- 1 Şubat 2016
- 963
- 1.493
- 43
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.781
Sen neredesin yurtdışında , ben almanyadayım.aynenn oglan bizim kiz bizim bende calisiyorum kiiii
bizde belki temmuzda cikicaz tatile,yani Turkiyeye gelicez cok degil ama 12 gun falan,olsun iple cekiyorum 4 gozle bekliyorum
Sonuç güzel olsunda biraz geç olsun .Bende era testi icin 25 mayıs kontrolum var transfere 1 ay rahat var canım
Kestane balını dikkatli tüketin , günlük dozu sakın aşmayın kalp ritmini çok yükseltiyor aman dikkat edin lütfen.Ok o zaman kestane balına karistirayim. Polen tek satılıyor mu, ne kadar karistiracagiz?
AzerbaycanSen neredesin yurtdışında , ben almanyadayım.
yaaa cok sifali ama benim dayimlar tabii rizeli ekmege surup surup yerler...bende simdi yarim kavanoz kadar var,macunumda bitti.polende var cok az...poleni sade tuketemiyorum ...ona karisitirip bitiricem ac karnina 1 kasik yiyerekKestane balını dikkatli tüketin , günlük dozu sakın aşmayın kalp ritmini çok yükseltiyor aman dikkat edin lütfen.
bende yapmiyor ancak benim vesilemle bir arkadasim almisti ari sutu bal ve polen karisimi,yemeye basladiktan 1 gun sonra cok degil kasinti ve kizamik gibi dokuntuler oldu...hastanede alerji testi yapildi...ari sutu bal degil ama polen e alerjik mis. birde zaten polen emziren annelere ve hamilelere onerilmiyor.Haremiz 'ciğim ve kızlar, birşey soracağım. Polenin sizde alerji yaptığını nasıl anladınız?
Canım böyle minik isilik gibi sivilcemsi şeyler çıktı alnımda saç dibime yakın. Bide ergen gibi sivilce bir kaç tane. Yoksa çok rahatsız edici bir şey yok.kalıntı kızarıklık falan yok bende.Haremiz 'ciğim ve kızlar, birşey soracağım. Polenin sizde alerji yaptığını nasıl anladınız?
Tesekkur ederim, bakalim ne diyecek esime gore ne isterlerse yapalim daha net olur ama ben kararsizim dunya para yasim 41 bu gu. Kontrole gittim sagda 5 yumurta solda 1 yumurta var dediler 12,5 mm henuz ufaklar 5 gun igne kullandim sali gunu yine kontrolum var bakalim yumurta artacakmi oradaki hemsire sayiya bakma dedi mesela bu gun yanimdaki bayanin opusu yapildi 21 adet masallah dedim bir an uzuldum beni. Daha az olmasina onemli olan kalitesi dedi rahatlatti biraz olsun... cem bey ile ilk gorusmemizde genetige yollariz dedi bakalim kismet neler olacakertnur genetigi bahceci herkese degil bir kac kez negatif sonuc almış ve yaşı 40 civarı olana istiyor.40 yaşinda olup kadin ve erkege kandan genetik test istedi erbil bey, embriyoya istemedi mesela.bana ise embriyo genetige gitti.kisi ve durumuna göre hatta dr.lara göre degişiyor.
