- 12 Aralık 2016
- 1.550
- 3.053
- 63
- 51
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.001
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimKızlar , sabah hızınıza yetişilmiyordu. Hayırdır duruldunuz ??? Şimdi bu sessizliğin altından doğalcılardan birinden bi müjde çıksın artık hadi yaaa
doğalcılar kızmayın da bizden bi halt olmaz bu yaştan sonraKızlar , sabah hızınıza yetişilmiyordu. Hayırdır duruldunuz ??? Şimdi bu sessizliğin altından doğalcılardan birinden bi müjde çıksın artık hadi yaaa
O da olacak canım benim. Allah'ın izniyle birer birer vericez o haberi inşallahhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdemek isterdim ama regliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diyebiliyroum şimdilik
Ay inşallah.O da olacak canım benim. Allah'ın izniyle birer birer vericez o haberi inşallah
Hayirli olsun tedaviniz, insallah kaliteli vaktinde buyuyen yumurtalar olur, insallah sifa bulmussunuzdur, hayirli haberlerinizi yazarsiniz :)MRH ..arkadaşlar arada bir girip bakıyorum çalışıyorum ve çok sık giremiyorum fakat ...takipteyim hep....inşallah herkez güzel haberler verir...bende bugün dr.gittim ve 3.tüp bebek tedavisine başlamış olduk...adetin 2.günü hormonlar iyi çıktı ve iğneleri aldım ..kontrol de 4 ad yumurta gördü ve önemli olan onların büyümesi ve kaliteli olması dedi dr.. .6.gün iğne vurulup p.tesi kontrol var bakalım ne kadar büyüme olucak ve kaç gün daha kullanıcam iğne zamanla görücez..... bu arada 3 aydır arı sütü bal polen kullanıyorum ben ve sonucu anlamış olucam yumurtalar toplanınca çünkü benim kalitesiz çıkıyordu hep yumurtalar ....inşallah faydasını görüceğime inanıyorum...allahım hepimizin gönlünden geçenleri versin...inşallah
yok yav niye kizalim....gorunen koy kilavuz istemez sonucta...tupse tupte...nasil gidicem bilmiyorum..doğalcılar kızmayın da bizden bi halt olmaz bu yaştan sonra
canım sen kaç yıllık evlisin?yok yav niye kizalim....gorunen koy kilavuz istemez sonucta...tupse tupte...nasil gidicem bilmiyorum..
maşallah canım. Allah huzurunuzu bozmasın tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.temmuzda 5 yil olacak
aminnnnn cumlemizin yuvasinin tadi tuzu huzuru bereketi bol olsun...Rabbim bizi analikla eslerimizi babalikla mukafatlandirsin insallah...maşallah canım. Allah huzurunuzu bozmasın tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Merhaba, hayırlı olsun. Bol şans diliyorum tedavinde. Ahiret sorularıma başlıyorumMRH ..arkadaşlar arada bir girip bakıyorum çalışıyorum ve çok sık giremiyorum fakat ...takipteyim hep....inşallah herkez güzel haberler verir...bende bugün dr.gittim ve 3.tüp bebek tedavisine başlamış olduk...adetin 2.günü hormonlar iyi çıktı ve iğneleri aldım ..kontrol de 4 ad yumurta gördü ve önemli olan onların büyümesi ve kaliteli olması dedi dr.. .6.gün iğne vurulup p.tesi kontrol var bakalım ne kadar büyüme olucak ve kaç gün daha kullanıcam iğne zamanla görücez..... bu arada 3 aydır arı sütü bal polen kullanıyorum ben ve sonucu anlamış olucam yumurtalar toplanınca çünkü benim kalitesiz çıkıyordu hep yumurtalar ....inşallah faydasını görüceğime inanıyorum...allahım hepimizin gönlünden geçenleri versin...inşallah
Uleeeeennnn, ilk kelimeyi okudum heyecanlandım uleeeeeennnnn.hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdemek isterdim ama regliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diyebiliyroum şimdilik
Birşey diyeceğim yanlış anlamazsan. Senin yaşın genç. Daha çıtırsıntemmuzda 5 yil olacak
SAĞOL CNM AMİN İNŞALLAH ..Hayirli olsun tedaviniz, insallah kaliteli vaktinde buyuyen yumurtalar olur, insallah sifa bulmussunuzdur, hayirli haberlerinizi yazarsiniz :)
SAĞOL cnm teşşekkürler sor ne istersen bende zamanında çok sordum ve burdan çok fayda gördüm....ben 37.yaşındayım..ve 5 yılı geçti hala uğraşıyorum....inş bu son olur artık....10 kere opu oldum yani yumurta toplama ve 2.sefer transfere gidebildim bu 10 toplama da sadece... yumurtalar dölleniyor bölünme de oluyor fakat transfer de tutunma olmuyor...cnm ve tutmaması için neden yok diyor dr...bu sefer de tutmassa embriyolara genetik yapılıcak cnm...ben 3 sene den fazla bir zaman izmir de yaşıyorum bu arada .....irembe kaan bozkurt ta tedavi gördüm ama olmadı nasip değilmiş.... şimdi devlet te son şans olarak deniyorum 3 hak veriyor devlette ve çok inceliyorlar gerçekten..bu arada da ...arı sütü nü ben karışım olarak kullandım...balparmağın arı sütü bal polen var mix diye onu hala daha kullanıyorum bakalım yumurtalar dan anlıyacağım şimdi faydasını ...ptesi kontrol var kaç mm olmuşlar bakılıcak bugün ilk iğne mi yedim bakalım hayırlısı....herkeze selamlarrr...Merhaba, hayırlı olsun. Bol şans diliyorum tedavinde. Ahiret sorularıma başlıyorumYaş kaçtı? İlk 2 tedavi neden başarısız oldu? Hiç transfer yapıldı mı? Nerede tedavi görüyorsun? Embriyolar oluşursa genetiğe gonderecek misin? Bir de son olarak arı sütünü saf mı kullanıyorsun karışım mı?
