- 1 Mart 2015
- 4.295
- 16.721
- 208
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.841
Tmm cnm yarin cektireyim o zaman.Aslinda gecen ay cekilecekti de kistten dolayi kaldi.Sizin degerleriniz iyi cikmis ne guzel.hsg filmi 6 ay geçerliymiş. bence çektir hemen. bizim de son gittiğimiz ürolog çok güzel anlatmıştı bu değerleri sağolsun.Oradaki t3 ve T4 ün toplamı toplam ileri hızlıyı falan gösteriyormuş. Bizimki iyi çıkmıştı şükür. Bi tekrar çektirin bakalım inşallah düzelmiştir.
Cok iyi,insallah yararini gorursunuz, birde imsi sanirim tum tedavilerde uygulaniyor diye biliyorum ama...Amin cnm insallah cumlemizin.Proxeed Plus,evicap,zinco ve B 12 kullaniyor.Keci boynuzu kuru de yapiyorum.Yarin urolog ne vericek bakalim.
ICSI ve IMSI icin ne dusunuyorsunuz arkadaslar?ICSI 400-600 kat buyutuyor.IMSI 6000-8000 Kat buyutuyor.5 yumurtadan az olanlara IMSI teknigini uygun goruyor Bahceci saglik grubu.Sizlere hangsi uygulanacak acaba?
Haydi ol olGunaydin kizlar...
keske bende tupcu olsam yaaabenim kendimden yana dogaldan gercekten umudum yok...iste karnim bile agriyor,agriyor derken sizliyor artik eski agrilarimi bile ozluyorum,cunku reglim ciddi anlamda azaldi.galiba Haremiz seninle ayni regli gunumuz, Nasrettin hoca hesabi hesabi ya tutarsa diye dusunmekten yoruldum, o yuzden bugun kendime
Bu gidisle dogalci kalmicak.Senin opu ne zaman baslicak.Opu olucan demi yanlis hatirlamiyorum insallah.Haydi ol ol
Hiç çektirmediysen hemen çektir. Çünkü eğer bir sorun çıkarsa bir de onun tedavisi için beklemek zorunda kalabilirsin. Ben hep kendimi örnek veriyorum bu konuyla ilgili. Laparoskopi oldum, bekliyorum hala.Gunaydinlar hepinize.Regl gununu bekleyenler insallah olmazsiniz.Opu olacak uc arkadasim kaliteli bol yumileri toplanir insallah.
Bende dun tup bebek merkezinin embriyolagiyla gorustum.Gecen ay yaptirdigim spermiyogrami gosterdim.+4 ve +3 yazanlari bilmiyordum.4 olan en onemli olanmis.En hizli sperm ve yumurtaya ulasabilen sperm demekmis.Bizim ki %0 cikmis.Bir aydir ilac kullaniyor yarin tahlil tekrari var.Ben de hsg cektiricem.Agustos da tup tedavisine baslicam artik.Hsg yi tupe daha yakin bir zamanda mi yoksa simdi mi cektirirsem daha iyi olur kizlar.Bi akil verin bana.Yarin dr a da sorucam zaten
ah ahh bi firsatini bulsam sahalara hemen geri donucemde isteHaydi ol ol
Evet:). Yine de inşallah doğal yoldan hamile müjdesi veren olur aramızdan. Benim önümüzdeki ay inşallah. Laparoskopiden sonra doktor iki ay bekletiyor toparlanma için.Bu gidisle dogalci kalmicak.Senin opu ne zaman baslicak.Opu olucan demi yanlis hatirlamiyorum insallah.
Reglden sonraki ilk 10 gün içinde çekiyorlar ama senin zaten uygun günler sanırım değil mi?Tmm cnm yarin cektireyim o zaman.Aslinda gecen ay cekilecekti de kistten dolayi kaldi.Sizin degerleriniz iyi cikmis ne guzel.
aaa nasıl yani? Şu eşlere yapılan genetik testi mi bu?kromozom analiz sonucumuz çıktı...malesef negatif ...hakkımızda hayırlısı....durmak yok yola devam....
Durmak yok tabii ki de ama Allah maddi manevi kuvvet versin hepimize. Sağlığımızdan olmadan, yol yakınken hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlerekromozom analiz sonucumuz çıktı...malesef negatif ...hakkımızda hayırlısı....durmak yok yola devam....
Kaç günde geldi sonuç ?kromozom analiz sonucumuz çıktı...malesef negatif ...hakkımızda hayırlısı....durmak yok yola devam....
Hic cektirmedim cnm.Senin tikaniklik mi cikti da laporoskopi oldun.Tup tedavisinde onemi yok diyorlar bi de.Tup de onemi ne anlatir misin?Bu konuda pek bilgim yok.Hiç çektirmediysen hemen çektir. Çünkü eğer bir sorun çıkarsa bir de onun tedavisi için beklemek zorunda kalabilirsin. Ben hep kendimi örnek veriyorum bu konuyla ilgili. Laparoskopi oldum, bekliyorum hala.
Evt cnm bana uygun gunler.Simdi randevu aldim.Yarin doluymus,cuma gunu saat 13:00 e verdiler.Adetimin 8.gunu oluyoReglden sonraki ilk 10 gün içinde çekiyorlar ama senin zaten uygun günler sanırım değil mi?
25 gümde....Kaç günde geldi sonuç ?
Doktor istedi tüp tedavisinden önce. Çektirdim. Tüplerim hasarlı çıktı, yani özellikle sol tüpümde sıvı birikmesi, sızıntısı varmış, bu da doğal yoldan hamilelik önünde engel olduğu gibi, tüp bebek tedavisine de bu tüpü onarmadan başlarsam o sızan sıvı embriyoya zarar verdiği için çok sağlıklı olmayabilirmiş. O yüzden laparoskopi olup tüpleri bağlatmam gerekecekti. Tabi tüpleri bağlatınca normal yoldan hamilelik olmazdı artık. Bir karar verdik, şansımızın tüpte daha fazla olacağını düşündük. Eğer laparoskopi olmadan tüp denersek de bu sefer şansımız azalacağı için boşu boşuna masraf edip hayal kırıklığı yaşama ihtimalimiz artacaktı. Düşündük, ileride yaptırmamış olmanın pişmanlığını yaşamak istemedik. Sonuçta ameliyatı oldum geçen ay. Sol tüpümü bağlamış doktor. Miyom vardı onu aldı. 2 ay bekleyelim dedi. Haziran'da başlayacağız inşallah tedaviye. Bence şansım arttı, ben öyle düşünüyorum. Tüp bebek tedavisinde tüpleri bağlamanın ya da almanın tedaviye hiçbir etkisi yok.Hic cektirmedim cnm.Senin tikaniklik mi cikti da laporoskopi oldun.Tup tedavisinde onemi yok diyorlar bi de.Tup de onemi ne anlatir misin?Bu konuda pek bilgim yok.
Hemen simdi randevu aliyorum yarina.
Tsk.
Evet yaaa, ben de demin aynı şeyi düşündüm, sen yazdın:)Bebegimhadi cumadan beri sesi çıkmıyor. hayırdır.
hayır canım embriyoya yapılan ngs varya o haremiz sana bişi sorucam...ben iki defa tüp bebek denedim ve ikisindede genetiğe gitti ikiside negatif geldi...senin doktorun ne düşünüyor senin soktoruna bir gitsekmi kiaaa nasıl yani? Şu eşlere yapılan genetik testi mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?