- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.961
bu dunyada baris kadar anlasmak kadar guzel bir sey var mi acabaOk. dir . Anlaştık
Kesinlikle yokbu dunyada baris kadar anlasmak kadar guzel bir sey var mi acaba
sendromu atlatmaya yardimci olunurrrr haaanniiimmmmm
nerdeyse ben gencken diyecegim o günlerle ilgili bendehıııı tabi tabi,biyolojimiz öyle demiyor ama. ben artık can çekişiyorum napacaksan yap son arzun ne diyor.
Canım çok teşekkür ederim. Evet biraz moralim bozuldu, üzüldüm, karamsarlığa kapıldım ama napalım kısmet değilmiş bu ayda. yeni ayda son denememi yapıp bayramdan sonra soluğu İstanbul tüp bebek te alacağım inşallah.sendromu atlatmaya yardimci olunurrrr haaanniiimmmmm
nerdeyse ben gencken diyecegim o günlerle ilgili bendeHaremiz in söylediklerine cok katılıyorum.tabi ki iyiyiz hoşuz ama gencken neydik degil mi ☺ sekerpancari senin yaşın cok guzel bu arada
biliyorum o moral bozuklugunu bilmezmiyim hic, ama iste bak simdi su anda belkide yumurtalarin olusmaya buyumeye bile basladilar...her son yeni bir baslangic ne de olsa...Canım çok teşekkür ederim. Evet biraz moralim bozuldu, üzüldüm, karamsarlığa kapıldım ama napalım kısmet değilmiş bu ayda. yeni ayda son denememi yapıp bayramdan sonra soluğu İstanbul tüp bebek te alacağım inşallah.
Anaaaaa !!!!! Lan bennerdeyse ben gencken diyecegim o günlerle ilgili bendeHaremiz in söylediklerine cok katılıyorum.tabi ki iyiyiz hoşuz ama gencken neydik degil mi ☺ sekerpancari senin yaşın cok guzel bu arada
Sana 2 gün once mesaj yazdım okudun mu ? Gecmis olsun mesajiydı.bu embriyo kesin düseri doktor bana soyle izah etmisti.trizomi 16 sendromu cikti benim sagliksiz gelen embriyoda.sende de bunlardan biri var trizomi 16 trizomi 21 trizomi 18 ve down sendromu kromozom bozuklugu denilen hastaliklar bunlar.23 23 yumurta ve sperm birlesip 46 kromozom olusurken 16 numarali kromozom 3 hucreli oluyor ve tum gebeliklerde en cok düsüge sebep olan bozukluk.kan degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada düsuk yapardın demisti.sizin doktorların düsuk olurdu demesinin baslangici böyle.ha bu kadın ve erkegin genetik bozuklugundan degil ileri yasla ilgili dedi.bir sonrakinde olma ihtimali yok dedi.biliyorsunuz kizlar burada okuduguma gore 35 yasinda bir kızin genetige 4 gitti 3 saglikli geldi.yası genc. ama tabi bu arkadastan baska pek kimsede yok boyle 4 gitsin 3 gelsin.genelde sen ben gibi herkes 1 - 2 yi ariyoruz.nerede tedavi goruyordun merak etmistikDün gittim bende doktoruma açıklamasında diyorki bu emriyo kesin düşer...o yüzden vakit kaybetmememiz lazım transfer olsa on ikinci haftada düşer...oda senin dört beş ayına mal olur...o yüzden sabırlı ol diyor
Teşekkür ederim, inşallah. 36 saat olduGunaydin kizlar :)
poppy73 canimcim inan cok sevindim sigarayi birakmana..insallah bir daha eline bile almazsin
Aynen öyleeeeeeeeeHadi ordan be, yaşlanıyormuşuz. Ona yıllanmak denir bikere. Hem yıllanıyoruz hem yıllandıkça şarap gibi değerleniyoruz bikere, taaaaammmm mııııı ?????
aaaaaa... bak oldu mu simdi, hani anlasmistik az onceleriAnaaaaa !!!!! Lan bensekerpancari ni da bizim yaşlarda sanıyordum ya la. Ufaklık senin ne işin var aramızda, gidip yaşıtlarınla oynasana sen
Ben bugün hepAynen öyle. Hani denemeler de umut da bir yere kadar. Kaldı ki hepimiz isteriz ki doğaldan olsun ama biraz da gerçekçi olmak lazım. Giden gün ömürden gidiyor, bence de daha fazla zaman kaybetmeden tüpe geçmekte fayda var. Hoş bir de tüpün de ilk seferde tutacağının garantisi yok. Bunu da düşünerek tedaviye bir an önce başlamakta fayda var kızlar.
