Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok sağol cevapladığın için.. İnşallah hayırlısı..

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...33-sebep-ve-vhemt-akimi.975013/#post-49674532
bide bu var,ben ne arastiriyorum karsima ne cikiyor ve de hic ikna olmadim
Bir de meden hamile kaldığını bilmeyen salaklar var. Bu dünyaya çocuk getirecek kapasitede olmadığı halde bu mucizeyi yaşayanlar var. Ben her kadının anne olması gerek fikrine karşıyım. Hatta baba. Keşke ebeveynlikten bi haber, çocuk büyütmekten anlamayan sadece doğurduğu için kendini anne zannedenler çocuk falan doğrumasa.doğuramasa. Çok çok kızıyorum çok.

Çok sağol cevapladığın için.. İnşallah hayırlısı..
aynen canım duygularıma tercüman oldun bir de anayım ben anayım diye etrafta dolaşanlar var hepten onlara sinir oluyorum allahın lütfunu kendi marifetleriymiş gibi şımaranlar var gel de çatlama allah yardımcımız olsun şansımızın olması da iyi umudumuzu kaybetmeyelim

Hııı papucumun anaları

Yüürrüü beee , aynen katılıyorum

iki prensesin annesi Aret Hoca ile görüştü mü, bilmiyordum bak:). Aret mi dedi 2 defa negatif geldiyse 3. yaptır diye?

iki prensesin annesi Aret Hoca ile görüştü mü, bilmiyordum bak:). Aret mi dedi 2 defa negatif geldiyse 3. yaptır diye?
Evet canım görüştüm de Aret hoca nın yardımcısı vardı. Onunla konuştum. Adını unuttum. Haremiz den almıştım numarasını. Aynen şunları dedi: Biz ilk olarak bize gelen hastalarımıza genetik yaptırmıyoruz. Kliniğimizde 1 negatif deneme yaşayan hastalar için genetik istiyoruz dedi. Doktorunuzun sizden direkt genetik istemesi ilginç geldi ama madem ki 2 anormal çıkmış ve madem ki doktorunuz 3. denemeyi de tavsiye ediyor o halde doktorunuzu dinleyin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…