- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.821
Orangutan??? HahahaaaMeditasyon yapıyorum sürekli genel herşey için. Meditasyon herşeyin ilacı, özbenliğine ulaşmanın yegane yolu. Cevaplarını bulmanın yolu.
Orangutan diyesim geliyor, catlatmama iğnesinin adı, onu verirler genelde çatlamaya yakın. Ama senin daha 7 günse catlamaz sanmam.
Aaa başlıyor musun opu'ya? Hadi hayırlısı, bol bol yumurtaların olur inşallah, yumurta yağmuruna tutulursun inşallahCem Bey Orgalutran vermiştir kesin. Merak etme. O iğne sayesinde vaktinden önce çatlamaz. Önce Allah'a, sonra Cem Bey'e güven canım. 3 opu oldum onunla. Yaklaşık 25-26 mayıs regl günüm. Kontrolde yumurta durumuna göre 4. opu için tekrar başlayacam kısmetse.
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yazmadım. O arada 4. Tüp bebek denememi yaptım. 5. Gün embriyosu, rahim çentikleme, tese ve aha yapıldı güya 5aa idi embriyolar. 12 gün beta hcg 5,6 çıktı 14. Gün 16,75
yarın tekrar test yaptır diyorlar, ama hiç umudum yokForumlara baktım bu kadar küçük değerler ile devam eden gebelik görmedim. Aranızda bu değerler ile gebe olan var mı? Umarım ben yokken iyi haber verenler olmuştur.
Evet canım geçen ayki hesabın tam tutmuştu sanırım çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorum demiştin ben de ona göre hesap yapmıştım be 29. Gün regl olmuştum. Ama bu ay o hesaba göre cuma günü regl olmam gerekiyordu. Ancak hemüz 28 gün olmadı. Salı günü 28. Gün olacak. 7 mayıs ta çatlatma iğnesini olmuştum.Haremiz her ay katılıyor tüpçülere . Bir hesap yapmıştık hani 2 hafta kadar önce, ovulasyon hesabına göre şu gün regl olabilirsin demiştim, ne demiştim, hatırlıyor musun?
Inşallah canım. Bakalım Cem Bey bu ayı pas mı geçer yoksa tedavi olur muyum bilmiyorum. Yumurta durumuna göre karar verecektir. Şu an genetiktekiler normal de gelse, anormal de gelse bir opu daha istiyorum. Anormal gelirse zaten bir opuya daha gerek olacak. Normal gelse transferde olası bir soruna karşı yedekte normal bulunması adına yine opu ve yine genetik gerekecek. O yüzden bir opu daha istiyorum canımAaa başlıyor musun opu'ya? Hadi hayırlısı, bol bol yumurtaların olur inşallah, yumurta yağmuruna tutulursun inşallah
Can'ım sağol bana moral verdin. Hepimiz için iyi haber olur inşallah. İçim ferahladı vallahiLobelya75 size yemin dahi edebilirim çok çok benzer değerlerde 1 arkadaşımın aşılamaydı şimdi oğlu kocaman oldu diğer kişi de akrabamız 17 yıl sonra tüp bebekle bhcg 7 sonrsası 11 civarı derken 4aylık kızına hamile inşallah darsı size olur..
Evet en mantıklısı yedekte kalsın. Bakarsın ikinci beneği istetsin denizciğe kardeş. O zaman da kullanabilirsinInşallah canım. Bakalım Cem Bey bu ayı pas mı geçer yoksa tedavi olur muyum bilmiyorum. Yumurta durumuna göre karar verecektir. Şu an genetiktekiler normal de gelse, anormal de gelse bir opu daha istiyorum. Anormal gelirse zaten bir opuya daha gerek olacak. Normal gelse transferde olası bir soruna karşı yedekte normal bulunması adına yine opu ve yine genetik gerekecek. O yüzden bir opu daha istiyorum canım
Bence de değerlere göre hamilesin. 14. Gün diyorsun be 5. Gün embriyorsu. Yani 19 günlük embriyo değil mi?Can'ım sağol bana moral verdin. Hepimiz için iyi haber olur inşallah. İçim ferahladı vallahi
Ben de bilemiyorum canım ya. Olmadı ağustostan önce tüpe başlamak istiyorum.Ne olacaksa olsun artık.Üzülmek mi lazım, sevinmek mi?
Baktım ben de ne hesap yapmışız diye. Bugün olman gerekiyormuş, 3 gün erken olursun demişim. Bakalım nolacak?Evet canım geçen ayki hesabın tam tutmuştu sanırım çatladıktan 14 gün sonra adet oluyorum demiştin ben de ona göre hesap yapmıştım be 29. Gün regl olmuştum. Ama bu ay o hesaba göre cuma günü regl olmam gerekiyordu. Ancak hemüz 28 gün olmadı. Salı günü 28. Gün olacak. 7 mayıs ta çatlatma iğnesini olmuştum.
Offf hep stres hep stresBaktım ben de ne hesap yapmışız diye. Bugün olman gerekiyormuş, 3 gün erken olursun demişim. Bakalım nolacak?
Evet ama normalde insanların değerleri 100 ün üstü bugünlerde, anlamadım kiBence de değerlere göre hamilesin. 14. Gün diyorsun be 5. Gün embriyorsu. Yani 19 günlük embriyo değil mi?
