Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tmm cnm yarin cektireyim o zaman.Aslinda gecen ay cekilecekti de kistten dolayi kaldi.Sizin degerleriniz iyi cikmis ne guzel.

Cok iyi,insallah yararini gorursunuz, birde imsi sanirim tum tedavilerde uygulaniyor diye biliyorum ama...

Haydi ol ol

Hiç çektirmediysen hemen çektir. Çünkü eğer bir sorun çıkarsa bir de onun tedavisi için beklemek zorunda kalabilirsin. Ben hep kendimi örnek veriyorum bu konuyla ilgili. Laparoskopi oldum, bekliyorum hala.

Bu gidisle dogalci kalmicak.Senin opu ne zaman baslicak.Opu olucan demi yanlis hatirlamiyorum insallah.
Evet:). Yine de inşallah doğal yoldan hamile müjdesi veren olur aramızdan. Benim önümüzdeki ay inşallah. Laparoskopiden sonra doktor iki ay bekletiyor toparlanma için.

Hiç çektirmediysen hemen çektir. Çünkü eğer bir sorun çıkarsa bir de onun tedavisi için beklemek zorunda kalabilirsin. Ben hep kendimi örnek veriyorum bu konuyla ilgili. Laparoskopi oldum, bekliyorum hala.
Hic cektirmedim cnm.Senin tikaniklik mi cikti da laporoskopi oldun.Tup tedavisinde onemi yok diyorlar bi de.Tup de onemi ne anlatir misin?Bu konuda pek bilgim yok.
Hemen simdi randevu aliyorum yarina.
Tsk.

Hic cektirmedim cnm.Senin tikaniklik mi cikti da laporoskopi oldun.Tup tedavisinde onemi yok diyorlar bi de.Tup de onemi ne anlatir misin?Bu konuda pek bilgim yok.
Hemen simdi randevu aliyorum yarina.
Tsk.
Doktor istedi tüp tedavisinden önce. Çektirdim. Tüplerim hasarlı çıktı, yani özellikle sol tüpümde sıvı birikmesi, sızıntısı varmış, bu da doğal yoldan hamilelik önünde engel olduğu gibi, tüp bebek tedavisine de bu tüpü onarmadan başlarsam o sızan sıvı embriyoya zarar verdiği için çok sağlıklı olmayabilirmiş. O yüzden laparoskopi olup tüpleri bağlatmam gerekecekti. Tabi tüpleri bağlatınca normal yoldan hamilelik olmazdı artık. Bir karar verdik, şansımızın tüpte daha fazla olacağını düşündük. Eğer laparoskopi olmadan tüp denersek de bu sefer şansımız azalacağı için boşu boşuna masraf edip hayal kırıklığı yaşama ihtimalimiz artacaktı. Düşündük, ileride yaptırmamış olmanın pişmanlığını yaşamak istemedik. Sonuçta ameliyatı oldum geçen ay. Sol tüpümü bağlamış doktor. Miyom vardı onu aldı. 2 ay bekleyelim dedi. Haziran'da başlayacağız inşallah tedaviye. Bence şansım arttı, ben öyle düşünüyorum. Tüp bebek tedavisinde tüpleri bağlamanın ya da almanın tedaviye hiçbir etkisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…