- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.881
olacak olan tek yumurtada bile oluır canım. yeter ki sağlam olsun. İnşallah o da olacak.tabii ki 31 ide dollenip aa kalitede embriyo olmuyordur dedigin gibi, zaten bu kiside buyuk ihtimal erkek faktorudur, amac sansi yukseltmek ve tabii kadini o igneleri kullanmaya bir daha mecbur birakmamak.tutmasa bile sadece transfer ile bebek sahibi olma sansi artiyor.ne bileyim 31 degilde tabiiki 1 adet kaliteli embriyoyada raziyim ama soyle 5-10 arasi yumurta hicte fena olmazdi, en azindan o kadar igneye cevap verebilseydim...
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-icin-okuyoruz.791103/page-5207#post-51450494doktorlarda bir anormallik var canım. bak gör o 31 yumurtanın 30' u dolu değildir. Vücut bir yumurtayı bile olgunlaştıramıyor 31 i nasıl dolu yapsın allah aşkına ya. bu sayılar hep kandırmaca. Kimmiş bu şahış merak ettim??
doktorlarda bir anormallik var canım. bak gör o 31 yumurtanın 30' u dolu değildir. Vücut bir yumurtayı bile olgunlaştıramıyor 31 i nasıl dolu yapsın allah aşkına ya. bu sayılar hep kandırmaca. Kimmiş bu şahış merak ettim??
Insallah insallah, hep diyorum ya hepimiz 1 yumurta 1 spermiz sonucta,mucize onlari denk gelmesi ve buyumesi buyumesiiolacak olan tek yumurtada bile oluır canım. yeter ki sağlam olsun. İnşallah o da olacak.
Maşallah. 12 tanesi döllenmiş. Sen bu sayfayı takip ediyorsan gelişmelerden haber verir misin. Merak ettim vallahi.
Evet canım gittiKızlar selam su yumurta sayısı 30 nasıl olyr diyorsuz ya. Yakın arkadaşım eşi nedeniyle tedavi oldu 38 yumurta aldılar yarısı dollendi 2 si transfer ve ikizleri oldu 1.5 yasindalar. 5 tane dondurulmuşu var hala. Ama cok sayida problem transfer için 3 4 ay bekledi normal değerlere gelsin diye. Ve 78 doğumlu birde. Ablasi 74 lu oda 3 kez arka arkaya Hamileydi. Ailecek doğurganlık cok yuksek bazılarında....Genetik... boşverin onlar istisna.iki prensesin annesi ben seni kaçırdım 2 side genetik icin gitti mi?
Tabii haber veririm canım. Dua sayfası orayı da takipteyim. Kızlar aramızda casuslar olabilirMaşallah. 12 tanesi döllenmiş. Sen bu sayfayı takip ediyorsan gelişmelerden haber verir misin. Merak ettim vallahi.
Evet ilaca ve jele devam ediyorum.. bir umut bugün de test yaptırmayı düşünüyorum. ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik tanısına çok uyuyor benimki de. doktorum ile görüşmedim henüz. cevabınız için çok teşekkür ederim.Halen jele ve ilaclara devam ediyor musunuz?tabii dr unuz daha iyi aciklar ama kimyasal gebelik gibi duruyor.ilaclara devam ettiginiz surece kanama olmaz, kanamanin olmasi icin (ornegin benim ilaclara ragmen 8. gunde regli olmustum) birseylerin gercekten cok ters gitmesi gerekir.
hadi inşallah güzel haberleri gelecek canım ya . 4 toplanmıştı dimi arısütü kullanmış mıydın?Evet canım gitti
Rica ederim,ama insallah ben yanilirim,Allah gonlunuze gore versin insallahEvet ilaca ve jele devam ediyorum.. bir umut bugün de test yaptırmayı düşünüyorum. ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik tanısına çok uyuyor benimki de. doktorum ile görüşmedim henüz. cevabınız için çok teşekkür ederim.
4 toplanmıştı canım evet. 2 tanesinin gelişimi 6. günde durmuştu, imha edildi. Opuya yaklaşık 15 gün vardı arı sütü bal polen karışımına başlamıştım. Hala devam ediyorum. Karışım dün bitti ve dünden beridir de saf arı sütüne başladımhadi inşallah güzel haberleri gelecek canım ya . 4 toplanmıştı dimi arısütü kullanmış mıydın?
Bende 10 gündür vitaminler ve arısütü alıyorum . 10 evvel regly oldum herhalde ilaçların etkisiyle. kafama göre plan yapıyorum haziran regly si ile gidecem artık dr. Hala doktor ile konuşamadım....
İnşallah hepimize .. çok teşekkürler..Rica ederim,ama insallah ben yanilirim,Allah gonlunuze gore versin insallah
bende oyleee bekliyorum, iyi haber mujdeli pozitif pozitif, sessiz takipcilerdende olur, her turlu gideri varkızlar artık biriniz bir müjde verin nolur. Buralar çok durgunlaştı
canım bende yaşadım embriyo tutunamamış düşüyor allah yardımcın olsun bendede ağrı çok oldu beta hcg düşünce adet oluşorsun benimki şöyleydi 10 gün 9 12 ğün 21 14 gün maalesef 21 16 gün 9 bi daha da baktırmadım 2 gün sonrada sancılı adet oldum ve 15 gün sürdü inşallah sağlıklı olsun da biraz geç olsunherkese merhaba.. sizlere bişey sormak istiyorum. Benim transferimden sonra 7.günde betahcg değerim 3,66 - 11. günde 14 13.günde ise 5,76 çıktı. Bu değer indikten sonra tekrar yükselişe geçer mi ? artı benim bugün 16. günüm halen regl olmadım ama kasıklarımda ağrım çok. bu şekilde bir deneyime sahip olan kimse var mı acaba? bir şey daha var eğer gebelik oluşmadı ise bu düşük müdür öyle ise de düşükte kanama olmaz mı? bende transferden bu yana hiç kanama falan olmadı? lütfen bana yardımcı olun.. şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için...
Ben şahsen doğalcılardan her an bir bomba bekliyorum. Biz tüpçülerin işi belli ama sizin işiniz belli olmaz . Sağ gösterip sol vurursunuz lankızlar artık biriniz bir müjde verin nolur. Buralar çok durgunlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?