Stresli günlere alışıcaz güzellik. Taa ki bebişlerimize kavuşana kadar. Kavuşunca da bu yazışmalara bakıp bakıp güleriz artık. Ulan neler yaşamışız diye...Offf hep stres hep stres
ah canım ya. İnsan regl olunca bi panikliyor bi korkuyor bi morali alt üst oluyor. Acaba hiç hamile kalamayacak mıyım? acaba geç mi kalacağım? acaba hemen başlamalı mıyım tüpe? vs, vs... Zaten regl azlığı sanırım durumumuzun ilk belirtisi. ben de ilk o zaman gitmiştim doktora da menepozun kapısına doğru gidiyorsun bir an önce evlenmelisin demişti de çok ağlamıştım. bekardım o zaman. Çok şükür evlendim ama 9 aydır da bir şey yok. Son çarem tüp bebek. olsun da sağlıkla nasıl olursa olsun, bizim olsun.İnşallah tutmuştur bu ay.ne diyelimGunaydin kizlar...
keske bende tupcu olsam yaaabenim kendimden yana dogaldan gercekten umudum yok...iste karnim bile agriyor,agriyor derken sizliyor artik eski agrilarimi bile ozluyorum,cunku reglim ciddi anlamda azaldi.galiba Haremiz seninle ayni regli gunumuz, Nasrettin hoca hesabi hesabi ya tutarsa diye dusunmekten yoruldum, o yuzden bugun kendime
Gunaydin, erkeklerin kullandigi ilaclarin onlara daha hizli etki ettigini ve artis yaptigini goruyorum, insallah yaramistir ilac, esinize E vitamini ve selenyum iceren ACE var ya ondan da kullanin, o da cok faydali.isterseniz hsg yi hemen cektirin onun tuple cokta ilgisi yok cunku.hem hsg sonrasi dogal gebeliklerde oluyor,o nedenle 1 ay daha dogal deneyip eger ki olmazsa dediginiz gibi tupe baslarsiniz..Rabbim gerek biraktirmasin insallah..Gunaydinlar hepinize.Regl gununu bekleyenler insallah olmazsiniz.Opu olacak uc arkadasim kaliteli bol yumileri toplanir insallah.
Bende dun tup bebek merkezinin embriyolagiyla gorustum.Gecen ay yaptirdigim spermiyogrami gosterdim.+4 ve +3 yazanlari bilmiyordum.4 olan en onemli olanmis.En hizli sperm ve yumurtaya ulasabilen sperm demekmis.Bizim ki %0 cikmis.Bir aydir ilac kullaniyor yarin tahlil tekrari var.Ben de hsg cektiricem.Agustos da tup tedavisine baslicam artik.Hsg yi tupe daha yakin bir zamanda mi yoksa simdi mi cektirirsem daha iyi olur kizlar.Bi akil verin bana.Yarin dr a da sorucam zaten
hsg filmi 6 ay geçerliymiş. bence çektir hemen. bizim de son gittiğimiz ürolog çok güzel anlatmıştı bu değerleri sağolsun.Oradaki t3 ve T4 ün toplamı toplam ileri hızlıyı falan gösteriyormuş. Bizimki iyi çıkmıştı şükür. Bi tekrar çektirin bakalım inşallah düzelmiştir.Gunaydinlar hepinize.Regl gununu bekleyenler insallah olmazsiniz.Opu olacak uc arkadasim kaliteli bol yumileri toplanir insallah.
Bende dun tup bebek merkezinin embriyolagiyla gorustum.Gecen ay yaptirdigim spermiyogrami gosterdim.+4 ve +3 yazanlari bilmiyordum.4 olan en onemli olanmis.En hizli sperm ve yumurtaya ulasabilen sperm demekmis.Bizim ki %0 cikmis.Bir aydir ilac kullaniyor yarin tahlil tekrari var.Ben de hsg cektiricem.Agustos da tup tedavisine baslicam artik.Hsg yi tupe daha yakin bir zamanda mi yoksa simdi mi cektirirsem daha iyi olur kizlar.Bi akil verin bana.Yarin dr a da sorucam zaten
regli olunca uzulmuyorumda cok, miktari gorunce acayip canim sikiliyor, dr un dedikleri cin cin kulaklarimda yankilaniyor,iste dedigin gibi hepsi baglantili birbiriyle,Rabbim hayirlisi neyse onu versin, artik dusunmek bile istemiyorum, bugun otu copu de icmedim zaten...ah canım ya. İnsan regl olunca bi panikliyor bi korkuyor bi morali alt üst oluyor. Acaba hiç hamile kalamayacak mıyım? acaba geç mi kalacağım? acaba hemen başlamalı mıyım tüpe? vs, vs... Zaten regl azlığı sanırım durumumuzun ilk belirtisi. ben de ilk o zaman gitmiştim doktora da menepozun kapısına doğru gidiyorsun bir an önce evlenmelisin demişti de çok ağlamıştım. bekardım o zaman. Çok şükür evlendim ama 9 aydır da bir şey yok. Son çarem tüp bebek. olsun da sağlıkla nasıl olursa olsun, bizim olsun.İnşallah tutmuştur bu ay.ne diyelim
Amin cnm insallah cumlemizin.Proxeed Plus,evicap,zinco ve B 12 kullaniyor.Keci boynuzu kuru de yapiyorum.Yarin urolog ne vericek bakalim.Gunaydin, erkeklerin kullandigi ilaclarin onlara daha hizli etki ettigini ve artis yaptigini goruyorum, insallah yaramistir ilac, esinize E vitamini ve selenyum iceren ACE var ya ondan da kullanin, o da cok faydali.isterseniz hsg yi hemen cektirin onun tuple cokta ilgisi yok cunku.hem hsg sonrasi dogal gebeliklerde oluyor,o nedenle 1 ay daha dogal deneyip eger ki olmazsa dediginiz gibi tupe baslarsiniz..Rabbim gerek biraktirmasin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?