- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.901
Merhaba Kızlar, bende tüpçü olarak yarın 2. kontrolüm var bakalım yumurtalarım ne durumda, bu gün tedavimin 8. günü bakalım daha ne kadar devam edeceğim iğnelere biliyorum daha çok erken ama iğne yerlerim ağrıyor ara ara:)[/QUOTE
Hayırlı uğurlu olsun tedavin 8-10 gün sürüyor genelde zaten. Nerde tedaviye başladın?
Çok sağol cevapladığın için.. İnşallah hayırlısı..canım bende yaşadım embriyo tutunamamış düşüyor allah yardımcın olsun bendede ağrı çok oldu beta hcg düşünce adet oluşorsun benimki şöyleydi 10 gün 9 12 ğün 21 14 gün maalesef 21 16 gün 9 bi daha da baktırmadım 2 gün sonrada sancılı adet oldum ve 15 gün sürdü inşallah sağlıklı olsun da biraz geç olsun
Bir de meden hamile kaldığını bilmeyen salaklar var. Bu dünyaya çocuk getirecek kapasitede olmadığı halde bu mucizeyi yaşayanlar var. Ben her kadının anne olması gerek fikrine karşıyım. Hatta baba. Keşke ebeveynlikten bi haber, çocuk büyütmekten anlamayan sadece doğurduğu için kendini anne zannedenler çocuk falan doğrumasa.doğuramasa. Çok çok kızıyorum çok.https://www.kadinlarkulubu.com/foru...33-sebep-ve-vhemt-akimi.975013/#post-49674532
bide bu var,ben ne arastiriyorum karsima ne cikiyor ve de hic ikna olmadim
Deli yaaBen şahsen doğalcılardan her an bir bomba bekliyorum. Biz tüpçülerin işi belli ama sizin işiniz belli olmaz . Sağ gösterip sol vurursunuz lan
Ah ah inşallah. Adaklarım bar vallahi. Sağlıkla kucağıma aldığım gün inşallah.Bu kadar arısütü takviyesi ve doğalcı olarak Haremiz den gelir ilk haber inşallah :))
Çok sağol cevapladığın için.. İnşallah hayırlısı..
aynen canım duygularıma tercüman oldun bir de anayım ben anayım diye etrafta dolaşanlar var hepten onlara sinir oluyorum allahın lütfunu kendi marifetleriymiş gibi şımaranlar var gel de çatlama allah yardımcımız olsun şansımızın olması da iyi umudumuzu kaybetmeyelimBir de meden hamile kaldığını bilmeyen salaklar var. Bu dünyaya çocuk getirecek kapasitede olmadığı halde bu mucizeyi yaşayanlar var. Ben her kadının anne olması gerek fikrine karşıyım. Hatta baba. Keşke ebeveynlikten bi haber, çocuk büyütmekten anlamayan sadece doğurduğu için kendini anne zannedenler çocuk falan doğrumasa.doğuramasa. Çok çok kızıyorum çok.
Hııı papucumun analarıaynen canım duygularıma tercüman oldun bir de anayım ben anayım diye etrafta dolaşanlar var hepten onlara sinir oluyorum allahın lütfunu kendi marifetleriymiş gibi şımaranlar var gel de çatlama allah yardımcımız olsun şansımızın olması da iyi umudumuzu kaybetmeyelim
Bende cok merak ediyorum sonucu.ArMaşallah. 12 tanesi döllenmiş. Sen bu sayfayı takip ediyorsan gelişmelerden haber verir misin. Merak ettim vallahi.
Ben şahsen doğalcılardan her an bir bomba bekliyorum. Biz tüpçülerin işi belli ama sizin işiniz belli olmaz . Sağ gösterip sol vurursunuz lan
Yüürrüü beee , aynen katılıyorumBir de meden hamile kaldığını bilmeyen salaklar var. Bu dünyaya çocuk getirecek kapasitede olmadığı halde bu mucizeyi yaşayanlar var. Ben her kadının anne olması gerek fikrine karşıyım. Hatta baba. Keşke ebeveynlikten bi haber, çocuk büyütmekten anlamayan sadece doğurduğu için kendini anne zannedenler çocuk falan doğrumasa.doğuramasa. Çok çok kızıyorum çok.
İnşallah canım inşallahhAh ah inşallah. Adaklarım bar vallahi. Sağlıkla kucağıma aldığım gün inşallah.
Kızlar ben de şirkette mesaideyim şu anKızlar aret kamar teve2 de şu an.
Ah canııım. Kılay gelsin. Tabi muhtasar var kdv var var da var.Kızlar ben de şirkette mesaideyim şu an
çaktırma lanDelisin kızım yaa
canım denizkaplan da aynı durumda seninle. onu da Aret hoca ile görüştürdüm. madem iki defa negatif geldi 3. yü yaptırmanızda fayda var demişler. benim doktorum tekrarlayan düşüklerde yada tutunamamada genetik istiyor. Ben ilk transferimde istemeyeceğim mesela.
Ben vereyim. SİGARAYI BIRAAAAAKKKKKTTTTTIIIIIIIMMMMMMMMMM....... Tam 20 saat oldukızlar artık biriniz bir müjde verin nolur. Buralar çok durgunlaştı
Evet canım görüştüm de Aret hoca nın yardımcısı vardı. Onunla konuştum. Adını unuttum.iki prensesin annesi Aret Hoca ile görüştü mü, bilmiyordum bak:). Aret mi dedi 2 defa negatif geldiyse 3. yaptır diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?