Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Esimde öyle cocuk meraklısı degil olursa olur olmazsa zaten aramiyor aslında böyle adamlar olmasa ne yapardık.senin cocugun olur mu diye bir de o usteleseydi emoji nasıl yakısti mı
Birde beyler Allah nasip ederse zaten olur nasipte yoksa olmaz diyor genelde.bravo ne diyelim bu teslimiyetci halini tebrik ediyorum.haklilar da aslında . Bizim bu cocuk istegimiz buralardaki kızlara ait acaip bir hal almış durumda herkes aynı kafa

cokta yerinde olmus cok sukur oyle ya neler duydum okudum dinledim, esi daha opu masasindayken arabadayken sayip soven bir cok adam kiliginda erkek var cunkuannelik dogustan yaa, babalik ise kucagina alinca basliyor galiba, bu kadar teslimiyetcilik nasil aciklanir yoksa bilmiyorum....toplum baskisida degil analik ic gudusu iste, evlatla kurulacak kurulan o bagi istiyorum galiba aman ne biliyim...sagligimiza zarar vermedigi surece bu kafamizi seviyorumyok yok gercekten seviyorum

bravo sekerpancari duygularimızı güzel açıkladın.profilindeki bebekler gibi bebekler nasip olsun sana insallah.emojiyi beğenmene sevindim

Biz de seviyoruz biz deeeee, yok yok gercekten seviyoruuzz

Hanımlar şimdi babamla konuştum. Tabiki bebek olayını sordu. ( ben de kullanayım bari bu emojiji) Şimdi arı sütünün toz haline getirilmiş kurutulmuş hali bir nevi konsantresi çıkmış. Daha doğrusu bir senedir varmış. Aynı gramdaki Sıvı arı sütünde bulunan protein ve mineralin 4 katı fazlası varmış. Konsantre olduğu için. Toz olduğu için bala karıştırılıp alınıyormuş.Tabi fiyatı da diğerine göre pahalıymış. Yani babam diyor ki diğerinin 6 ayda göstereceği etkiyi iki ayda gösteriyormuş. Hani acelesi olanlar için iyi diyor. Ben babamdan isteyeceğim bakalım numune.Bu biiiir. İkincisi sadece arı sütünden ziyade mümkünse polen içeren karışım kullanmaya çalışın çünkü polenin ölü hücreleri canlandıran tek besin olduğu kanıtlanmış dedi. Gerçi bana alerji yapıyor ama arada yiyorum.

Son düzenleme:
Ari sütü sırf yumurtaya calısiyor kalitesine yani. Bal polende yiyecegim bakalım kilodan biraz ara verdim onlara.amcaya tesekkür ederiz sagol canım.emojiyi sende kullan canım

Hmmm sen dene bir bakalım kobayımız olarak. Yaaa yalnız bu da bir skandal. Polen miymiş hücreleri yenileyen, eee arı sütü ne işe yarıyor o zaman?

Hmmm sen dene bir bakalım kobayımız olarak. Yaaa yalnız bu da bir skandal. Polen miymiş hücreleri yenileyen, eee arı sütü ne işe yarıyor o zaman?
Bence her ikisi de. Her ikisini bir arada almak daha etkili demekki.
Alıntı: BiR GR. POLENDEKİ 27 MG. B5 VİTAMİNİNİ ALMAK İÇİN 13 KG SIĞIR ETİ, 25 KG KABUKLU BUĞDAY VEYA 95 LİTRE SÜT TÜKETMENİZ GEREKTİĞİNİ BİLİYOR MUYDUNUZ?

Ok o zaman kestane balına karistirayim. Polen tek satılıyor mu, ne kadar karistiracagiz?

Harenin annesi benim polene alerjim var sanırım napıcam ya saf arı sütü kullanıyorum. Polen hiç içmedim ama çiçek olan ortamda burnum acıyo nefesim daralıyo gözlerim vücudum kaşınıyo ama her çiçekte değl mesela nergiste papatyada oluyo ama gülde olmuyo. Eşimde polene alerjin var demek ki içme dedi. Deneyeyim ne olcak dedim. Anafilaksi gelişebilir riske atamayız dedi

Evet canım sen arı sütüne devam o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…