- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.721
Esimde öyle cocuk meraklısı degil olursa olur olmazsa zaten aramiyorbugunler zor geciyor benim icin galiba bilmiyorum...ustelik beni esim ''herkes soyunu yurutmek zorunde degil'' inancina sahip biri..yani olsada olur olmasada kafasinda...ha tedavilere geldi, opulara gik demedi ses etmedi ama o kadar iste,Rabbim var bi tek...burada o kadar yalnizim ki...
Allah bagislasin evladinizi. Rabbim 2. yide nasip etsin insallah... o zamanin sartlari kimse kimseyi yargilayamaz ki..kimse kimsenin ne yasadiigini da bilemez...umudunu kaybetme hersey yeni basliyor,pes etmeye vaktimizde gucumuzde yok...biz elimizden geleni yapalim gerisi takdiri ilahi
AmiiinnnnRabbim gonlunuzden geceni onunuze koysun insallah..yediginiz ictiginizde sifa olsun..
Hahahaaa süpersinAha bak yeri geldi kullanayim, hehe
cokta yerinde olmusEsimde öyle cocuk meraklısı degil olursa olur olmazsa zaten aramiyoraslında böyle adamlar olmasa ne yapardık.senin cocugun olur mu diye bir de o usteleseydi emoji nasıl yakısti mı
Birde beyler Allah nasip ederse zaten olur nasipte yoksa olmaz diyor genelde.bravo ne diyelim bu teslimiyetci halini tebrik ediyorum.haklilar da aslında. Bizim bu cocuk istegimiz buralardaki kızlara ait acaip bir hal almış durumda herkes aynı kafa
cokta yerinde olmuscok sukur oyle ya neler duydum okudum dinledim, esi daha opu masasindayken arabadayken sayip soven bir cok adam kiliginda erkek var cunku annelik dogustan yaa, babalik ise kucagina alinca basliyor galiba, bu kadar teslimiyetcilik nasil aciklanir yoksa bilmiyorum....toplum baskisida degil analik ic gudusu iste, evlatla kurulacak kurulan o bagi istiyorum galiba aman ne biliyim... sagligimiza zarar vermedigi surece bu kafamizi seviyorum yok yok gercekten seviyorum
bloody mary derkenbu olay bu kadar tatli tanimlanabilirdi..o halde
odul is loadingcok yakinda pek yakinda....
Biz de seviyoruz biz deeeee, yok yok gercekten seviyoruuzzcokta yerinde olmuscok sukur oyle ya neler duydum okudum dinledim, esi daha opu masasindayken arabadayken sayip soven bir cok adam kiliginda erkek var cunku annelik dogustan yaa, babalik ise kucagina alinca basliyor galiba, bu kadar teslimiyetcilik nasil aciklanir yoksa bilmiyorum....toplum baskisida degil analik ic gudusu iste, evlatla kurulacak kurulan o bagi istiyorum galiba aman ne biliyim... sagligimiza zarar vermedigi surece bu kafamizi seviyorum yok yok gercekten seviyorum
Ari sütü sırf yumurtaya calısiyor kalitesine yani. Bal polende yiyecegim bakalım kilodan biraz ara verdim onlara.amcaya tesekkür ederiz sagol canım.emojiyi sende kullan canımHanımlar şimdi babamla konuştum. Tabiki bebek olayını sordu.( ben de kullanayım bari) Şimdi arı sütünün toz haline getirilmiş kurutulmuş hali bir nevi konsantresi çıkmış. Daha doğrusu bir senedir varmış. Aynı gramdaki Sıvı arı sütünde bulunan protein ve mineralin 4 katı fazlası varmış. Konsantre olduğu için. Toz olduğu için bala karıştırılıp alınıyormuş.Tabi fiyatı da diğerine göre pahalıymış. Yani babam diyor ki diğerinin 6 ayda göstereceği etkiyi iki ayda gösteriyormuş. Hani acelesi olanlar için iyi diyor. Ben babamdan isteyeceğim bakalım numune.Bu biiiir. İkincisi sadece arı sütünden ziyade mümkünse polen içeren karışım kullanmaya çalışın çünkü polenin ölü hücreleri canlandıran tek besin olduğu kanıtlanmış dedi. Gerçi bana alerji yapıyor ama arada yiyorum.
