Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Tedaviniz hayirli ve son olur insallah cnm.Guzel haberlerini bekliyoruz

Bebegimhadi sen niye beni tebrik etmiyorsun ya da hiçbir şey demiyorsun sigarayı birakmama niye hiç ses etmiyorsun?
canım yazacağım vakit olmuyor.birde bende bu tedaviden kafa beyin kalmadı unutuyorum yazacagım ama unutuyorum canım.cookk sevindim.bende sana bakarak senin sozune sigarayı canim istemiyor vallahi güc verdin. iyi ki yazdın valla niye birsey söylemiyorsun diye haklısın

Son düzenleme:
Lan simdi kizilaya tekrar gidiyorum.climara fort alacaktim unutmusum.kizilaya iki seye gittim ilaci unutmusum.ayni otobusle evden geri kizilaya gidiyorum su an.misafirlikte montumu unuttum.bu hafta kurum yemegini almayi unuttum.sağlikliyım ama kendimi cok yormusum beyin olarak.rahatim ama niye unutuyorum.valla bu tedavinin yan etkisi oldu

Kafa gitmiş, iki prensesin annesi ne diyorsun bu duruma

Aaaaa, sen de mi iciyorsun diye yazdım ve hatırladım ki biz daha önce de bunu yazıştık. Ne zaman bırakıyorsun, hadi bırak, tedavi ile olmaz bak. Şu anda canım çok sigara istiyor, çaktırma
poppy73 bir sigara icmediysen iraden cok kuvvetliymis diyecegim.biraz cesaret bugün içmeyebilirsin.ötele..sürekli beynini kandır, bence olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…