimdan cikmiyordu ki halen calisiyorum...ne bileyim Rabbim hayirlisini versin..insallah bu grupta yazmak dinlemek nasip olur gebelik haberlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…