- 28 Şubat 2017
- 1.523
- 3.332
- 53
- 52
- Konu Sahibi akideciknane
-
- #52.021
Kiz valla ilk hamileyim diye yazinca sevincten kalpten gidecektim.Allah seni napsin emi.Heyecanlandirdin benihamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimdemek isterdim ama regliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diyebiliyroum şimdilik
Tedaviniz hayirli ve son olur insallah cnm.Guzel haberlerini bekliyoruzSAĞOL cnm teşşekkürler sor ne istersen bende zamanında çok sordum ve burdan çok fayda gördüm....ben 37.yaşındayım..ve 5 yılı geçti hala uğraşıyorum....inş bu son olur artık....10 kere opu oldum yani yumurta toplama ve 2.sefer transfere gidebildim bu 10 toplama da sadece... yumurtalar dölleniyor bölünme de oluyor fakat transfer de tutunma olmuyor...cnm ve tutmaması için neden yok diyor dr...bu sefer de tutmassa embriyolara genetik yapılıcak cnm...ben 3 sene den fazla bir zaman izmir de yaşıyorum bu arada .....irembe kaan bozkurt ta tedavi gördüm ama olmadı nasip değilmiş.... şimdi devlet te son şans olarak deniyorum 3 hak veriyor devlette ve çok inceliyorlar gerçekten..bu arada da ...arı sütü nü ben karışım olarak kullandım...balparmağın arı sütü bal polen var mix diye onu hala daha kullanıyorum bakalım yumurtalar dan anlıyacağım şimdi faydasını ...ptesi kontrol var kaç mm olmuşlar bakılıcak bugün ilk iğne mi yedim bakalım hayırlısı....herkeze selamlarrr...
Bebegimhadi sen niye beni tebrik etmiyorsun ya da hiçbir şey demiyorsun sigarayı birakmama niye hiç ses etmiyorsun?
Tebrik ederim cnm.Darisi bana insallah.Bebegimhadi sen niye beni tebrik etmiyorsun ya da hiçbir şey demiyorsun sigarayı birakmama niye hiç ses etmiyorsun?
Bu günün haberi tabi, bence de hayırlısıAaa öyle mi, ayrılmış mı, bak günün haberi de bu. Hayırlısı olsun..
canım yazacağım vakit olmuyor.birde bende bu tedaviden kafa beyin kalmadı unutuyorum yazacagım ama unutuyorum canım.cookk sevindim.bende sana bakarak senin sozune sigarayı canim istemiyor vallahi güc verdin. iyi ki yazdın valla niye birsey söylemiyorsun diye haklısın
Aaaaa, sen de mi iciyorsun diye yazdım ve hatırladım ki biz daha önce de bunu yazıştıkTebrik ederim cnm.Darisi bana insallah.
Kafa gitmiş,Lan simdi kizilaya tekrar gidiyorum.climara fort alacaktim unutmusum.kizilaya iki seye gittim ilaci unutmusum.ayni otobusle evden geri kizilaya gidiyorum su an.misafirlikte montumu unuttum.bu hafta kurum yemegini almayi unuttum.sağlikliyım ama kendimi cok yormusum beyin olarak.rahatim ama niye unutuyorum.valla bu tedavinin yan etkisi oldu
Yaa okuduk okuduk da o refleks tepki canım, beyin o kadar hızlı düşünemiyor. İlk anda gördüğüne inanıyor, analizi sonra yapiyor.Aa ben ilk önce sabah yani regl oldum diye yaxdım okumadınız mı baştan sona mesajları?
Valla
Sen de az değilsin ha. Topu hemen denizkaplana atıyorsun.
VallaBebegimhadi nin mesajlarını anlayabilmek için hepsini defalarca okuyorum. Bu şimdiden böyleyse gebelikte 9 ay boyunca rapor kullanmalı bence
Aaaaa, sen de mi iciyorsun diye yazdım ve hatırladım ki biz daha önce de bunu yazıştık. Ne zaman bırakıyorsun, hadi bırak, tedavi ile olmaz bak . Şu anda canım çok sigara istiyor, çaktırma
Yesssssspoppy73 bir sigara icmediysen iraden cok kuvvetliymis diyecegim.biraz cesaret bugün içmeyebilirsin.ötele..sürekli beynini kandır, bence olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?