@sekerpancarı ile benziyor sanırım durumlarınız, yaş olarak da yakınsınız, yani sen de çıtırsın, değil miSAĞOL cnm teşşekkürler sor ne istersen bende zamanında çok sordum ve burdan çok fayda gördüm....ben 37.yaşındayım..ve 5 yılı geçti hala uğraşıyorum....inş bu son olur artık....10 kere opu oldum yani yumurta toplama ve 2.sefer transfere gidebildim bu 10 toplama da sadece... yumurtalar dölleniyor bölünme de oluyor fakat transfer de tutunma olmuyor...cnm ve tutmaması için neden yok diyor dr...bu sefer de tutmassa embriyolara genetik yapılıcak cnm...ben 3 sene den fazla bir zaman izmir de yaşıyorum bu arada .....irembe kaan bozkurt ta tedavi gördüm ama olmadı nasip değilmiş.... şimdi devlet te son şans olarak deniyorum 3 hak veriyor devlette ve çok inceliyorlar gerçekten..bu arada da ...arı sütü nü ben karışım olarak kullandım...balparmağın arı sütü bal polen var mix diye onu hala daha kullanıyorum bakalım yumurtalar dan anlıyacağım şimdi faydasını ...ptesi kontrol var kaç mm olmuşlar bakılıcak bugün ilk iğne mi yedim bakalım hayırlısı....herkeze selamlarrr...
Katılıyorum arı sütü konusunda poppyciğime. Saf olarak kullansan da olur karışım olarak ta. Pılenin de çok faydası var ama ben şahsen marketten almam. Bildiğim bir arıcıdan alırım. Poppy nin dediği gibi içindeki oranları bilemeyiz. Bize kısa sürede etki edecek doz lazım. Bir bak bakalım bu ay ne durumda yumurtala. Etkisi olmuş mu.@sekerpancarı ile benziyor sanırım durumlarınız, yaş olarak da yakınsınız, yani sen de çıtırsın, değil miiki prensesin annesi ? Anladım yumurta ya da embriyo kalitesizliği durumu. Evet senin mutlaka genetiğe göndermen gerekiyor embriyoları transferden önce. Madem tutmuyor belki de genetik bir problem mi var acaba? Arı sütünü mutlaka saf kullanmanı tavsiye ederim. O Balparmak'taki arı sütü oranı çok azdır tahminim. Bebegimhadi 'nin ve Haremiz 'in uzmanlık alanları bunlar. Cevap verirler herhalde.
Laa erbil bey bahceciden ayrılmıs.bugün haberler böyle neyse konuştum da yeni muayenesine gidecegim.sonra öğleden sonra 45 günluk bebek görmeye gittik kız o yüzden böyleyim.Çktırmasana beyaa. Bi geliyon ortalığı birbirine katıp gidiyon
Lann sizin doktorlar tam anlatmadı sanırim.bu isimleri söylemedi rica ederim canım sevindim bir faydam varsaLan varya ben de tam bu kelimeleri arıyordum saatlerdir.poppy73 e cevap veremedim diye karnım şişecekti neredeyse. Heehehe
Aaa öyle mi, ayrılmış mı, bak günün haberi de bu. Hayırlısı olsun..Laa erbil bey bahceciden ayrılmıs.bugün haberler böyle neyse konuştum da yeni muayenesine gidecegim.sonra öğleden sonra 45 günluk bebek görmeye gittik kız o yüzden böyleyim.kiz seni o gönderdigin cok tatlı ama dil cıkartmayanıni istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?