Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hahahahaaa. Var yaa, okuyorum okuyorum yazdıklarınızı, heyecanla bekliyordum, @sekerpancarı'nın yaşı ne zaman ortaya çıkacak diye. O da çaktırmıyor, güzel güzel yazıyor.
Demiştim ya canım. Milletin kirli çamaşırlarını geçmiş mesajlarına bakarak çıkarabilirsiniz. Mesajlarından yakaladım ben de yaşını

Yahu, nereden biliyorlar düşeceğini, Tanrı mı bunlar? Bir de kesin demiş. Bugüne kadar tüp bebek tedavisi görüp de genetiğe göndermeden transfer olanların hepsinin düşmüş mü?
Canım ya kesin kesin bu kromozom bozuklugu, duzelme ihtimali yok canım.trizomi 16 bir oku bak.normalde de düsüge en cok sebep olan genmis bu.7. Haftada düsuk oluyor ya, bu sebep oluyor.hamileler embriyoları sağlikli ve rahimleri uygun oldugundan hamile. Bir de kimyasal veya düsük yasayanlar var.iste onlarin hep embriyo saglikli olmadığı için vücut atiyor düşuk gerceklesiyor.trizomi 16 yi bir oku canim ondan bebek degil hic bir sey cikmıyor

Ok, ben onu anladım. Genetikten geldikten sonra çıkan sonuca göre söylemişler sanırım. Ben hepsi için o yorumu yaptı diye düşündüm.

Lan varya ben de tam bu kelimeleri arıyordum saatlerdir. poppy73 e cevap veremedim diye karnım şişecekti neredeyse. Heehehe

MRH ..arkadaşlar arada bir girip bakıyorum çalışıyorum ve çok sık giremiyorum fakat ...takipteyim hep....inşallah herkez güzel haberler verir...bende bugün dr.gittim ve 3.tüp bebek tedavisine başlamış olduk...adetin 2.günü hormonlar iyi çıktı ve iğneleri aldım ..kontrol de 4 ad yumurta gördü ve önemli olan onların büyümesi ve kaliteli olması dedi dr.. .6.gün iğne vurulup p.tesi kontrol var bakalım ne kadar büyüme olucak ve kaç gün daha kullanıcam iğne zamanla görücez..... bu arada 3 aydır arı sütü bal polen kullanıyorum ben ve sonucu anlamış olucam yumurtalar toplanınca çünkü benim kalitesiz çıkıyordu hep yumurtalar ....inşallah faydasını görüceğime inanıyorum...allahım hepimizin gönlünden geçenleri versin...inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…