kolaylikla atlatirsin insallahhhTeşekkür ederim, inşallah. 36 saat oldu. Kolay gidiyor şimdilik, sadece motive olmak için saat sayıyorum.
bugun
Yahu, nereden biliyorlar düşeceğini, Tanrı mı bunlar? Bir de kesin demiş. Bugüne kadar tüp bebek tedavisi görüp de genetiğe göndermeden transfer olanların hepsinin düşmüş mü?Al işte. Benim doktorum da aynısını söyledi. Transfer sonrası tutunsa bile kesinlikle 3. - 4 . aylarda düşük olur dedi. Hem de kesinlikleymiş yaniVe o 3-4 ay boşa gitmiş olur, o yüzden sabırlı ol demişti.
Sana 2 gün once mesaj yazdım okudun mu ? Gecmis olsun mesajiydı.bu embriyo kesin düseri doktor bana soyle izah etmisti.trizomi 16 sendromu cikti benim sagliksiz gelen embriyoda.sende de bunlardan biri var trizomi 16 trizomi 21 trizomi 18 ve down sendromu kromozom bozuklugu denilen hastaliklar bunlar.23 23 yumurta ve sperm birlesip 46 kromozom olusurken 16 numarali kromozom 3 hucreli oluyor ve tum gebeliklerde en cok düsüge sebep olan bozukluk.kan degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada düsuk yapardın demisti.sizin doktorların düsuk olurdu demesinin baslangici böyle.ha bu kadın ve erkegin genetik bozuklugundan degil ileri yasla ilgili dedi.bir sonrakinde olma ihtimali yok dedi.biliyorsunuz kizlar burada okuduguma gore 35 yasinda bir kızin genetige 4 gitti 3 saglikli geldi.yası genc. ama tabi bu arkadastan baska pek kimsede yok boyle 4 gitsin 3 gelsin.genelde sen ben gibi herkes 1 - 2 yi ariyoruz.nerede tedavi goruyordun merak etmistik
teşekkür ederim..işallah geçmiş olur arkadaşım...evet bizler sabırlı olmalıyız...denicez artık sonuna kadar...ben brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum....Sana 2 gün once mesaj yazdım okudun mu ? Gecmis olsun mesajiydı.bu embriyo kesin düseri doktor bana soyle izah etmisti.trizomi 16 sendromu cikti benim sagliksiz gelen embriyoda.sende de bunlardan biri var trizomi 16 trizomi 21 trizomi 18 ve down sendromu kromozom bozuklugu denilen hastaliklar bunlar.23 23 yumurta ve sperm birlesip 46 kromozom olusurken 16 numarali kromozom 3 hucreli oluyor ve tum gebeliklerde en cok düsüge sebep olan bozukluk.kan degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada düsuk yapardın demisti.sizin doktorların düsuk olurdu demesinin baslangici böyle.ha bu kadın ve erkegin genetik bozuklugundan degil ileri yasla ilgili dedi.bir sonrakinde olma ihtimali yok dedi.biliyorsunuz kizlar burada okuduguma gore 35 yasinda bir kızin genetige 4 gitti 3 saglikli geldi.yası genc. ama tabi bu arkadastan baska pek kimsede yok boyle 4 gitsin 3 gelsin.genelde sen ben gibi herkes 1 - 2 yi ariyoruz.nerede tedavi goruyordun merak etmistik
Oleeeeyyyyy, bekliyoruz, kapımız açıkCanım çok teşekkür ederim. Evet biraz moralim bozuldu, üzüldüm, karamsarlığa kapıldım ama napalım kısmet değilmiş bu ayda. yeni ayda son denememi yapıp bayramdan sonra soluğu İstanbul tüp bebek te alacağım inşallah.
Hahahahaaa. Var yaa, okuyorum okuyorum yazdıklarınızı, heyecanla bekliyordum, @sekerpancarı'nın yaşı ne zaman ortaya çıkacak diyeAnaaaaa !!!!! Lan bensekerpancari ni da bizim yaşlarda sanıyordum ya la. Ufaklık senin ne işin var aramızda, gidip yaşıtlarınla oynasana sen
Evet, ben de yazdıktan sonra gördüm senin mesajını:)buguniki prensesin annesi in altin gunu gibi onay gunu...bende yazmistim az once buna benzer birsey...ne dese dogru... yok ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?