- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.801
Kayınvalide görümceler bizde kahvaltıdalar. Ama aklım sizde kiiGünaydıııııınnnn kızlaaaaarrr. Sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
Hadi çabuk uğurla onları da gel katıl bizeKayınvalide görümceler bizde kahvaltıdalar. Ama aklım sizde kii
Haha, çok güldüm yaa mektup yazıyor gibi hissettim cümlesineBen de temizlik yaptım malum evde kedi olunca haftada iki defa tüm evi süpürüyorum. Gerçi kedi eşimin çalışma odasından pek çıkmıyor çünkü yasakladım, tüm gün orda beraber takılıyorlar ama yinede ortalarda her salınışında bir sürü tüy düküyor. Ben de iğreniyorum kıldan tüyden.
Burada bulutlar muazzam. ( kendimi mektup yazıyormuşum gibi hissettim)Hava çok tatlı Ama üşeniyorum çıkıp ta yürümeye. Birazdan pasta börek işlerine girişeceğim akşama komşularımı çağıracağım. Ay napim haftada bir gün bari ev hanımı moduna gireyim.
Biz de köpek sahiplenecegiz inşallahkedi candir, bende de var 1 adetama evet hem kendi bakimi hem ev bakimi zor oluyor, ama sevince gozume gorunmuyor pek, ahhhh hamurisleriiii....Turkiyedeyken hergun tum apartmani beslerdim nerdeyse (ne de olsa bogazina duskun bir boga burcuyum),burada tadini unuttum neredeyse,hem yapamiyorum (malzeme bulamiyorum,firinda bir garip zaten),icimdende gelmiyor,oysa ne severdim...size iyi eglenceler valla....
Kv ve grmc yaniKayınvalide görümceler bizde kahvaltıdalar. Ama aklım sizde kii
benim hoca buna da inanmıyor, zaten az yumurtan var, iğne versen de vermesen de belirli sayıda alacaksın, iğnelerin bir zararı yok dolayısıyla az ilaç vererek neden şansımızı yok edelim diyor.... allahım herkes başka birşey diyor :)Belki de igneleri azaltmak gerekiyor, Yeni yaklaşımlarda özellikle 40 yaş üstüne daha az hormon iğnesi kullanmak gerektiği söyleniyor. Çünkü igneler zaten kalitesi yaşla azalmış yumurtalar üzerinde ters etki yaratabiliyormus
Belki senin kullandığın ilaçların zararı yoktur ya da o da haklıdır:).benim hoca buna da inanmıyor, zaten az yumurtan var, iğne versen de vermesen de belirli sayıda alacaksın, iğnelerin bir zararı yok dolayısıyla az ilaç vererek neden şansımızı yok edelim diyor.... allahım herkes başka birşey diyor :)
sağol canım benim, biz kısa bir tatil yaptık döndük, kayınvalide görümce ziyareti, bol yemek yiyip yattım :) ne yazık ki tüpçü oldum ben, yarın başlarız herhalde... sabahtan doktora gidiyorum.... kızlar ben hayıt suyu kullanıyordum bir aydan beri, bir güzel geldi adetim, sular seller gibi :) Allahım neye sevineceğimi şaşırdım :) neyseGüüünaydın kızlar. Haydi uyanın yaaa.hayatguzel2015 , poppy73 , Haremiz , Bebegimhadi , @Aylin42Konya, @sekerpancari ve diğerleriniz... Hepimiz içün güzel bir gün olsun inşallah
Inşallah canım inşallah. Bu arada biz tüpçülere katılmana sevindim. Hayırlı olur inşallahsağol canım benim, biz kısa bir tatil yaptık döndük, kayınvalide görümce ziyareti, bol yemek yiyip yattım :) ne yazık ki tüpçü oldum ben, yarın başlarız herhalde... sabahtan doktora gidiyorum.... kızlar ben hayıt suyu kullanıyordum bir aydan beri, bir güzel geldi adetim, sular seller gibi :) Allahım neye sevineceğimi şaşırdım :) neyseBebegimhadi nin yazdıklarını okuyunca bırakıyorum, tedavide ters tepebilir yazmış... iki prensesin annesi merak etme lütfen, elde olanla yaşamayı öğrenmedik mi? o ikisi de inşallah sağlam gelecek arkadaşım...içini ferah tut canım
Ben de tüpçğlere katılacağım sanırım. Sancılarım artmaya başladıInşallah canım inşallah. Bu arada biz tüpçülere katılmana sevindim. Hayırlı olur inşallah
hadiii yapma beee, belki hamilelik belirtisidir, inşallaahhh tüpçü değilsindir :)Ben de tüpçğlere katılacağım sanırım. Sancılarım artmaya başladı
İnşallah canım ama hiç umudum kalmadı bu ağrılardan sonra. Bu ay her aydan daha çok kuralına göre çalışmıştık testlerle tam gününü saptadım gün aşırı çalıştık falan ama demekki kural mural yok bu işte. Yumurtam hala zayıf demekkihadiii yapma beee, belki hamilelik belirtisidir, inşallaahhh tüpçü değilsindir :)
Üzülmek mi lazım, sevinmek mi?Ben de tüpçğlere katılacağım sanırım. Sancılarım artmaya başladı
Ben de tüpçğlere katılacağım sanırım. Sancılarım artmaya başladı
Hmmm doktora sormak lazım ya da tüpçü olmaya karar verirsen son olarak:), Aret hocaya sorarsın.İnşallah canım ama hiç umudum kalmadı bu ağrılardan sonra. Bu ay her aydan daha çok kuralına göre çalışmıştık testlerle tam gününü saptadım gün aşırı çalıştık falan ama demekki kural mural yok bu işte. Yumurtam hala zayıf demekkirahim filmini çektireli 7 ay oldu. Acaba tekrarlamama gerek var mı?
