- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #51.981
aaa ben orası hakkında çok olumlu şeyler duydum. hadi hayırlısı.teşekkür ederim..işallah geçmiş olur arkadaşım...evet bizler sabırlı olmalıyız...denicez artık sonuna kadar...ben brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum....
Ama o anlaşma az önceydi, kandırıldımaaaaaa... bak oldu mu simdi, hani anlasmistik az oncelerinufus kagidim baska soyluyor, biyoljik yas olarak ben sizden bilem buyuk olabilirim ona goreeee, aaaaa bu arada bu da resmen bir
Demiştim ya canım. Milletin kirli çamaşırlarını geçmiş mesajlarına bakarak çıkarabilirsiniz. Mesajlarından yakaladım ben de yaşınıHahahahaaa. Var yaa, okuyorum okuyorum yazdıklarınızı, heyecanla bekliyordum, @sekerpancarı'nın yaşı ne zaman ortaya çıkacak diye. O da çaktırmıyor, güzel güzel yazıyor.
Nisan itibariyle 35 im....35...Hahahahaaa. Var yaa, okuyorum okuyorum yazdıklarınızı, heyecanla bekliyordum, @sekerpancarı'nın yaşı ne zaman ortaya çıkacak diye. O da çaktırmıyor, güzel güzel yazıyor.
yav valla size yazarken cv me eklemistim yasimi....neden kandirayim askolunnDemiştim ya canım. Milletin kirli çamaşırlarını geçmiş mesajlarına bakarak çıkarabilirsiniz. Mesajlarından yakaladım ben de yaşını
yav valla size yazarken cv me eklemistim yasimi....neden kandirayim askolunn
Canım ya kesin kesinYahu, nereden biliyorlar düşeceğini, Tanrı mı bunlar? Bir de kesin demiş. Bugüne kadar tüp bebek tedavisi görüp de genetiğe göndermeden transfer olanların hepsinin düşmüş mü?
Profilinde var arkadaşımızın yaşıyav valla size yazarken cv me eklemistim yasimi....neden kandirayim askolunn
Ok, ben onu anladım. Genetikten geldikten sonra çıkan sonuca göre söylemişler sanırım. Ben hepsi için o yorumu yaptı diye düşündüm.Canım ya kesin kesinbu kromozom bozuklugu, duzelme ihtimali yok canım.trizomi 16 bir oku bak.normalde de düsüge en cok sebep olan genmis bu.7. Haftada düsuk oluyor ya, bu sebep oluyor.hamileler embriyoları sağlikli ve rahimleri uygun oldugundan hamile. Bir de kimyasal veya düsük yasayanlar var.iste onlarin hep embriyo saglikli olmadığı için vücut atiyor düşuk gerceklesiyor.trizomi 16 yi bir oku canim ondan bebek degil hic bir sey cikmıyor
Bendeteşekkür ederim..işallah geçmiş olur arkadaşım...evet bizler sabırlı olmalıyız...denicez artık sonuna kadar...ben brüksel tüp bebek merkezine gidiyorum....
Çktırmasana beyaa. Bi geliyon ortalığı birbirine katıp gidiyonProfilinde var arkadaşımızın yaşı
Lan varya ben de tam bu kelimeleri arıyordum saatlerdir.Canım ya kesin kesinbu kromozom bozuklugu, duzelme ihtimali yok canım.trizomi 16 bir oku bak.normalde de düsüge en cok sebep olan genmis bu.7. Haftada düsuk oluyor ya, bu sebep oluyor.hamileler embriyoları sağlikli ve rahimleri uygun oldugundan hamile. Bir de kimyasal veya düsük yasayanlar var.iste onlarin hep embriyo saglikli olmadığı için vücut atiyor düşuk gerceklesiyor.trizomi 16 yi bir oku canim ondan bebek degil hic bir sey cikmıyor
Ay zahmet etmeseydin be canım
Ay zahmet etmeseydin be canım
Profilinde var arkadaşımızın yaşı
inşallah canım biri hamileyim desin artıkKızlar , sabah hızınıza yetişilmiyordu. Hayırdır duruldunuz ??? Şimdi bu sessizliğin altından doğalcılardan birinden bi müjde çıksın artık hadi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?