Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Aynen benim eşim de, dikkat et radyasyondan gideceksin diyor

Evet artık bağımlilık dikkat cekmeye baßladı

Kizcelerrrr Gunaydinnnn coklu alintiya geciyorum,geceden birikenleri boyle yanitlayim madem kk boyle bir kolaylik yapmis kullanayim
bravo sekerpancari duygularimızı güzel açıkladın.profilindeki bebekler gibi bebekler nasip olsun sana insallah.emojiyi beğenmene sevindim
Amiinnnnn insallahhhh cumlemize tez vakitte sagliklica ve hayirlisiyla...

Biz de seviyoruz biz deeeee, yok yok gercekten seviyoruuzz

bilmez miyim bilmez miyim
konsantre her urun sivi olanindan ozellikle kuru maddesi arttigi icin daha iyidir icerik olarak,bende poleni bala karistirmistim, insana dinclik veriyor resmen,yaslanma karsiti, hatta icinde polen olan kremler super otesi..resmen devrimmm..anti aging etkili

Ok o zaman kestane balına karistirayim. Polen tek satılıyor mu, ne kadar karistiracagiz?
supper fikirrrr yarasiinnnn

Canimcim aynen riske atilacak birsey degil.cok istiyorsan kullanmak alerji testi yaptirabilirsin..ama saf ari sutu de cok iyi hatta dedigin bct yede devam yumurtlamaya kadar....

resmenbenimkide oyle bende aksamlari telefon yerine calisiyorum ayagina bilgisayari aliyorum,bisey derse '''eeee calisiyorum diyorum''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…