Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

benimde vardi hastanede agri kesici vurdurmadan adet gununu geciremeyen arkadaslarim,ayni senin gibi,ben agri kesici ile gecistirirdim,yav dur bakalim yaslaniyoruz da neymisduymamis olayim, o kadar da degil ,kesinlikle kabul etmiyorum,degme 20l iklere 18 liklere tas cikartabiliriz, o kadar eminim buna

Günaydın kızlar hayırlısı olsun Haremiz insallah gönlünce olsun en kısa zamanda.dogalcılar çok beklediniz tup bebege gecin artık genel olarak söylüyorum.klomende her ay sistemi bozdu cidden
Aynen öyle. Hani denemeler de umut da bir yere kadar. Kaldı ki hepimiz isteriz ki doğaldan olsun ama biraz da gerçekçi olmak lazım. Giden gün ömürden gidiyor, bence de daha fazla zaman kaybetmeden tüpe geçmekte fayda var. Hoş bir de tüpün de ilk seferde tutacağının garantisi yok. Bunu da düşünerek tedaviye bir an önce başlamakta fayda var kızlar.

bugun sen yaz ben sadece altini imzalayayim bence

Hadi ordan be, yaşlanıyormuşuz. Ona yıllanmak denir bikere. Hem yıllanıyoruz hem yıllandıkça şarap gibi değerleniyoruz bikere, taaaaammmm mııııı ?????
hıııı tabi tabi, biyolojimiz öyle demiyor ama. ben artık can çekişiyorum napacaksan yap son arzun ne diyor.

anliyorum canimcim, genede tam sokulme olmadi ya hani o yuzden demistim,tabi birde sen kendini vucudunu daha iyi taniyorsun o da var,benim adetlerim bayagidir cok sancili olmuyor orta siddette atlatiyorum diyelim.
sekerpancari bu düşüncelerinle biz seninle birbirimize cok benziyoruz.cok sancili adetim oldu sayilmaz ama Haremiz in dediği gibi gencken genctik be degil cocuk ikiz cocuk sahibi olurduk.☺ neyse simdi de treni kaçırmamaya calisiyoruz buna sukür.adetin miktarinin duzelmesine arı sutu baya fayda sagliyor sekerpancari cım.vay be diyorum dogal küçucuk bir seyin faydasına bak.o kadar hoş birsey ki onun bu katkısı en iyi moral verici hediye ☺☺

Ahanda işte bu , tabiii yaaa

canimcim klomen ile oyle hani camurumsu bir lekelenme ve sonrasinda sokulme olabiliyor ancak bekle bakalim devami gelmeyedebilir, insallah Allah umudumuzu bosa cikarmasinda yerlesme falandir.
Insallah yerlesme kanamasidir.Kahverengimsi olur zaten biliyosun.Hala umut var cnm.Daha oncede klomen kullandin ama boyle olmamisti sanirim.Mujdeli haber geliyor insallah.Ayy cok heyecanlandim valla

Dün gittim bende doktoruma açıklamasında diyorki bu emriyo kesin düşer...o yüzden vakit kaybetmememiz lazım transfer olsa on ikinci haftada düşer...oda senin dört beş ayına mal olur...o yüzden sabırlı ol diyor

hersey dogada,Rabbim vermis, ilaclarda hos bitkilerden elde ediliyor, ama iste yetmedigi yerde mutlaka tip bilimi...ari sutu bal polen bunlara hep mucize gozuyle baktim..yiyene ikullanana sifa olsun...elde edilmesi cok zahmetli,o yuzden maliyetli,keske herkes alabilse kullanabilse....insallah son vagonda olsa yakalariz o treni....

Al işte. Benim doktorum da aynısını söyledi. Transfer sonrası tutunsa bile kesinlikle 3. - 4 . aylarda düşük olur dedi. Hem de kesinlikleymiş yani Ve o 3-4 ay boşa gitmiş olur, o yüzden sabırlı ol demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…