Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

hıııı tabi tabi, biyolojimiz öyle demiyor ama. ben artık can çekişiyorum napacaksan yap son arzun ne diyor.
nerdeyse ben gencken diyecegim o günlerle ilgili bende Haremiz in söylediklerine cok katılıyorum.tabi ki iyiyiz hoşuz ama gencken neydik degil mi ☺ sekerpancari senin yaşın cok guzel bu arada

sendromu atlatmaya yardimci olunurrrr haaanniiimmmmm
Canım çok teşekkür ederim. Evet biraz moralim bozuldu, üzüldüm, karamsarlığa kapıldım ama napalım kısmet değilmiş bu ayda. yeni ayda son denememi yapıp bayramdan sonra soluğu İstanbul tüp bebek te alacağım inşallah.

nerdeyse ben gencken diyecegim o günlerle ilgili bende Haremiz in söylediklerine cok katılıyorum.tabi ki iyiyiz hoşuz ama gencken neydik degil mi ☺ sekerpancari senin yaşın cok guzel bu arada
yaaaa tesekkur ederim... valla Allah omur verirse insallah 3-5 seneye bende o yaslarda olucam kismet nasip, ama kadin icin sarap gibi yillar bunlar,giydigi yakisir, surdugu yakisir,hicbiri abarti olmaz,ayyyy bayiliyorum bize

biliyorum o moral bozuklugunu bilmezmiyim hic, ama iste bak simdi su anda belkide yumurtalarin olusmaya buyumeye bile basladilar...her son yeni bir baslangic ne de olsa... hersey cok guzel olacak Allah in izniyle

Anaaaaa !!!!! Lan ben sekerpancari ni da bizim yaşlarda sanıyordum ya la. Ufaklık senin ne işin var aramızda, gidip yaşıtlarınla oynasana sen

Sana 2 gün once mesaj yazdım okudun mu ? Gecmis olsun mesajiydı.bu embriyo kesin düseri doktor bana soyle izah etmisti.trizomi 16 sendromu cikti benim sagliksiz gelen embriyoda.sende de bunlardan biri var trizomi 16 trizomi 21 trizomi 18 ve down sendromu kromozom bozuklugu denilen hastaliklar bunlar.23 23 yumurta ve sperm birlesip 46 kromozom olusurken 16 numarali kromozom 3 hucreli oluyor ve tum gebeliklerde en cok düsüge sebep olan bozukluk.kan degerlerin cok iyi olur ve 7. Haftada düsuk yapardın demisti.sizin doktorların düsuk olurdu demesinin baslangici böyle.ha bu kadın ve erkegin genetik bozuklugundan degil ileri yasla ilgili dedi.bir sonrakinde olma ihtimali yok dedi.biliyorsunuz kizlar burada okuduguma gore 35 yasinda bir kızin genetige 4 gitti 3 saglikli geldi.yası genc. ama tabi bu arkadastan baska pek kimsede yok boyle 4 gitsin 3 gelsin.genelde sen ben gibi herkes 1 - 2 yi ariyoruz.nerede tedavi goruyordun merak etmistik

Anaaaaa !!!!! Lan ben sekerpancari ni da bizim yaşlarda sanıyordum ya la. Ufaklık senin ne işin var aramızda, gidip yaşıtlarınla oynasana sen
aaaaaa... bak oldu mu simdi, hani anlasmistik az onceleri nufus kagidim baska soyluyor, biyoljik yas olarak ben sizden bilem buyuk olabilirim ona goreeee, aaaaa bu arada bu da resmen bir

Ben bugün hep iki prensesin annesi 'a katılıyorum. O ne derse onaylıyorum

Yahu, nereden biliyorlar düşeceğini, Tanrı mı bunlar? Bir de kesin demiş. Bugüne kadar tüp bebek tedavisi görüp de genetiğe göndermeden transfer olanların hepsinin düşmüş mü?

teşekkür ederim..işallah geçmiş olur arkadaşım...evet bizler sabırlı olmalıyız...denicez artık sonuna kadar...ben brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum....

Hahahahaaa. Var yaa, okuyorum okuyorum yazdıklarınızı, heyecanla bekliyordum, @sekerpancarı'nın yaşı ne zaman ortaya çıkacak diye. O da çaktırmıyor, güzel güzel yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…