Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Hayirli olsun tedaviniz, insallah kaliteli vaktinde buyuyen yumurtalar olur, insallah sifa bulmussunuzdur, hayirli haberlerinizi yazarsiniz :)

Merhaba, hayırlı olsun. Bol şans diliyorum tedavinde. Ahiret sorularıma başlıyorum Yaş kaçtı? İlk 2 tedavi neden başarısız oldu? Hiç transfer yapıldı mı? Nerede tedavi görüyorsun? Embriyolar oluşursa genetiğe gonderecek misin? Bir de son olarak arı sütünü saf mı kullanıyorsun karışım mı?

SAĞOL cnm teşşekkürler sor ne istersen bende zamanında çok sordum ve burdan çok fayda gördüm....ben 37.yaşındayım..ve 5 yılı geçti hala uğraşıyorum....inş bu son olur artık....10 kere opu oldum yani yumurta toplama ve 2.sefer transfere gidebildim bu 10 toplama da sadece... yumurtalar dölleniyor bölünme de oluyor fakat transfer de tutunma olmuyor...cnm ve tutmaması için neden yok diyor dr...bu sefer de tutmassa embriyolara genetik yapılıcak cnm...ben 3 sene den fazla bir zaman izmir de yaşıyorum bu arada .....irembe kaan bozkurt ta tedavi gördüm ama olmadı nasip değilmiş.... şimdi devlet te son şans olarak deniyorum 3 hak veriyor devlette ve çok inceliyorlar gerçekten..bu arada da ...arı sütü nü ben karışım olarak kullandım...balparmağın arı sütü bal polen var mix diye onu hala daha kullanıyorum bakalım yumurtalar dan anlıyacağım şimdi faydasını ...ptesi kontrol var kaç mm olmuşlar bakılıcak bugün ilk iğne mi yedim bakalım hayırlısı....herkeze selamlarrr...

@sekerpancarı ile benziyor sanırım durumlarınız, yaş olarak da yakınsınız, yani sen de çıtırsın, değil mi iki prensesin annesi ? Anladım yumurta ya da embriyo kalitesizliği durumu. Evet senin mutlaka genetiğe göndermen gerekiyor embriyoları transferden önce. Madem tutmuyor belki de genetik bir problem mi var acaba? Arı sütünü mutlaka saf kullanmanı tavsiye ederim. O Balparmak'taki arı sütü oranı çok azdır tahminim. Bebegimhadi 'nin ve Haremiz 'in uzmanlık alanları bunlar. Cevap verirler herhalde.

Katılıyorum arı sütü konusunda poppyciğime. Saf olarak kullansan da olur karışım olarak ta. Pılenin de çok faydası var ama ben şahsen marketten almam. Bildiğim bir arıcıdan alırım. Poppy nin dediği gibi içindeki oranları bilemeyiz. Bize kısa sürede etki edecek doz lazım. Bir bak bakalım bu ay ne durumda yumurtala. Etkisi olmuş mu.

Çktırmasana beyaa. Bi geliyon ortalığı birbirine katıp gidiyon
Laa erbil bey bahceciden ayrılmıs.bugün haberler böyle neyse konuştum da yeni muayenesine gidecegim.sonra öğleden sonra 45 günluk bebek görmeye gittik kız o yüzden böyleyim. kiz seni o gönderdigin cok tatlı ama dil cıkartmayanıni istiyorum

Aaa öyle mi, ayrılmış mı, bak günün haberi de bu. Hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…