Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

35 yaşındaki birinden 31 yumurta nasıl toplanır arkadaşlar yaaa? Bizde mi anormallik var bu millete mi, anlamadım gitti. Kafayı yiyecem billahi
eeee cevap veriyorum bende var... en fazla 6 yumurta toplandi ki o zaman 32 idim, hatta hic toplanamadigi da oldu,su anda da 35 im zaten, hay masallah diyorummbence bu bir

Kızlaarr elimden telefonu attım bahar temizligine giriştim.kac gündur uzak kaldım.parayı tedaviye harcayınca temizlige kadın çagrılamiyor
kromozom analiz sonucumuz çıktı...malesef negatif ...hakkımızda hayırlısı....durmak yok yola devam....
bir tanede ben yakayım hayal aleminde olsun.canım cok cok üzüldüm aslında normal gelmesini bekliyordum.simdi benim beklediğim 2 yi de beni korkuttunuz bak . Insallah korkmadan 3. Opuya geç bence.illa saglıklı gelecektir.negatif diye genetikten vazgecme canı gönulden söylüyorum.başarı oranı daha fazla.merkezin neresiydi unuttum.illa normal gelecek.benim 1 geldiyse sizin de gelir.cünkü 6 embriyoda 1 saglıklı geldi demek ki 10 embriyoda 3 saglıklı dogru bir örnek.
Bugün bahceciden tanıştığım bir arkadaşimında transferini öğrendim.kiza ve erkege kandan genlerine bakılmıstı.3. Gun dondurulmustu 3 embriyo.tabi doktorumuz aynı.cart diye 5. Güne bekletip 2 iyiyi transfer etmiş.3 cü yavaşmış iptal o.
Tabi doktor farkı olabilir.bu bizim doktorun sistemi.çok gecmiş olsun 1 1978NAZLI hic korkma gencsin denemeye devam et.Allahın izniyle gelecek, uzüldügüyle kalıyor insan.kendini yıpratma.
Eee, benim kızlar bahcecidekiler teker teker transfer oldu ilk onları test edecegim. benimde transfer haziran sonu kesin demek ki

Ne kadar guzel anlatmissin,cok tsk ederim arkadasim.0.8 mm miyom varmis bende de ama cok minik sorun olmaz dedi.Umarim olmaz.
Sende cok dogru bir karar vermisin.Ben de olsam ayni seyi yapardim.

Ne kadar guzel anlatmissin,cok tsk ederim arkadasim.0.8 mm miyom varmis bende de ama cok minik sorun olmaz dedi.Umarim olmaz.
Sende cok dogru bir karar vermisin.Ben de olsam ayni seyi yapardim.
Birşey değil:). Miyom bende de sorun değildi de doktor acmışken alalım dedi.

1 1978NAZLI arı sütü yemiyorsan bir de öyle dene. sekerpancari seni cok iyi anlıyorum.adet azalması hepimizin sıkıntısı.arı sütü oldukca fazla fayda sağlıyor.bende aynı senin gibi düşünüyorum.dogalda kendime güvenmiyorum, adet azlığı üzüyor.daha biraz vaktin var ancak en kısa zamanda baküyü denesen diyorum.

Evet ama normalde insanların değerleri 100 ün üstü bugünlerde, anlamadım ki
Merhaba bende gecen ay aynı durumu yaşadım 3 gün embriyosu 10 gün 9 , 12 gün 21 di artış sevindirdi ama karnımın sol tarafında bıçak saplanır gibi ağrı başladı sonra oeğerler düştü hazin son sen içini ferah tut kaygılanma allah sana nasip ettiyse olur bi de söyle düşün embriyo sağlıksızsa düşüyor

herkese merhaba.. sizlere bişey sormak istiyorum. Benim transferimden sonra 7.günde betahcg değerim 3,66 - 11. günde 14 13.günde ise 5,76 çıktı. Bu değer indikten sonra tekrar yükselişe geçer mi ? artı benim bugün 16. günüm halen regl olmadım ama kasıklarımda ağrım çok. bu şekilde bir deneyime sahip olan kimse var mı acaba? bir şey daha var eğer gebelik oluşmadı ise bu düşük müdür öyle ise de düşükte kanama olmaz mı? bende transferden bu yana hiç kanama falan olmadı? lütfen bana yardımcı olun.. şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için...

hayır canım embriyoya yapılan ngs varya o haremiz sana bişi sorucam...ben iki defa tüp bebek denedim ve ikisindede genetiğe gitti ikiside negatif geldi...senin doktorun ne düşünüyor senin soktoruna bir gitsekmi ki
canım denizkaplan da aynı durumda seninle. onu da Aret hoca ile görüştürdüm. madem iki defa negatif geldi 3. yü yaptırmanızda fayda var demişler. benim doktorum tekrarlayan düşüklerde yada tutunamamada genetik istiyor. Ben ilk transferimde istemeyeceğim mesela.

35 yaşındaki birinden 31 yumurta nasıl toplanır arkadaşlar yaaa? Bizde mi anormallik var bu millette mi, anlamadım gitti. Kafayı yiyecem billahi
doktorlarda bir anormallik var canım. bak gör o 31 yumurtanın 30' u dolu değildir. Vücut bir yumurtayı bile olgunlaştıramıyor 31 i nasıl dolu yapsın allah aşkına ya. bu sayılar hep kandırmaca. Kimmiş bu şahış merak ettim??

Son düzenleme:
Halen jele ve ilaclara devam ediyor musunuz?tabii dr unuz daha iyi aciklar ama kimyasal gebelik gibi duruyor.ilaclara devam ettiginiz surece kanama olmaz, kanamanin olmasi icin (ornegin benim ilaclara ragmen 8. gunde regli olmustum) birseylerin gercekten cok ters gitmesi gerekir.

tabii ki 31 ide dollenip aa kalitede embriyo olmuyordur dedigin gibi, zaten bu kiside buyuk ihtimal erkek faktorudur, amac sansi yukseltmek ve tabii kadini o igneleri kullanmaya bir daha mecbur birakmamak.tutmasa bile sadece transfer ile bebek sahibi olma sansi artiyor.ne bileyim 31 degilde tabiiki 1 adet kaliteli embriyoyada raziyim ama soyle 5-10 arasi yumurta hicte fena olmazdi, en azindan o kadar igneye cevap verebilseydim...

2 negatif tedaviden sonra diyorlar aynen dediigin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…