- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.761
Ban da ödül geldi canıımm . Beğeni prensesi olmuşum hehehee
3 gün canım. Hiç umudum yok ama mucizelere inanıyorum.Regline kac gun kaldi cnm?Insallah hamileyim haberini verirsin
Ban da ödül geldi canıımm . Beğeni prensesi olmuşum hehehee
Günaydın prensesBan da ödül geldi canıımm . Beğeni prensesi olmuşum hehehee
Bi dur canım yaaaa. Ödül öyle kolay alınmıyor. Öncelikle telefonun elinden düşmemesi gerekiyor, sonrasında koca tehditlerine maruz kalman gerekiyor di miGünaydın Tebrikler hanımlar bana bişeycik gelmedi
Günaydın prenses
Aaa çalışıyorum diye kandıranBi dur canım yaaaa. Ödül öyle kolay alınmıyor. Öncelikle telefonun elinden düşmemesi gerekiyor, sonrasında koca tehditlerine maruz kalman gerekiyor di miHaremiz , kocayı netten çalışıyorum diye kandırarak KK ya takılmak gerekiyor di mi poppy73 veeee KK ile yatıp KK ile kalkmak gerekiyor di mi Bebegimhadi
Bi dur canım yaaaa. Ödül öyle kolay alınmıyor. Öncelikle telefonun elinden düşmemesi gerekiyor, sonrasında koca tehditlerine maruz kalman gerekiyor di miHaremiz , kocayı netten çalışıyorum diye kandırarak KK ya takılmak gerekiyor di mi poppy73 veeee KK ile yatıp KK ile kalkmak gerekiyor di mi Bebegimhadi
Kediyi de arada kaynattığınızı anlamadım sanmaBen de dün eşimden fırça yedin bir şey anlatıyordu benim de elimde telefon. Şurda bişey anlatıyoruz, bak haberlere çıkarttırma bizi, "kendisini dinlemeyip telefonla oynayan eşine sinirlenen koca önce eşini sonra kediyi doğradı" diye dedi
Olsun çaktırmaAaa çalışıyorum diye kandıransekerpancari idi
ayy aman off. ne fark eder. haAaa çalışıyorum diye kandıransekerpancari idi
Olsun çaktırma
Eeee olsun o kadar. Tatil planı yapılmalı bir an önceKediyi de arada kaynattığınızı anlamadım sanma
Çamur senin köpeğin olsunayy aman off. ne fark eder. hasekerpancari ha poppy73 . ikisi de bizden . varya çamura yatmak bi hoşuma gidiyo ki sormayın
Evet, tatil kumpasları bunlarEeee olsun o kadar. Tatil planı yapılmalı bir an önce
Çamur senin köpeğin olsun
Aaa çalışıyorum diye kandıransekerpancari idi
Olsun çaktırma
ayy aman off. ne fark eder. hasekerpancari ha poppy73 . ikisi de bizden . varya çamura yatmak bi hoşuma gidiyo ki sormayın
Güzel dileklerin için teşekkürler canım amin cümlemize rabbim hayırlısını nasip etsin.Rabbim gonlunuzden geceni onunuze koysun insallah..yediginiz ictiginizde sifa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?