Meditasyon yapıyorum sürekli genel herşey için. Meditasyon herşeyin ilacı, özbenliğine ulaşmanın yegane yolu. Cevaplarını bulmanın yolu.Merhaba kizlar sanirim selam vermek icin biraz geciktim aksam olmus gun bitmis bile:) 3 gun tatil evde de olsak ne iyi geldi insan miskinlige alisiyor... cumartesi gunu muayenem olmustu yumurtalar catlamasin diye 3 adet farkli bir igne verdi o gunden beri cok afedersiniz (akintim cogaldi sanki) simdi tecrubeli bayanlar daha iyi bilir yumurtalar zamanindan once catlar mi cok moralim bozuldudr her sey icin rahatsiz etmek istemiyorum ama. Bir yerde okumustum catlamaya yakin akinti cogalirmis ozellikle benim asamada olan bayanlar sizler ne durumdasiniz bu gun tedavimin 7. Gunu ilk tedavim oldugu icin cok heyecanliyim ne olur kusura bakmayin arada cok soru soruyorum hakkinizi helal edin:))). Bu arada bu gun kendime gunluk aldim bu tedavi ile ilgili her gununu tek tek yazacagim ileride melegim gorsun ona ulasmak icin neler yasadigimi:))))) saka bir tarafa degisik bir seruven ve ben yazmayi cok seviyorum bana iyi gelen yazmak ve toprakla ugrasmak sizler rahatlamak icin neler yapiyorsunuz? Bir arkadasim yogayi onerdi onada baslamayi dusunuyorum beklerken minigimi
Cem Bey Orgalutran vermiştir kesin. Merak etme. O iğne sayesinde vaktinden önce çatlamaz. Önce Allah'a, sonra Cem Bey'e güven canım. 3 opu oldum onunla. Yaklaşık 25-26 mayıs regl günüm. Kontrolde yumurta durumuna göre 4. opu için tekrar başlayacam kısmetse.Merhaba kizlar sanirim selam vermek icin biraz geciktim aksam olmus gun bitmis bile:) 3 gun tatil evde de olsak ne iyi geldi insan miskinlige alisiyor... cumartesi gunu muayenem olmustu yumurtalar catlamasin diye 3 adet farkli bir igne verdi o gunden beri cok afedersiniz (akintim cogaldi sanki) simdi tecrubeli bayanlar daha iyi bilir yumurtalar zamanindan once catlar mi cok moralim bozuldudr her sey icin rahatsiz etmek istemiyorum ama. Bir yerde okumustum catlamaya yakin akinti cogalirmis ozellikle benim asamada olan bayanlar sizler ne durumdasiniz bu gun tedavimin 7. Gunu ilk tedavim oldugu icin cok heyecanliyim ne olur kusura bakmayin arada cok soru soruyorum hakkinizi helal edin:))). Bu arada bu gun kendime gunluk aldim bu tedavi ile ilgili her gununu tek tek yazacagim ileride melegim gorsun ona ulasmak icin neler yasadigimi:))))) saka bir tarafa degisik bir seruven ve ben yazmayi cok seviyorum bana iyi gelen yazmak ve toprakla ugrasmak sizler rahatlamak icin neler yapiyorsunuz? Bir arkadasim yogayi onerdi onada baslamayi dusunuyorum beklerken minigimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?