- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.741
Aynen benim eşim de,İçerik Prensesi 2. Seviye
1000 mesaj yazdınız. Biri sizi Durdursun.
yukarıdaki mesaj ve ödül geldi Banaöğleden sonra.sevgilime esime bu kadar mesaj yazmadım daha kesinlikle mesaj yazan birisi olmadım.
Esimde elinden telefon düşmüyor diyor.
İçerik Prensesi 2. Seviye
1000 mesaj yazdınız. Biri sizi Durdursun.
yukarıdaki mesaj ve ödül geldi Banaöğleden sonra.sevgilime esime bu kadar mesaj yazmadım daha kesinlikle mesaj yazan birisi olmadım.
Esimde elinden telefon düşmüyor diyor.
Aynen benim eşim de,dikkat et radyasyondan gideceksin diyor
EvetBen de dün eşimden fırça yedin bir şey anlatıyordu benim de elimde telefon. Şurda bişey anlatıyoruz, bak haberlere çıkarttırma bizi, "kendisini dinlemeyip telefonla oynayan eşine sinirlenen koca önce eşini sonra kediyi doğradı" diye dedi
Aaaaaaaa ne zaman olmusum kızzzz .. sayende gördümmmAnaam ikisi de aktif üye olmuş. Artıkın bizi beğenmezler
Anacım noldunuz siz şimdi? Rütbeniz mi arttı?Aaaaaaaa ne zaman olmusum kızzzz .. sayende gördümmmiki prensesin annesi sende öyle. Haremiz cim sizin biraz daha ders calışmanız lazım bize yetismek için haydi halaya
Anacım noldunuz siz şimdi? Rütbeniz mi arttı?
Şaka yapıyorum canım hayırlı olsunbilmem ki da ekleyelim Haremiz . Bende aktif üye yıllar icerisinde olunmustur sanıyordum cabuk oldu.1000 mesaj yazınca geliyormus demek ki
Regline kac gun kaldi cnm?Insallah hamileyim haberini verirsinGünaydın güzel hanımlar
Amiinnnnn insallahhhh cumlemize tez vakitte sagliklica ve hayirlisiyla...bravo sekerpancari duygularimızı güzel açıkladın.profilindeki bebekler gibi bebekler nasip olsun sana insallah.emojiyi beğenmene sevindim
Biz de seviyoruz biz deeeee, yok yok gercekten seviyoruuzz
konsantre her urun sivi olanindan ozellikle kuru maddesi arttigi icin daha iyidir icerik olarak,bende poleni bala karistirmistim, insana dinclik veriyor resmen,yaslanma karsiti, hatta icinde polen olan kremler super otesi..resmen devrimmm..anti aging etkiliHanımlar şimdi babamla konuştum. Tabiki bebek olayını sordu.( ben de kullanayım bari bu emojiji) Şimdi arı sütünün toz haline getirilmiş kurutulmuş hali bir nevi konsantresi çıkmış. Daha doğrusu bir senedir varmış. Aynı gramdaki Sıvı arı sütünde bulunan protein ve mineralin 4 katı fazlası varmış. Konsantre olduğu için. Toz olduğu için bala karıştırılıp alınıyormuş.Tabi fiyatı da diğerine göre pahalıymış. Yani babam diyor ki diğerinin 6 ayda göstereceği etkiyi iki ayda gösteriyormuş. Hani acelesi olanlar için iyi diyor. Ben babamdan isteyeceğim bakalım numune.Bu biiiir. İkincisi sadece arı sütünden ziyade mümkünse polen içeren karışım kullanmaya çalışın çünkü polenin ölü hücreleri canlandıran tek besin olduğu kanıtlanmış dedi. Gerçi bana alerji yapıyor ama arada yiyorum.
supper fikirrrrOk o zaman kestane balına karistirayim. Polen tek satılıyor mu, ne kadar karistiracagiz?
Canimcim aynen riske atilacak birsey degil.cok istiyorsan kullanmak alerji testi yaptirabilirsin..ama saf ari sutu de cok iyi hatta dedigin bct yede devam yumurtlamaya kadar....Harenin annesi benim polene alerjim var sanırım napıcam yasaf arı sütü kullanıyorum. Polen hiç içmedim ama çiçek olan ortamda burnum acıyo nefesim daralıyo gözlerim vücudum kaşınıyo ama her çiçekte değl mesela nergiste papatyada oluyo ama gülde olmuyo. Eşimde polene alerjin var demek ki içme dedi. Deneyeyim ne olcak dedim. Anafilaksi gelişebilir riske atamayız dedi
Ben de dün eşimden fırça yedin bir şey anlatıyordu benim de elimde telefon. Şurda bişey anlatıyoruz, bak haberlere çıkarttırma bizi, "kendisini dinlemeyip telefonla oynayan eşine sinirlenen koca önce eşini sonra kediyi doğradı" diye dedi
Aaaaaaaa ne zaman olmusum kızzzz .. sayende gördümmmiki prensesin annesi sende öyle. Haremiz cim sizin biraz daha ders calışmanız lazım bize yetismek için haydi halaya
GünaydııınnnHerkese gunaydiinn kisceler
Anaam ikisi de aktif üye olmuş. Artıkın bizi beğenmezler
Günaydın canGünaydın güzel hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?