Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

olacak olan tek yumurtada bile oluır canım. yeter ki sağlam olsun. İnşallah o da olacak.

Kızlar selam su yumurta sayısı 30 nasıl olyr diyorsuz ya. Yakın arkadaşım eşi nedeniyle tedavi oldu 38 yumurta aldılar yarısı dollendi 2 si transfer ve ikizleri oldu 1.5 yasindalar. 5 tane dondurulmuşu var hala. Ama cok sayida problem transfer için 3 4 ay bekledi normal değerlere gelsin diye. Ve 78 doğumlu birde. Ablasi 74 lu oda 3 kez arka arkaya Hamileydi. Ailecek doğurganlık cok yuksek bazılarında....Genetik... boşverin onlar istisna. iki prensesin annesi ben seni kaçırdım 2 side genetik icin gitti mi?

Evet canım gitti

Evet ilaca ve jele devam ediyorum.. bir umut bugün de test yaptırmayı düşünüyorum. ama dediğiniz gibi kimyasal gebelik tanısına çok uyuyor benimki de. doktorum ile görüşmedim henüz. cevabınız için çok teşekkür ederim.

Evet canım gitti
hadi inşallah güzel haberleri gelecek canım ya . 4 toplanmıştı dimi arısütü kullanmış mıydın?
Bende 10 gündür vitaminler ve arısütü alıyorum . 10 evvel regly oldum herhalde ilaçların etkisiyle. kafama göre plan yapıyorum haziran regly si ile gidecem artık dr. Hala doktor ile konuşamadım....

Rica ederim,ama insallah ben yanilirim,Allah gonlunuze gore versin insallah

4 toplanmıştı canım evet. 2 tanesinin gelişimi 6. günde durmuştu, imha edildi. Opuya yaklaşık 15 gün vardı arı sütü bal polen karışımına başlamıştım. Hala devam ediyorum. Karışım dün bitti ve dünden beridir de saf arı sütüne başladım

canım bende yaşadım embriyo tutunamamış düşüyor allah yardımcın olsun bendede ağrı çok oldu beta hcg düşünce adet oluşorsun benimki şöyleydi 10 gün 9 12 ğün 21 14 gün maalesef 21 16 gün 9 bi daha da baktırmadım 2 gün sonrada sancılı adet oldum ve 15 gün sürdü inşallah sağlıklı olsun da biraz geç olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…