Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hmm, anladım. İşte daha önce de yazmış olduğum gibi Bahçeci'nin protokolü bu şekilde. Protokolün dışına pek çıkılmıyor. Çok isim yapmış doktorlara esneklik tanıyorlar. @bebegimhadi'nin doktoru gibi.

Uzatmaya çalıştım ama olmadı, çok kolay bir kitaptı. İşin aslı kitap 10 sayfada söyleyeceği şeyi 200 sayfada anlatmış. Yani kitap bahane, sigarayı bırakmak şahane
Harikasın  canım sigara illet bişey. 2 sene oldu bıraktım ama şu tedavi sürecinde defalarca kez alıp içmek istedim. O anki krizi atlattın mı tamamdır. Sen de mutlaka aynı şeyleri yaşayacaksındır. Sakın sinirine strese yenik düşme. Saniyelerle anlatılabilecek o anlarda aman diyim, yenilme.

Evet, beni en çok zorlayacak şey stres anlarindaki istek. Olsun bu sefer kararlıyım

Arkadaşlar fsh yüksek olunca yumurta mı oluşmuyor, yoksa oluşan yumurta döllenmiyor mu?? transferim geçen ay ertelendi, bu ay da ben rapor alamadım transfer bir ay daha ötelendi..bu arada boş durmayayım dedim ve doktora gittim geçen hafta, 2 yumurta gördü doktor, klomen verelim dedi fsh baktık ama fsh'ım hep düşükken bu sefer 18 çıktı..başlamasak mı diye düşündü doktor ama ilacı verdi yine de..bugün kontrole gittim 3 yumurta görünüyor biri küçük ama diğerleri 23 ve 22mm çok iyi dedi çatlatma iğnesi verdi..ama rahim kalınlığı çok az...şimdi ben bu yumurtalardan umutlansam mı umutlanmasam mı bilemedim fsh yüzünden...amh 0,06 olunca iki yumurtaya tav oluyor insan:)

Günaydın canlar. evet, doğalcılar bir zaiyat verdi bu sabah. Sabah lavaboda kahverengi bir sıvı gördüm. sıvı diyorum çünkü gerçekten peçeteye nescafe dökülmüş gibi berrak bir sıvıydı. şaşırdım. Ulan bu benden mi geldi diye sağa sola bakındım. şaştım kaldım. ilaçlardan mıdır yoksa tutunamayıp düşüyor mu bebek bilemedim hiç böyle saçma sapan bir adet olmadım. Klomen beni mahvetti. Allah bilir yumurtalıklar ne alemde. Kist mi oldu da böyle sancılarım arttı. Anlamadım ama nerde benim o gülpembe damlalarım nerde bu tuhaf leke...Kadınlık zor zanaatmiş azizim. yoruldum vallahi.

canimcim klomen ile oyle hani camurumsu bir lekelenme ve sonrasinda sokulme olabiliyor ancak bekle bakalim devami gelmeyedebilir, insallah Allah umudumuzu bosa cikarmasinda yerlesme falandir.

fsh yuksek olunca yumurta olusmuyor ya da normalden cok daha az antral folikul goruluyor ya da iste kaliteli buyumuyor, ancak siz klomene olumlu yanit vermissiniz masallah,yumurtalar toplanacak mi dogal mi deneyeceksiniz.

canimcim klomen ile oyle hani camurumsu bir lekelenme ve sonrasinda sokulme olabiliyor ancak bekle bakalim devami gelmeyedebilir, insallah Allah umudumuzu bosa cikarmasinda yerlesme falandir.
teşekkür ederim canım ama dün akşam da çok sancım vardı dayanamayıp ağrı kesici aldım. Bu sabah ta aynı şekilde belim kopuyor sanki. Hiç umudum kalmadı

teşekkür ederim canım ama dün akşam da çok sancım vardı dayanamayıp ağrı kesici aldım. Bu sabah ta aynı şekilde belim kopuyor sanki. Hiç umudum kalmadı
anliyorum canimcim, genede tam sokulme olmadi ya hani o yuzden demistim,tabi birde sen kendini vucudunu daha iyi taniyorsun o da var,benim adetlerim bayagidir cok sancili olmuyor orta siddette atlatiyorum diyelim.

anliyorum canimcim, genede tam sokulme olmadi ya hani o yuzden demistim,tabi birde sen kendini vucudunu daha iyi taniyorsun o da var,benim adetlerim bayagidir cok sancili olmuyor orta siddette atlatiyorum diyelim.
Aynen ben de. Ben gençken (bu lafıma da arkadaşlarım çok güler ama öyle) yani 20 li yaşlardayken adet günleri hastanelik olurdum. İğnelerle geçirirdim. Şimdi fırtınadan sonra meltem gibi oldu. Hayırlısı, yaşlanıyoruz işte napalım.

Günaydın kızlar hayırlısı olsun Haremiz insallah gönlünce olsun en kısa zamanda.dogalcılar çok beklediniz tup bebege gecin artık genel olarak söylüyorum.klomende her ay sistemi bozdu cidden

Hadi ordan be, yaşlanıyormuşuz. Ona yıllanmak denir bikere. Hem yıllanıyoruz hem yıllandıkça şarap gibi değerleniyoruz bikere, taaaaammmm mııııı ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…