Hmmm sen dene bir bakalım kobayımız olarakHanımlar şimdi babamla konuştum. Tabiki bebek olayını sordu.( ben de kullanayım bari bu emojiji) Şimdi arı sütünün toz haline getirilmiş kurutulmuş hali bir nevi konsantresi çıkmış. Daha doğrusu bir senedir varmış. Aynı gramdaki Sıvı arı sütünde bulunan protein ve mineralin 4 katı fazlası varmış. Konsantre olduğu için. Toz olduğu için bala karıştırılıp alınıyormuş.Tabi fiyatı da diğerine göre pahalıymış. Yani babam diyor ki diğerinin 6 ayda göstereceği etkiyi iki ayda gösteriyormuş. Hani acelesi olanlar için iyi diyor. Ben babamdan isteyeceğim bakalım numune.Bu biiiir. İkincisi sadece arı sütünden ziyade mümkünse polen içeren karışım kullanmaya çalışın çünkü polenin ölü hücreleri canlandıran tek besin olduğu kanıtlanmış dedi. Gerçi bana alerji yapıyor ama arada yiyorum.
Bence her ikisi de. Her ikisini bir arada almak daha etkili demekki.Hmmm sen dene bir bakalım kobayımız olarak. Yaaa yalnız bu da bir skandal . Polen miymiş hücreleri yenileyen, eee arı sütü ne işe yarıyor o zaman?
Ok o zaman kestane balına karistirayim. Polen tek satılıyor mu, ne kadar karistiracagiz?Bence her ikisi de. Her ikisini bir arada almak daha etkili demekki.
Alıntı: BiR GR. POLENDEKİ 27 MG. B5 VİTAMİNİNİ ALMAK İÇİN 13 KG SIĞIR ETİ, 25 KG KABUKLU BUĞDAY VEYA 95 LİTRE SÜT TÜKETMENİZ GEREKTİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?
Evet tek satılıyor. Bir kilo bala 100 gr kadar yeterli.Ok o zaman kestane balına karistirayim. Polen tek satılıyor mu, ne kadar karistiracagiz?
Harenin annesi benim polene alerjim var sanırım napıcam yaBence her ikisi de. Her ikisini bir arada almak daha etkili demekki.
Alıntı: BiR GR. POLENDEKİ 27 MG. B5 VİTAMİNİNİ ALMAK İÇİN 13 KG SIĞIR ETİ, 25 KG KABUKLU BUĞDAY VEYA 95 LİTRE SÜT TÜKETMENİZ GEREKTİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?
Evet canım sen arı sütüne devam o zaman.Harenin annesi benim polene alerjim var sanırım napıcam yasaf arı sütü kullanıyorum. Polen hiç içmedim ama çiçek olan ortamda burnum acıyo nefesim daralıyo gözlerim vücudum kaşınıyo ama her çiçekte değl mesela nergiste papatyada oluyo ama gülde olmuyo. Eşimde polene alerjin var demek ki içme dedi. Deneyeyim ne olcak dedim. Anafilaksi gelişebilir riske atamayız dedi
Off ya şimdi aklım takılır ona polen içemedim diye öyle oldu derimEvet canım sen arı sütüne devam o zaman.
Bçt??Off ya şimdi aklım takılır ona polen içemedim diye öyle oldu derimneyse bende bçt yapayım diyorum
Bende cok guldümBal çörekotu tarçın demekmiş bende yeni öğrendimbide kv kayınvalide kp kayınpedermiş daha çözemediğim çok kısaltma var onlarıda çözecem
Bide kk var o da kadınlar kulubü bildiklerim bu kadarBende cok guldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?