Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Haha, çok güldüm yaa mektup yazıyor gibi hissettim cümlesine

Biz de köpek sahiplenecegiz inşallah

benim hoca buna da inanmıyor, zaten az yumurtan var, iğne versen de vermesen de belirli sayıda alacaksın, iğnelerin bir zararı yok dolayısıyla az ilaç vererek neden şansımızı yok edelim diyor.... allahım herkes başka birşey diyor :)

Belki senin kullandığın ilaçların zararı yoktur ya da o da haklıdır:).

sağol canım benim, biz kısa bir tatil yaptık döndük, kayınvalide görümce ziyareti, bol yemek yiyip yattım :) ne yazık ki tüpçü oldum ben, yarın başlarız herhalde... sabahtan doktora gidiyorum.... kızlar ben hayıt suyu kullanıyordum bir aydan beri, bir güzel geldi adetim, sular seller gibi :) Allahım neye sevineceğimi şaşırdım :) neyse Bebegimhadi nin yazdıklarını okuyunca bırakıyorum, tedavide ters tepebilir yazmış... iki prensesin annesi merak etme lütfen, elde olanla yaşamayı öğrenmedik mi? o ikisi de inşallah sağlam gelecek arkadaşım...içini ferah tut canım

Inşallah canım inşallah. Bu arada biz tüpçülere katılmana sevindim. Hayırlı olur inşallah

hadiii yapma beee, belki hamilelik belirtisidir, inşallaahhh tüpçü değilsindir :)
İnşallah canım ama hiç umudum kalmadı bu ağrılardan sonra. Bu ay her aydan daha çok kuralına göre çalışmıştık testlerle tam gününü saptadım gün aşırı çalıştık falan ama demekki kural mural yok bu işte. Yumurtam hala zayıf demekki rahim filmini çektireli 7 ay oldu. Acaba tekrarlamama gerek var mı?

Merhaba kizlar sanirim selam vermek icin biraz geciktim aksam olmus gun bitmis bile:) 3 gun tatil evde de olsak ne iyi geldi insan miskinlige alisiyor... cumartesi gunu muayenem olmustu yumurtalar catlamasin diye 3 adet farkli bir igne verdi o gunden beri cok afedersiniz (akintim cogaldi sanki) simdi tecrubeli bayanlar daha iyi bilir yumurtalar zamanindan once catlar mi cok moralim bozuldu dr her sey icin rahatsiz etmek istemiyorum ama. Bir yerde okumustum catlamaya yakin akinti cogalirmis ozellikle benim asamada olan bayanlar sizler ne durumdasiniz bu gun tedavimin 7. Gunu ilk tedavim oldugu icin cok heyecanliyim ne olur kusura bakmayin arada cok soru soruyorum hakkinizi helal edin:))). Bu arada bu gun kendime gunluk aldim bu tedavi ile ilgili her gununu tek tek yazacagim ileride melegim gorsun ona ulasmak icin neler yasadigimi:))))) saka bir tarafa degisik bir seruven ve ben yazmayi cok seviyorum bana iyi gelen yazmak ve toprakla ugrasmak sizler rahatlamak icin neler yapiyorsunuz? Bir arkadasim yogayi onerdi onada baslamayi dusunuyorum beklerken minigimi

Hmmm doktora sormak lazım ya da tüpçü olmaya karar verirsen son olarak:), Aret hocaya sorarsın.

Meditasyon yapıyorum sürekli genel herşey için. Meditasyon herşeyin ilacı, özbenliğine ulaşmanın yegane yolu. Cevaplarını bulmanın yolu.
Orangutan diyesim geliyor, catlatmama iğnesinin adı, onu verirler genelde çatlamaya yakın. Ama senin daha 7 günse catlamaz sanmam.

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazmadım. O arada 4. Tüp bebek denememi yaptım. 5. Gün embriyosu, rahim çentikleme, tese ve aha yapıldı güya 5aa idi embriyolar. 12 gün beta hcg 5,6 çıktı 14. Gün 16,75
yarın tekrar test yaptır diyorlar, ama hiç umudum yokForumlara baktım bu kadar küçük değerler ile devam eden gebelik görmedim. Aranızda bu değerler ile gebe olan var mı? Umarım ben yokken iyi haber verenler olmuştur.

Cem Bey Orgalutran vermiştir kesin. Merak etme. O iğne sayesinde vaktinden önce çatlamaz. Önce Allah'a, sonra Cem Bey'e güven canım. 3 opu oldum onunla. Yaklaşık 25-26 mayıs regl günüm. Kontrolde yumurta durumuna göre 4. opu için tekrar başlayacam kısmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…