Benim de çok garibime gidiyor 24 yumurta ne demek ya. Basmışlar hormonu basmışlar hormonu. Bir kadın her ay bir bilemedin iki yumurta üretir. 24 yumurta yaptırıyorlar da acaba kaçı dolu. Önemli olan bu. Ben çok kızıyorum böyle 20-25 yumurta dedikleri zaman. Rahmi yorup hormonları alt üst etmekten başka bir işe yaramıyor da. Sonra sen toparlanacam diye uğraş bir kaç ay.hormonlar düzene girecek diye bekle.bir tane olsun akıllı olsun diyor benim doktorum. İnşallah tedavin başarılı tamamlanır. İnşallah allah muradını verir.Tesekkur ederim, bakalim ne diyecek esime gore ne isterlerse yapalim daha net olur ama ben kararsizim dunya para yasim 41 bu gu. Kontrole gittim sagda 5 yumurta solda 1 yumurta var dediler 12,5 mm henuz ufaklar 5 gun igne kullandim sali gunu yine kontrolum var bakalim yumurta artacakmi oradaki hemsire sayiya bakma dedi mesela bu gun yanimdaki bayanin opusu yapildi 21 adet masallah dedim bir an uzuldum beni. Daha az olmasina onemli olan kalitesi dedi rahatlatti biraz olsun... cem bey ile ilk gorusmemizde genetige yollariz dedi bakalim kismet neler olacak
Sana da hayırlı olsun canım opu sürecin. Sanırım şu anda grupta 3 kişi yumurta toplatma surecinde. Allah bol bol yumurta kalitesi versin. Hani Allah zihin açıklığı versin gibi birşeyTesekkur ederim, bakalim ne diyecek esime gore ne isterlerse yapalim daha net olur ama ben kararsizim dunya para yasim 41 bu gu. Kontrole gittim sagda 5 yumurta solda 1 yumurta var dediler 12,5 mm henuz ufaklar 5 gun igne kullandim sali gunu yine kontrolum var bakalim yumurta artacakmi oradaki hemsire sayiya bakma dedi mesela bu gun yanimdaki bayanin opusu yapildi 21 adet masallah dedim bir an uzuldum beni. Daha az olmasina onemli olan kalitesi dedi rahatlatti biraz olsun... cem bey ile ilk gorusmemizde genetige yollariz dedi bakalim kismet neler olacak
Katılıyorum sana. O kadar yumurta gereksiz. Sonraki ayların rezervinden yiyorlar. Çoğu da kalitesiz çıkıyor zaten.Benim de çok garibime gidiyor 24 yumurta ne demek ya. Basmışlar hormonu basmışlar hormonu. Bir kadın her ay bir bilemedin iki yumurta üretir. 24 yumurta yaptırıyorlar da acaba kaçı dolu. Önemli olan bu. Ben çok kızıyorum böyle 20-25 yumurta dedikleri zaman. Rahmi yorup hormonları alt üst etmekten başka bir işe yaramıyor da. Sonra sen toparlanacam diye uğraş bir kaç ay.hormonlar düzene girecek diye bekle.bir tane olsun akıllı olsun diyor benim doktorum. İnşallah tedavin başarılı tamamlanır. İnşallah allah muradını verir.
Hmm o zaman siz de sizin bebiş olduktan sonra onların üst katına taşınırsınızGünaydın canım. Ben sabah erkenden üst komşuya çıkışmaya çıktım. Dün akşam küçük kızı hiç durmaddan koştu. 3 tane den sonra on yıl aradan sonra bu ufaklık olmuş. Aman dedim daha yaşın genç menepoza kadar bi 4 daha doğurursun sen.bide saat 11 de yatıyormuş sıpa. ulan ben o saatte yatarım 3 yaşındaki çocuk benim bildiğim 9 da yatmalı ben annemden kız kardeşlerimden böyle gördüm.terbiyesizler. Zaten önceki evimizden gürültü yüzünden çıkmıştık. Buda tepemizde. İlla bi küçük çocuğu olan aileye çatıyoruz ya...O yüzden asabım bozuk modum düşüktü sabah. Yeni yeni kendime geliyorum.
Evet ya dün akşam ayaklarıma çorap giydim vallahi.Hmm o zaman siz de sizin bebiş olduktan sonra onların üst katına taşınırsınız. Mod düşük bugün genel olarak, havadan sanırım. Kış geri geldi
kedi candir, bende de var 1 adetBen de temizlik yaptım malum evde kedi olunca haftada iki defa tüm evi süpürüyorum. Gerçi kedi eşimin çalışma odasından pek çıkmıyor çünkü yasakladım, tüm gün orda beraber takılıyorlar ama yinede ortalarda her salınışında bir sürü tüy düküyor. Ben de iğreniyorum kıldan tüyden.
Burada bulutlar muazzam. ( kendimi mektup yazıyormuşum gibi hissettim)Hava çok tatlı Ama üşeniyorum çıkıp ta yürümeye. Birazdan pasta börek işlerine girişeceğim akşama komşularımı çağıracağım. Ay napim haftada bir gün bari ev hanımı moduna gireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?